SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU RAKA

Kakšna je skrita moč rakice?
Kakšna je skrita moč rakice?

Kakšna je skrita moč rakice?

Predviden čas branja 5 minut

Ženska rakica je skrbna, ljubeča in prijazna. Zvesta je tako dolgo, dokler se bo počuti varno in zadovoljno. Ona ni dobra izbira za moške, ki iščejo izjemno vznemirjenje in nenehne spremembe, ker se rada oklepa stvari, ki jo osrečujejo. Razumeti morate, da se tako kot Luna, ki ji vlada, njena čustva spreminjajo iz dneva v dan. Nekatere dni je lahko izjemno ljubeča in vas želi imeti ves čas v bližini, druge dni pa morda potrebuje več časa sama s sabo. Rakico spremlja neverjeten dar sočutja, ki ji omogoča razumeti, skozi kaj gredo drugi posamezniki. Je zelo dobra poslušalka, saj se zna postaviti v kožo drugih ljudi. Ima potrebo po zaščiti ljudi, ki jih ima rada, saj jo spremlja materinski instinkt.

Vsekakor je vredna zaupanja, dokler ni prestrašena ali globoko prizadeta.

Vedno bo naredila vse, da ohrani svojo družino in svoj mir. Rakica ima rada množico, vendar ji bo bolj všeč, če bo množica sestavljena iz ljudi, ki jih resnično dobro pozna. Čeprav ni družabna na tipičen način in zgovorna kot nekatere druge ženske, ima nekaj razumevajočih prijateljev, ki imajo v njenem srcu posebno mesto. Kljub temu, da na prvi pogled deluje mehka, je prava borka, ko je motivirana in se mora v določeni situaciji postaviti zase. V njej je prisotno globoko razumevanje, da so vse stvari v naravi uravnotežene in da se nam vse, kar damo, tudi povrne.

Kakšna je skrita moč rakice?

Znana je po svojih okroglih potezah in veselem značaju, zaradi česar je tudi zelo priljubljena.

Rakica potrebuje partnerja, ki je razumevajoč in jo je pripravljen v težkih trenutkih tolažiti. Najboljši način, da jo pritegnete je, da ste prijazni in pristni. Ona ima rada vse, kar je ljubko, zato ne pozabite pošiljati sladkih sporočil, ko niste v njeni bližini. Ker je izjemno intuitivna in v stiku s svojimi čustvi, se pred njo raje ne pretvarjajte. Pričakuje določeno vrsto globine intimnih srečanj, ter da ji boste zaupali vsako čustvo, ki ga zaznavate ob njej. Njen glavni namen v življenju je iskanje sorodne duše, korenin in ustvarjanje družine.

Rakica razmišlja s čustvi, ne z razumom. Njen dom je njeno gnezdo, v katerega se vedno rada vrača. Čustveno občutljiva dama ima rada kraje, kamor se lahko vrne v samoto, običajno raje, kot da bi šla na veliko zabavo ostane doma. Zaradi svoje odločnosti in sposobnosti, da se vrne nazaj, se je sposobna soočiti z vsemi življenjskimi krizami in lekcijami. Brez pomisleka je pripravljena prevzeti nase breme težav svojih bližnjih.

Spremlja jo izjemna duševna moč, zaradi česar se je čeprav izgleda občutljiva, sposobna prebiti skozi skoraj vse življenjske težave. Rakica rada ostaja v mejah čustvenega udobja in varnosti.

Na področju kariere in financ deluje na svojstven način. Ne mara vmešavanja v svoje delo, najraje je obkrožena s sodelavci, ki so intelektualni ali so v življenju že nekaj dosegli. Ona najprej ubere pot prijaznosti, a če to ne deluje, je vedno pripravljena postaviti se za svoje pravice. Element vode poudarja požrtvovalno naravo. Zelo je nesebična in bo svojim bližnjim ter sodelavcem, ki jih spoštuje vedno dala prednost pred seboj.

Kakšna je skrita moč rakice?

Njen tok domišljije je precej izrazit in s svojo gladko ter tekočo komunikacijo pričara številne plodne zamisli.

Večkrat v življenju jo reši njena velika ljubezen do zdravja in dobrega počutja. Zna poskrbeti za telo, rada se giba in se običajno zelo zdravo prehranjuje. Rakica se zaveda, da sta zunanja in notranja lepota tesno prepleteni. Vedno je globoko povezana s svojimi notranjimi občutki in čustvi, zato se močno odziva na dogodke in situacije. Dobro znane so ji tehnike, kako pomiriti ljudi, prav tako razume njihov miselni proces.

Rakica je lahko hkrati umetnica, ljubka gospodinja, kreativna kuharica in uspešna sodelavka.

Pogosto rada raziskuje vse svoje talente in jih razkazuje z enako strastjo in veseljem. Je organizirana oseba, ki lahko brez napora opravlja več nalog hkrati. Ena od njenih posebnosti je, da je praktična. Poskusite ji verjeti na besedo, namesto da jo izzivate, zaradi česar se bo počutila, kot da je ne spoštujete. Lahko je nekoliko tradicionalna in staromodna, saj je simbolično povezana s preteklostjo. Ne mara sprememb in rada, namesto da bi kupila nekaj novega, stvari popravlja.

Znane rakice

Ariana Grande, Selena Gomez, Khloé Kardashian, Camila Mendes, Lindsay Lohan, Nina Ivanič, Lara Jankovič,Kataya, Lorella Flego, Regina Kogoj, Nina Badrić, Marjetka Vovk, Tanja Ribič, Maja Prašnikar.

Pripravljeno za Elle.si