SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU VODNARJA

Kakšna je vodnarka, katere so njene prednosti?
Kakšna je vodnarka, katere so njene prednosti?

Kakšna je vodnarka, katere so njene prednosti?

Predviden čas branja: 5 minut

Vodnarka je ženska, ki na prvi pogled deluje tako samozadostna in močna, da si ji marsikdo sploh ne upa pristopiti. To je ženska, ki ne pozna meja in omejitev, saj življenje živi svobodno in tako kot si zamisli. Če jo želite osvojiti, se morate najprej soočiti z njenimi prijatelji, ki so zanjo največje bogastvo. Ona zna direktno izražati svoja čustva in čeprav se v globine ne spušča, je izjemno skrbna. V razmerju z njo je potreben postopen razvoj. Čeprav ji njena naravna inteligenca, bistroumnost in poštenost omogočajo da pridobi širok krog prijateljev, za kogar koli ni pripravljena ogroziti svoje morale, potrebe po svobodi in idealih.

Vodnarka običajno najde svojo pot in nato deluje v skladu s privlačnostjo svoje specifične subkulture.

Znana je kot poštena, ustvarjalna, strastna, altruistična, družabna in spontana. Vedno razmišlja zunaj okvirjev ter je inovativna in edinstvena. Z veseljem in ponosom izstopa iz množice in ostaja izvirna ne glede na pripombe drugih. Zadovoljiti se morate z dejstvom, da je vodnarka vedno osredotočena, tudi v spalnici. Čeprav znajo biti tudi egoistične, so v spalnici zelo pozorne, saj jim je mar za to, da je zadovoljstvo obojestransko. Najboljša ideja, ko ste z njo, je narediti nekaj izvirnega. Čeprav deluje hitro, je na področju ljubezni zanjo spoznavanje počasen in intenziven proces.

Ona želi, da naprej spoznate njene interese in se prepričate, če ji lahko sledite.

Vodnarko spremlja ambiciozna vizija, tako za njeno prihodnost, kot za prihodnost družbe. Izjemno je liberalna in si prizadeva v svet prinesti pozitivne spremembe. Čeprav je včasih nekoliko neomajna v svojih prepričanjih, je pripravljena narediti vse, kar je potrebno, da bi svet naredila boljši.  Mnogi jo označijo da je brez čustev, vendar se pod površino skriva visoka čustvena inteligenca, ki ji omogoča da popolnoma razume drugo stran, brez pretirane občutljivosti.

Kakšna je vodnarka, katere so njene prednosti?

Nobenega dvoma ni, da spada med najbolj inteligentne ženske, zato ji nikar ne lažite in podcenjujte njenih sposobnosti, lahko bi vam zamerila. Ona je preudarna in intuitivna, živi praktično in pristopa z uravnoteženega zornega kota. Zelo dobro se zaveda,  kako deluje resničnost, in se ne ozira na neuresničljive sanje. Pohvali se lahko z močno voljo in trmo pri ohranjanju strogega življenjskega sloga. V svoje delo vlaga veliko truda in razume, da le trud na koncu vodi do uspeha. Njena zmagoslavja so posledica njene vneme in ambicij.

Ima zlato srce in je spoštljiva do skupine, v kateri deluje. Naredila bo vse, kar je potrebno, da pomaga drugim.

Vodnarka vidi svet kot črn ali bel, saj ima drugačna stališča od večine. Vedno skrbno pretehta situacijo, preden naredi zaključke. Rešuje jo skladen in bistroumen pogled na vsako situacijo. Čeprav deluje, da ji materialne dobrine veliko pomenijo, ima rada skromno življenje in ni nikoli vzvišena glede premoženja. Vedno prevzame odgovornost za svoja dejanja in obnašanje, saj je zrela, dobro organizirana in marljiva. Je tudi dovolj praktična in samodisciplinirana, da sprejema razumne odločitve.

Ko vodnarka začuti, da je srečala pravo ljubezen, se bo svobodno in popolnoma predala svojemu partnerju.

Ta izvirna in nepredvidljiva ženska lahko nudi vire užitka, za katere sploh niste vedeli, da obstajajo. Neodvisnost je nekaj, kar ceni. Njen idealen moški mora razumeti njeno raznolikost ter to, da je v mnogih situacijah nekoliko nenavadna. Vodnarka je tudi na področju financ neodvisna in prevzema polno odgovornost za svojo finančno stabilnost. Progresivno naravnana ne nasprotuje tveganju s svojimi naložbami, vendar se mora odločiti sama, saj ne dovoli drugim, da bi jo vodili.

Kakšna je vodnarka, katere so njene prednosti?

Moda je zanjo prava poslastica, vendar nikakor na način, da bi sledila najnovejšim trendom.

Ne bodite presenečeni, če jo boste videli, ko bo v trgovinah z rabljenim blagom kupovala vintage kose, sestavljala posamezne obleke in kovala edinstven videz. Vodnarka, ki nikoli ne sledi modi, je pogosto v nasprotju z njo, saj obožuje lastne trende. Ima veličasten osebni slog in se ne boji šokirati in zaslepiti svojih oboževalcev z drznim zgornjim delom ali nepreverjeno barvno kombinacijo. Njene najljubše barve so tiste, ki pritegnejo pozornost.

Vodnarka najbolj od vsega ceni svobodo, zato jo lahko tisti, ki jo skušate omejiti za vedno izgubite. Rada raziskuje nove stvari, ljudi in kraje. Lačna je znanja, vedno bere in raziskuje različne teme, da izostri svoj um. Njena zvestoba ni omejena samo na odnose, ampak se razteza tudi na druga področja njenega življenja.

Pripravljeno za Elle.si