Tedenski Lunin horoskop od 30. januarja do 5. februarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 30. januarja do 5. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Tisti, ki ste bolj jutranji, se boste v ponedeljek zjutraj povezali z energijo Lune v biku. Naredili si boste načrt ter prebujali vztrajnost vse do 9.34 ure, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov. Premislite, preden si na glavo nakopljete nove obveznosti in odgovornosti, saj potrebujete več počitka. Malce boste pasivni, lenobni, vendar kljub temu pripravljeni na zanimivo kramljanje. Samo fizična privlačnost ne bo pomembna, pomembno bo predvsem, da imate z nekom veliko skupnega. V ljubezni prihaja ponovno zanimanje za nasprotno stran.

V torek, ko bo luna v dvojčkih boste težje kot običajno obstali na mestu, nenehno se boste gibali in premikali.

Veliko boste govorili, vendar kljub temu bolj malo povedali. Kljub nenehnemu hitenju lahko pozabite na uro, saj boste raztreseni. Spontana druženja vas bodo močno navdihovala, pripravljeni boste ušpičiti neumnosti, samo da vam ne bo dolgčas. V sredo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih si boste težko vzeli čas zase, saj vas bo nekdo vedno zmotil ob nepravem trenutku. Hitri in drzni si boste vzeli kar boste smatrali da vam pripada, seveda brez slabe vesti ali kakšnega občutka krivde. Ob 20.11 uri prehaja luna v raka, zato se vam nikamor več ne bo mudilo, ne glede na to, kako se boste trudili hiteti, bo vaš ritem postal bolj premišljen.

blank

V četrtek, ko se bo luna nahajala v znamenju raka vas bo življenje opozorilo na določene točke, še posebej na čustvenem področju.

Počutje bo nihajoče, vendar kljub temu dokaj stabilno. Bolj pozorne bodite ženske na ginekološko področje, kjer se lahko pojavijo kakšne nevšečnosti. Najboljše se boste počutili v znanem in domačem okolju, potrebovali pa boste več pozornosti kot običajno. V petek vas bo spremljala energija lune v raku, ki se najbolj dotika vsega, kar je povezano z občutki. Lahko se vam zgodi, da boste tiste, ki niso nič krivi krivili za svoje nezadovoljstvo. Težko in neradi boste zaupali drugim, tudi če bodo njihovi nasveti koristni za vaš napredek. Aktivno ukvarjanje s športom bo neznanka, saj ne boste zbrali dovolj moči.

V soboto ob 9.48 uri luna preide v znamenje leva, zato bo vse skupaj lepše, bolj spontano, tudi obremenitve se počasi umikajo vstran.

Zaznavali boste, da vas vse energije podpirajo na vaši poti. Zablestite, da boste izžarevali moč, dostojanstvo in pozitivno energijo. Nikar preveč ne iščite odgovorov tam kjer jih ni, raje stopite korak naprej. Energija v družinskem krogu bo topla in ustvarjalna. V nedeljo, ko prihaja vpliv Polna lune, ne bodite presenečeni, če bo vaše razpoloženje precej nihalo. Tudi če boste imeli občutek, da ste naredili največjo napako v zadnjem času, skušajte ohraniti mirne živce. Strasti bodo izbruhnile, vendar ne tam, kjer bi si to v bistvu želeli.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SKRITI UŽITEK, KI JE SAMO VAŠ, GLEDE NA ELEMENT in RESNICA OSVOBAJA, NERESENICA OBREMENJUJE