Katera je največja skrita želja vašega astrološkega znamenja?

Skrita želja je skrivnost, po kateri hrepenimo, o kateri razmišljamo, imamo jo vsi. Ta želja je edinstvena in samo vaša. Želite si jo uresničiti, saj imate občutek, da bo potem vaše življenje lepše. Katera pa je tista skrita želja, ki je najbolj povezana z vašim astrološkim znamenjem?

OVEN

Oven želi biti vodja in dosegati visoke rezultate. On sanja o velikih stvareh in vidi sebe na vrhu, tako na področju dela, kot tudi v medsebojnih odnosih. Želi si, da se nihče ne bi vtikal vanj in v njegove odločitve.

BIK

Bik si želi varnosti na vseh področjih svojega življenja. Bik hrepeni po varnosti v svojem posebnem slogu in se trudi, da bi imel vse niti v svojih rokah. Želi si veliko denarja in imetje, katero mu pripada.

Katera je največja skrita želja vašega astrološkega znamenja?

DVOJČKA

Dvojčki si želijo čim več nenavadnih stvari, novih izkušenj in tega, da obvladajo čim več stvari. Svojo žejo po znanju, ki nikoli ni povsem zadovoljena si želijo popeljati do višje točke.

RAK

Rak se želi počutiti čustveno zadovoljno, romantično in pripadno. Resnična ljubezen je vedno v rakovih mislih in ne bo odnehal, dokler ta skrita želja ni uresničena.

LEV

Lev si po tihem želi še več spoštovanja in hvale, kot je prejema. Njegova skrita želja je biti zelo  uspešen na vseh področjih življenja in biti na vrhu, tako da mu drugi sledijo.

Katera je največja skrita želja vašega astrološkega znamenja?

DEVICA

Device so obsedene z redom in po tihem si želijo, da bi bile njihove analitične sposobnosti bolj cenjene in bolj opažene s strani drugih. Materialna varnost je tisto, po čemer po tihem ves čas hrepenijo.

TEHTNICA

Tehtnica ne želi nič drugega kot resnično jasnost in ravnotežje v življenju. Ko je vse v popolnem ravnovesju, je doseženo njeno pravo bistvo življenja. Te želje ne presega niti bogastvo.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI OSTANEJO VEDNO ZBRANA, NE GLEDE NA VSE

ŠKORPIJON

Škorpijon želi doseči vrh in osvojiti vse kar se mu ponuja v življenju. Škorpijon je izredno odločen in ne popušča pred nobenim izzivom. Radi dokazujejo, da so se vsi drugi zmotili in njihova želja je, da njihove napake ne bi bile odkrite ali opažene.

STRELEC

Strelec sanja o inovacijah in spremembah v svetu. Strelci se ne bojijo poskušati novih stvari, čeprav njihove želje velikokrat ostanejo neizpolnjene. Strelec si po tihem želi, da bi bilo njegovo življenje še bolj svobodno.

Katera je največja skrita želja vašega astrološkega znamenja?

KOZOROG

Kozorog želi v življenju čim več občudovanja s strani svojih prijateljev, družine in seveda nadrejenih. Želi uspeti in s svojo motivacijo prepričati tudi druge, da bi uspeli.

VODNAR

Vodnar ima skrito željo, da bi izstopal iz množice in bil zaradi tega prepoznaven. Vodnar po tihem hrepeni po slavi in temu, da bi v svetu pustil določen pečat.

RIBI

Ribi si po tihem ne želijo nič drugega kot spremeniti svoje pogosto nore in včasih iznajdljive sanje v resničnost. Željo si tudi, da bi bila njihova čustva večkrat upoštevana  s strani drugih.

Katero astrološko znamenje ima največ skritih želja, ki pa jih redko udejanji?

Največ skritih želja imate ribice, ki ves čas sanjarite.

Preberite tudi SE ZNATE GLEDE NA ZNAMENJE OPRAVIČITI, KO STORITE NAPAKO?