KAKO BO SONCE V BIKU VPLIVALO NA ZNAMENJA ZODIAKA?

Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!
Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!

Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!

Predviden čas branja: 6 minut

Nahajamo se v obdobju Sonca v znamenju bika, kar pomeni, da se vse kar je bilo dinamično in bliskovito upočasnjuje v smeri stabilizacije. Prebuja se naravna nagnjenost k bogastvu, denarju, ustvarjalnosti, lepoti, užitkom, uživanju hrane, razkošju, zabavi, željam in povezavam z drugimi ljudmi. Stabilnost in varnost bosta sedaj izrednega pomena. Uporabljali boste logično razmišljanje in sklepanje, v smeri, da poiščete načine za izpolnitev svojih želja. Kako pa bo energija Sonca v biku vplivala na vaše astrološko znamenje?

OVEN

Ovni, obdobje bika je čas, da svojo pozornost usmerite tja, kjer lahko nekaj izboljšate. Prihaja poudarek na iskanju mehkejših načinov za zadovoljevanje vaših potreb, znali se boste tudi ustaviti in premisliti preden skočite v neznano. Stabilnost, ki jo vpliv prebuja vam bo podarila okrepljeno zaupanje v druge in vase. Vpliv vas bo opomnil, da je najprej potrebno končati začeto, šele nato se lahko podate v nekaj novega.

BIK

Sonce v vašem znamenju bo razpršilo žarke na sanje, ideje in cilje. Počutili se boste kot da ste se vrnili tja, kjer se odlično počutite, tja, kjer lahko zaupate in se v miru odločate. To je čas, v katerem bo pomembno, da najprej izpolnite svoje potrebe. Bolj kot se boste poglobili vase in v svoje vzgibe, lažje se boste povezovali z drugimi in gradili trdne odnose. Dovolite, da vas razvajajo.

DVOJČKA

Dvojčki, obdobje bika je čas, v katerem si lahko po opravljenih obveznostih privoščite razkošje. Energija bo prebujala lahkotnost in mehkobo srca, iskanje užitkov, ki spodbujajo najnežnejša čustva, in dajanje prednosti času, ki ga preživite sami s seboj. Ne pozabite analizirati ali spremeniti navad in delovne rutine, ki spodkopava vaše čustveno, duševno in fizično počutje. Bodite pozorni na vse, kar bo prihajalo na površje ter sledite odločitvam, zaradi katerih se počutite zadovoljno.

Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!

RAK

Sonce v znamenju bika se bo intenzivno usmerilo v prijateljstva in njihove vloge v vašem življenju. Zato se nikar prevečkrat ne zleknite na kavč, ampak se čim več povezujte in družite. Ne bodite presenečeni, če vas bodo prijatelji morali opomniti, da je prosti čas pomemben del življenja. Vpliv vam bo ponudil stabilno sidro, prebuja se tudi nota ustvarjalnega izražanja. Sedaj lahko nahranite svojo dušo in se nežno predate vsemu kar vam je všeč.

LEV

Obdobje Sonca v biku je čas, ki vas bo spodbudil da upočasnite svoj korak in začnete delovati bolj umirjeno. Skozi proces v katerem se boste znašli, vpliv od vas zahteva, da se osredotočite na tisto, kar je dolgoročno pomembno. Več kot boste v tem času naredili, bolj se boste lahko prepustili toku prijetnega dogajanja. Pomembno bo, da ugotovite, katere navade lahko spremenite, da se boste počutili bolj stabilno. Narava bo balzam za nemirno dušo.

DEVICA

To je vpliv, ki vas bo opomnil, da je užitek najpomembnejši, ne glede na teme, ki jih raziskujete, načrte, ki jih potrjujete, ali velika življenjska vprašanja, o katerih razpravljate. Prebudite pozitivne afirmacije, še posebej takrat, ko se vas dotika nemirna energija. Vaše ideje usmerjene v prihodnost lahko sedaj brez da bi se pretirano naprezali dobijo jasnejšo obliko. Posadite semena za prihodnost in se skušajte notranje uravnovesiti.

Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!

TEHTNICA

V obdobju Sonca v biku bodo za vas najbolj pomembna različna sodelovanja. Dajanje in prejemanje stopata v ospredje. Okušanje sladkosti izmenjav bo vir, na katerega se lahko zanesete. Prekinitev s starimi vzorci sicer ni najbolj udoben proces, vendar lahko sedaj ustvari sveža, plodna tla, na katerih lahko v prihodnje gradite. Če vam nekdo ali nekaj vzbuja občutke pomanjkanja ali nemoči, se potrudite, da te občutke razčistite.

ŠKORPIJON

Obdobje Sonca v biku vam bo omogočilo več druženja z bližnjimi. Ljudje, s katerimi boste delili svoje srce, bodo tisti, ki vas bodo spomnili, kako pomembni so za vas odnosi. Pomembno bo tudi, da si vzamete čas. Določena dejanja bodo na prvi pogled delovala majhna, vendar ne podcenjujte njihovega vpliva na vaše zadovoljstvo. Z veseljem boste razčlenjevali sanje, cilje in projekte, ki ne služijo več, v smeri da jih opustite.

STRELEC

Sonce v biku vam bo namignilo, kako narediti inventuro svojega notranjega sveta in sprejemati odločitve, ki so v skladu s podzavestnimi vzgibi. S tem boste okrepili vezi s svojim srcem in z bližnjimi. Ozemljite se pred in po službenih sestankih ter ne nosite dela v domače okolje. Dajanje prednosti fizičnim potrebam bo zagotovilo stabilno sidro. Sposobni boste izpustiti dolgotrajne čustvene zablode, povezane s strahovi, sanjami in spomini.

Preverite vpliv Sonca v biku na znamenje zodiaka v katerem ste rojeni!

KOZOROG

Obdobje Sonca v biku vas bo spodbudilo k temu, da se boste znali odtrgati od trdega dela z namenom da bi okrepili svoje moči. Spustili boste zastarele oblike delovanja in se usmerili k novim oblikam, ki bodo prebujale ustvarjalen pristop. Vpliv vas bo na varen način popeljal v fazo novih začetkov, zato posadite seme v polje ustvarjalnosti, užitkov in apetitov po odkrivanju. Poglobite se v tisto, kar želite da se razbohoti. Več časa boste želeli preživeti v krogu doma in družine.

VODNAR

Z vplivom Sonca v biku se boste želeli umakniti od drznih potez in hitrega tveganja. O vsem boste želeli bolj zbrano premisliti, na druge se tokrat ne boste zanašali. Skozi razne procese, ki se vas bodo dotaknili boste globlje razumeli, kako stabilnost domačega okolja vpliva na počutje. Dinamika prilagajanja v medsebojnih odnosih postaja močnejša, zato bo to obdobje brez sporov in konfliktov.

RIBI

Z energijo bika boste negovali svojo željo po večjem udobju. Čas boste namenili raziskovanju, branju, učenju in duhovnosti. Prepoznavali boste prepričanja o tem, kako bi morala izgledati vaša prihodnost. Skozi ta proces opuščanja se prebujajo sveže sanje, ki vas bodo navdihovale na vsakem koraku. Vizije za prihodnost bodo plodne in sedaj lahko spoznate, kaj je tisto kar vas osvobaja in vam nudi občutek, da ste na ustrezni poti. Najlepše vam bo doma, kjer se boste znali popolnoma sprostiti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA VPLIV SONCA V BIKU?