Dnevni horoskop za ponedeljek 3. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 3. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 3. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 3. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preveč boste zaradi energije Polne lune obremenjeni s stvarmi, ki se rešujejo izredno počasi in vas poleg vsega še vznemirjajo.   

Horoskop nasvet za današnji dan: Na poseben način boste rušili meje in pravila igre, ki vam jih bodo postavljali. Bodite bolj izvirni in premišljeni, lažje vam bo.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

Luna v znamenju kozoroga – Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes ob 13:39 uri nastopi Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev.

Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Danes praznuje Lorella Flego: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja Raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Potrebuje čim več svobode, a razvijati mora tudi vztrajnost. Družina ji ogromno pomeni in je zanjo pripravljena narediti vse. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Premore precej samozavesti in tudi poguma.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Strelca, zato je izjemno entuziastičnega značaja in nenehno na poti. Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo filozofske, pa tudi novinarske in pisateljske vode. Nenehno se predaja branju, raziskovanju, spoznavanju novih ljudi, širjenju pogledov na svet. Hitro se za nekaj ogreje in navduši, a tudi hitro odneha, saj ni ravno najbolj potrpežljive narave.

Živiš danes, smej se danes, danes bodi srečen!

Phil Bosmans

VAM NE USPE SHUJŠATI? MORDA OVIRATE SAMI SEBE

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj
  • Franc Flere, slovenski harmonikar
  • Tom Cruise, ameriški filmski igralec
  • Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
  • Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan se v Helsinkih se prične ustanovno zasedanje KEVSa. Ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. V Ljubljani odprta prva mednarodna grafična razstava, ki pomeni začetek bienala. Rojstni dan Združenih držav Amerike. Rodil se je Robert Adam, škotski arhitekt in Ramón Gómez de la Serna, španski pisatelj. Umrla je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik.

Kakšno počutje prinaša vpliv Polne lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Polna luna razburkala čustva in vas povabila v soočenja.

Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

V današnjem dnevu se boste težko iztrgali iz obremenilnih energij rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKA LUNINA NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samozavestno se boste kljub vplivu Polne lune odločili odvreči vso odvečno prtljago, kar vas vodi k bolj urejenim mislim in povečani želji po tem, da naredite nekaj drugačnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi vpliva Polne lune v znamenju kozoroga se bo potrebno naprej soočiti z vsem, kar ste pustili nedokončanega, v upanju da izgine samo od sebe. Ko boste začeli, vam bo odleglo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V kolikor boste sprejeli dejstva, se boste znali spretno uskladiti z vsako situacijo. Poskusite biti pozorni na stvari, ki se vas ne bodo direktno dotikale, vendar bodo kljub temu pomembne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V smislu ljubezni in odnosov vas bo energija Polne lune zadela tako močno, da boste poleg strasti zaznavali tudi bolj globoke vibracije. Prakticiranje diplomatskih rešitev bo odlična izbira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na trenutke boste sramežljivi, ko pa boste ugotovili, da ste zaželeni, lahko hitro postanete egocentrični. Poskrbite, da se zapleti na delovnem mestu ne bodo mešali z osebnim področjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju čustev boste ogromno ponujali, zato se izognite sramežljivosti in občutku nizke samopodobe. Ljubezen in medsebojni odnosi nasploh bodo zelo pomembno področje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kakršno koli poglabljanje bo pomagalo urediti napetosti na osebnem področju, kar vas kljub temu da bo Polna luna mešala štrene vodi k bolj intenzivnemu osebnemu razvoju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vpliv Polne lune lahko sproži močne razlike v mnenjih, zato je priporočljivo, da dvignjeno glavo v pravem trenutku malce spustite. Če vas spremljajo razni pomisleki, nikar ne odreagirajte prehitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delovali boste bolj mehko in prilagodljivo kot običajno, zato se bodo medsebojni odnosi končno zavihteli v bolj prijetno smer. Občutek, da nekomu pripadate vas bo držal pokonci.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razne kaotične situacije na področju kariere ter prepiri v domačem okolju vas bodo vodili do točke, da se vprašate, ali sami morda delate kaj narobe. Temeljito o vsem skupaj razmislite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrudite se, da spregledate na kateri točki bi lahko svojo karierno pot še izboljšali. Izogibajte se predvsem hitremu in brezglavemu delovanju, saj lahko marsikaj spregledate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub vsem lepim energijam, ki čakajo da jih ujamete, se bo v ljubezenskih odnosih pojavilo zaradi vpliva Polne lune, ki prebuja hladnost ter zadržan pristop močno trenje.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023 ali SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU RAKA