Katera astrološka znamenja ostanejo vedno zbrana in umirjena, ne glede na težavnost situacije?

Medtem ko imajo nekateri svoj zopern čar da jih zajameta nervoza in panika, so drugi blagoslovljeni s sposobnostjo, da ostanejo mirni in zbrani tudi v najtežjih situacijah. So ljudje, ki razmislijo, preden odreagirajo in ne verjamejo v učinek pretiranega analiziranja.

Živimo v turbulentnem času. Zato je namesto, da bi delovali z občutkom panike in strahu, potrebno narediti korak nazaj, ter se notranje umiriti. To so znamenja, ki tudi v težkih situacijah ostanejo umirjena in sproščena.

Katera astrološka znamenja ostanejo vedno zbrana in umirjena, ne glede na težavnost situacije?

DEVICA

Devica je, ko govorimo o sprejemanju kritike in resnice sicer najbolj občutljivo zodiakalno znamenje, ki pa je v težkih situacijah ali paniki zelo mirno. Redko se zaplete v prepir, ker dobro ve, da ni konflikt nikoli ploden način reševanja težav. Devica spoštujete svoj duševni mir in pričakuje, da bodo tudi drugi spoštovali njega. Njen cilj  je popolna uravnoteženost in v svojem življenju si močno prizadeva za ustvarjanje ravnovesja. Nihče ne sovraži konfliktov in paničnih napadov tako kot devica. Dobre so tudi v tem, da v situaciji, ko nekdo sproži paniko vse skupaj umirijo na diplomatski način.

Katera astrološka znamenja ostanejo vedno zbrana in umirjena, ne glede na težavnost situacije?

OVEN

Ovni so kljub svojemu egu zelo enostavni ljudje, ki ob težavah največkrat le zavzdihnejo in začnejo umerjeno iskati rešitev, seveda brez svoje prirojene nervoze. Ena od čudovitih lastnosti ovna je njegova sposobnost, da ostane miren in išče svetlejšo stran, tudi ko vsi ostali obupajo. Oven ne bo dovolil, da mu negativni incident ali misel pokvari dan. On se zna tudi po najhujšem konfliktu pobrati, se nasmejati in iskati nove priložnosti. Ovni poskušajo najti srečo v vsaki malenkosti, kar pogosteje odpira pot tudi dolgoročni sreči.

Preberite tudi NAJDITE SVOJ NAČIN SPROŠČANJA IN SE NOTRANJE UMIRITE

STRELEC

Lahkoten strelec pozna umetnost umirjenega sprejemanja težkih situacij. Skuša se izogniti preobremenjenosti in se ne vključuje v nepotrebne drame. Čeprav ima dodelano mnenje o vsem, zna tudi razsvetliti situacije tako, da poišče svetlejšo stran življenja in z duhovito šalo ali dvema prevetri ozračje. Za okolico so včasih, ko se od njih pričakuje reakcija celo preveč mirni. Prvi cilj strelca je razbremeniti napetost in pokazati, da je vsaka težava rešljiva, tako ali drugače.

Katera astrološka znamenja ostanejo vedno zbrana in umirjena, ne glede na težavnost situacije?

VODNAR

Vodnar je znamenje, ki s svojo sproščeno naravnanostjo pomiri tudi najbolj zaskrbljene ljudi. Njegov smeh je tisti, ki lahko koga, ki se nahaja v težki situaciji zmoti, vendar želi vodnar le prenesti optimizem in pokazati da vse skupaj morda ni tako hudo, kot izgleda na prvi pogled. Vodnar takrat, ko druga znamenja zagrabi panika vzdihne in izdihne ter nadaljuje razigrano ter neodvisno. Ne glede na to, kakšne so razmere, si vodnarji vedno prizadevajo za mirne rešitve in reševanje situacij.

Preberite tudi KAKO POISKATI V POLETNIH DNEH NOTRANJI MIR?

Vas zanima popolno nasprotje zgoraj opisanih znamenj? To so astrološka znamenja, ki podzavestno, ali morda tudi kdaj zavestno hrepenijo po drami.