Tedenski Lunin horoskop od 3. do 9. julija

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. julija 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. julija 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. julija 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek vas bo spremljala Polna luna v znamenju kozoroga, ki bo vplivala na področje kariere, denarja ter na odločitve. Sočutje bo močno okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Dolgočasna rutina vas lahko spravi v nemiren ali kočljiv položaj. Težko se boste zadrževali, zato se nikar ne izpostavljajte, še posebej tam, kjer ne sprejemajo vaših argumentov. Za čustvene zadeve ne boste našli ne energije, ne časa, zato bo najbolj smiselno v miru počakati da napetosti oddrvijo vstran.

V torek skozi dan bo luna v kozorogu, zato se boste usmerjali k temu da storite čim več.

Odločni in vztrajni se boste lažje kot v preteklih dneh podali v tempo, ki bo zahteval predvsem dobro motivacijo. V ospredje stopa želja po materialnem zadovoljstvu. Po globoki ljubezni ter strastnih energijah tokrat ne boste hrepeneli. Mnogo bolj pa se boste zavedali tega, kaj si na področju dela in denarja resnično želite. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo končno veliko bolj jasna. Hitro boste opazili, da vam um sporoča nekaj pomembnega. Ob 19.30 uri prehaja luna v znamenje vodnarja in prinaša več razigranosti.

V sredo pričakujte razgiban dan, saj se bo luna nahajala v znamenju vodnarja.

Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob prijateljih ob katerih čutite lepe vibracije. Besede bodo imele zaradi iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o zadevah, ki se vam porajajo v ozadju, pa nekako niste bili dovolj stabilni da bi jih potegnili na plano. Želeli boste narediti več zase, ter pomagati tistim, ki se ne znajdejo. Če vas zamika nenavaden stil, si ga privoščite brez slabega občutka.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 3. do 9. julija 2023

V četrtek skozi dan bo luna v vodnarju, zato boste imeli ogromno fizične in psihične energije. Na prvo mesto stopajo odnosi, zato bo tudi reševanje napetih situacij veliko bolj enostavno. Nikakor se ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci, le tako boste veliko lažje sledili svojemu instinktu. Nato se ob 18. 32 uri luna pomakne v ribi in vam prinaša globino, ki se bo zvečer razbohotila v prijetni razsežnosti. Ljubezen bo začela biti vedno bolj pomembna sestavina.

V petek si ne zastavljajte prevelikih ciljev, saj se bo luna nahajala v znamenju rib.

Dotikali se boste najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo usmeritev v duhovnost in meditacijo odlična izbira na poti k notranji umirjenosti. Znali boste prisluhniti in svetovati na nežen in prijeten način. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi kreativnost, mnogi izmed vas boste usmerjeni k ustvarjanju.  V negativnem smislu se varujte občutljivosti.

V soboto se bo skozi dan luna nahajala v znamenju rib. Pri ničemer, kar boste storili zase tokrat ne imejte slabe vesti, saj bo vsaka malenkost zelo pomembna.

Veliko stvari, ki so vas bremenile, se bo umaknilo, v ospredje prihaja želja, da nekaj izboljšate, ali da obrnete smer. Na osebnem področju boste pripravljeni sprejemati bolj rahle pristope. Želje bodo skromne, vendar vas lahko kljub temu razveselijo. Romantični koraki bodo prava izbira na področju čustev. Pozno zvečer luna prehaja v znamenje ovna.

V nedeljo vas bo spremljala pozitivna energija, ki jo prebuja luna v znamenju ovna, zato bo povečana željo po tem, da se bolj izpostavite. Preveč egoistični koraki pa se lahko v najslabšem primeru sprevržejo v nesporazume, ki pa se bodo hitro končali zaradi optimističnih vibracij. Odnosi bodo sicer, pomembni, vendar se boste s težavo komurkoli prilagajali. Rešitev zapletov vas v bistvu vodi v napredek, zato stavite na iskreno soočenje. Prihajajo strastne povezave, ki vas bodo navdihnile.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023 in NAJLEPŠE JE, ŽIVETI S ČISTIMI NAMENI