KAJ VAM PRINAŠA VPLIV SONCA V BIKU?

Prehajamo v obdobje BIKA. Kaj lahko pričakujete?
Prehajamo v obdobje BIKA. Kaj lahko pričakujete?

Prehajamo v obdobje BIKA. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja: 4 minute

Sonce vstopa 20. aprila ob 8.13 uri v znamenje BIKA. Prihaja močno poudarjena želja, da bi bili obkroženi z ljubeznijo in lepoto. Zanimali vas bodo materialni svet, hedonizem in telesni užitki. Velik pomen boste namenili dotiku in okusu kot primarnima čutoma. Predani svojim odločitvam boste vztrajali, dokler ne dosežete točke osebnega zadovoljstva. Po intenzivnosti in energičnosti obdobja ovna, ki se zaključuje, vam bo vpliv Sonca v biku ponudil priložnost, da se stabilizirate, da se udobno namestite in se vrnete na zemljo.

Vstopate v sladko jedro pomladi, ko semena vzklijejo in vzklijejo, drevesa začnejo brsteti in zime je končno res konec.

Bik je znak moči, odločnosti in vztrajnosti, zato bo vaša energija stalna, trdna in prizemljena v resničnem svetu. Tokrat vas verjetno ne bodo prevzeli impulzi in razne muhe, prav tako se ne boste podredili zahtevam raznih trendov. Namesto tega vam bo bolj na kožo pisano enakomerno, vztrajno delovanje in upiranje vsem pritiskom, ki bi vas lahko odvrnili od lastnih načrtov. To je odličen čas za vzdrževanje stabilnosti ter in poglobitev na področju kariere v smeri, da ostanete predani svojim ciljem, idejam in željam.

Nihče drug vam ne more povedati, kaj morate storiti ali kdo ste.

Prehajamo v obdobje BIKA. Kaj lahko pričakujete?

Zdaj lahko pridobite moč, da se uprete temu, za kar veste, da je za vas narobe, in branite, kar veste, da je prav. Obdobje bika ni povezano le z delom, ki ga telo lahko opravi, ampak tudi z užitkom, ki ga lahko občutite. Na področju medsebojnih odnosov lahko pričakujete celotno paleto fizičnih občutkov, saj boste bolj kot v preteklem obdobju cenili zadovoljstvo. Vpliv lahko tudi razširi vaše predstave o tem, kaj pomeni razkošje. Prišli boste do spoznanja, da trenutno bogastvo in status nista najpomembnejša dejavnika sreče.

Na novo boste zaživeli z velikimi in majhnimi radostmi. V tem obdobju boste bolj pozorni na svoje telo, ter na užitke svojih petih čutov. Pomembno vam bo, da trdo delate in ostanete zvesti sami sebi.  Stopate v utemeljeno, praktično in realistično perspektivo. Dobro vam bo šlo od rok služenje denarja in vztrajanje pri dolgoročnih projektih do konca. V negativnem smislu vas lahko zemeljska energija naredi preveč zaščitniške, konservativne ali materialistične.

Poudarjeni faktorji bodo ljubezen do lepote, privlačnost, zadovoljstvo, ustvarjalnost in hvaležnost.

Nenadnih sprememb, kritik ali občutkov krivde se skušajte izogniti, prav tako se boste težko oprijeli razuma v kaotičnih in nezdravih situacijah. Izstopali boste po svoji ljubezni do denarja in pripravljenosti trdo delati, da ga zaslužite. Zanesljivi, delovni, potrpežljivi in temeljiti bose na področju dela in izobraževanja uspešni, ne glede na razne motnje. Stabilnost bo ključni dejavnik delovne rutine. Ko gre za finance, boste podali prednost pravočasnemu plačilu vseh svojih računov.

Prehajamo v obdobje BIKA. Kaj lahko pričakujete?

V ljubezenskih odnosih bo ključnega pomena potrpežljivost.

Potrebovali boste tudi čas, da ustvarite varno okolje in se sprostite med spolnostjo. Kljub vsemu boste skušali obvladati svoja čustva tako, da se boste zanašali na praktično sklepanje. Mikali vas bodo dolgi pogovori, ki se bodo zavrteli tudi v globine. Marsikaj kar je bilo nejasno, bo sedaj dobilo bolj trdno podobo.

Držali se boste tradicionalnih vrednot in praktičnih vidikov življenja, zato vas drzne avanture in hitri koraki na področju čustev ne bodo zanimali. Če se boste preveč togo držali svojega moralnega kodeksa in raziskovanja tabujev, se vam nakazuje zapletena situacija, saj nikakor ne boste dosegli tega kar si v srcu želite. Z veseljem boste preživljali čas z bližnjimi, vključno z otroki, prav tako boste bolj kot običajno spoštovali družinske običaje in tradicijo.

Na katera astrološka znamenja bo imelo Sonce v biku največji vpliv?

Energijo Sonca v biku boste najbolj intenzivno občutili biki, kozorogi in škorpijoni.

Katera astro znamenja lahko v tem obdobju karierno napredujete?

Karierno boste v obdobju bika najlažje napredovali ovni, raki in tehtnice.

Preberite tudi IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA BIK in ZVEST IN POTRPEŽLJIV, MOŠKI ROJEN V ZNAMENJU BIKA