Ženske, ki znajo vedno priskočiti na pomoč so rojene v znamenju…

Vsi vemo, da življenje ni enostavno, vendar se ne moremo zaščititi pred tem, da bi bili kdaj izdani, jezni in opustošeni, ko se slabe stvari dogajajo ljudem, ki so nam najbližje. Ženske, ki znajo priskočiti na pomoč so sočutne in nesebične.

Vsi si želimo mahniti s čarobno palico in povzročiti, da bi vse slabe stvari izginile, toda ne moremo, nekaj kar lahko naredimo je, da priskočimo na pomoč. Nekatera znamenja so tako sočutna, da znajo vedno nesebično priskočiti na pomoč.

BIKICA

Bikica je zelo sočutna ženska, ki šibkim vedno brez razmisleka priskoči na pomoč. Ona nikoli ne domneva, da ve, kaj je najboljše za osebo, ki se je znašla v težavah. Kakorkoli se njen prijatelj, ki je v težavah bori, se bikica zaveda, da je odrasel in mora sprejemati svoje odločitve. Ko ljudje okoli nje preživljajo težke čase, ona razmišlja, kako bi jim lahko priskočila na pomoč, brez da bi bila vsiljiva.

Bikica dobro ve, da tisto, kar bi utegnilo biti najboljše zanjo v času težkega obdobja, ni nujno tisto, kar je najbolje za njih.

Z drobnimi malenkostmi zna bikica tistim, ki so ranjeni ali v težavah polepšati dan. Njena sporočila so zagotovo spodbudne narave, vendar ne preveč pocukrana. Ona je nekdo, ki mu lahko ljudje, ki imajo težave zaupajo. Ko ji zaupajo svoje težave, se bikica izogiba delitvi podrobnosti o njihovem življenju.

Ženske, ki znajo vedno priskočiti na pomoč so rojene v znamenju

RAKICA

Rakica, zelo iskrena ženska je tista, ki zna vedno priskočiti na pomoč, še posebej družinskim članom in tistim, s katerimi je tesno povezana. Ona zna ljudem, ki so v težavah razložiti, da razume, kako grozno se počutijo in kako se ta občutek ne bo spremenil čez noč. Zna jim tudi podariti upanje, se bodo nekega dne zagotovo počutiti bolje.

Ko je nekdo od njenih bližnjih v težkem obdobju, bo rakica z veseljem namesto te osebe pomagala pri vsakodnevnih opravilih.

Rakica dobro ve, da ko se nekdo znajde v težavah je čas, da se zadržite in da se izogiba večkratnemu dajanju mnenja o njihovem položaju, če tega ne želijo. To njeno ravnanje jim pomaga, da občutijo, da je zanesljiva podpora za njih. To je najbolj preprosta, vendar koristna stvar, ki jo lahko naredi za ljudi, ki jih ima rada.

TEHTNICA

Tehtnica je ženska, ki se zelo dobro zaveda, da je ljudem težko zaprositi za pomoč, ko se znajdejo v večjih težavah, zato je ona tista, ki sama, seveda nesebično ponudi pomoč. Njena pomoč jim pomaga, da se počutijo, da niso povsem sami in da je nekdo vedno prisoten, da posluša njihove težave.

Zaradi materialnih stvari njihove skrbi ne bodo izginile, lahko pa pomagajo olajšati tesnobo in bolečino.

Tehtnica tistim, ki so v težavah vedno pove da je jokanje lahko tudi dobro za dušo. Tehtnica dobro ve, da ko je človek v težavah, se lahko počuti kot najbolj osamljeno bitje pod soncem, zato zna biti tistim, ki so v težavah vedno na razpolago.

Ženske, ki znajo vedno priskočiti na pomoč so rojene v znamenju

RIBICA

Ribica se zelo dobro zaveda, da ko so težave zelo velike, se ne da preprosto prestaviti stikala in se pomakniti mimo žalosti, bolečine in nemira. Z njeno pomočjo bodo tisti, ki se znajdejo v težavah lažje premostili žalost in za vedno spremenili svoje življenje.

Ribica dobro ve, da samo besede ne bodo izničile vseh njihovih strahov, skrbi in srčnih bolečin, zato svojim bližnjim stoji ob strani tudi dolgoročno.

Ona na nežen način ponudi svojo pomoč, če pa jo zavrnejo, zna to tudi sprejeti. Ne zameri jim, če so nerazpoloženi, vedno zna počakati na njihov pravi trenutek, brez da bi jih pri tem obtoževala.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ZNAMENJA, KI SO MOČNA TUDI V NAJTEŽJIH SITUACIJAH