Ste v svojem življenju obkroženi z raki? Preverite kako ravnati z njimi!

Raki, nežno in hkrati občutljivo znamenje. Povezani z Luno in energijo vode, vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Preberi, da jih boš lažje razumela.

MOŠKI RAKI:

RAK PRIJATELJ

Tvoj prijatelj rak te vedno ščiti in stori vse, kar je v njegovi moči, da se boš v njegovi družbi počutila varno. Včasih je malce zbadljiv in sarkastičen, vendar mu tega ne zameri, saj ti želi le dobro. Morda te želi le nasmejati ali pa popestriti dolgo kavo v mestu. Nikoli ne zamuja in vedno mu lahko zaupaš tudi svoje najbolj globoke skrivnosti. To je prijatelj, ki spominja na vlogo ljubečega očeta.

RAK FANT ALI LJUBIMEC

Rakova intuitivna narava poskrbi za prijetno preživet čas med rjuhami. Tvoj fant ali ljubimec rak je nežen, romantičen in pripravljen izpolniti vsako tvojo željo, zahvaljujoč izjemni čutnosti. Če ga ne spodbujaš dovolj, je malce sramežljiv, vendar zelo prikupen, nikoli agresiven in nesramen. Njegova kardinalna naravnanost mu omogoča, da ti vedno ostane zvest.

Ste v svojem življenju obkroženi z raki? Preverite kako ravnati z njimi!

RAK OČE

Rak oče je tisti, ki želi, da družina preživi skupaj čim več kvalitetnega časa. Vzgaja te v dobri luči, poudarja pomembne življenjske dobrote in te zna v težkih trenutkih objeti. Tudi v kasnejših letih bo on najbolj vesel, ko se boš vračala domov. Skuhal ti bo tvojo najljubšo jed in te tesno objel.

RAK BRAT

Občutljiv brat, rojen v znamenju raka je večkrat užaljen brez pravega razloga. On najde napako ali pripombo vedno ko je muhast, ti pa težko predvidevaš, kdaj potrebuje svoj mir in kdaj ne. Tudi če se skregata zaradi nepomembnih stvari, bo tvoj brat rak še dolgo gojil zamero in pričakoval od tebe, da se mu večkrat opravičiš-

RAK ŠEF ALI SODELAVEC

Šef ali sodelavec v znamenju raka pričakujeta, da boš brala njune misli. Ker imata močno razvito intuicijo te znata tudi hitro prebrati. Večkrat kakšno stvar, ki bi jo ti rešila na enostaven način močno zakomplicirata in vsekakor preveč analizirata.

ŽENSKE RAKICE:

RAKICA PRIJATELJICA

Prijateljica rakica je prijetna in pozorna ženska, ki zelo rada priskoči na pomoč, svetuje, se s tabo pogovarja in joče, ko ti je hudo. Bolj kot divje zabave in avanture jo zanima družinsko življenje, zato te bo tudi največkrat povabila v svoj dom in te, ko ti bo zaupala tudi dovolila v svoj tihi svet. Odlično varuje skrivnosti in še bolje te zna pomiriti, ko si vznemirjena.

Ste v svojem življenju obkroženi z raki? Preverite kako ravnati z njimi!

RAKICA MAMA

Rakca je najbolj topla in razumljiva mama, ki je s svojimi otroci tesno povezana. Vedno ti je na voljo s svojimi modrimi nasveti, vedno te razume in ti zna ob prvem trenutku ponuditi ramo za tolažbo. Čeprav je zelo občutljiva, ti tega, ko jo boš resnično potrebovala ne bo pokazala. Svojih težav ti ne razlaga, ampak jih rešuje sama, v svojem mirnem svetu. Ona je najboljša kuharica, ki te vedno razveseli s kakšno novo dobroto.

RAKICA SESTRA

Rakica je sestra, ki te večkrat preseneti s svojim muhastim nihanjem. Enkrat je nasmejana, drugič je užaljena, skratka pri njej nikoli ne več, kako bo odreagirala. Po drugi strani pa je to sestra, ki te bo vedno spoštovala in ti dajala občutek, da sta ne glede na razdaljo ali dogajanje zelo povezani.

RAKICA ŠEFICA ALI SODELAVKA

Rakica šefica je prijetna in umirjena ženska, prav tako rakica sodelavka. Nista zahtevni, znata zaupati in spodbujati in v primeru težav umirjeno poiščeta rešitev. Čeprav slovita po zadržanosti in resnosti, se znata tudi nasmejati in navdihniti s kakšnim zanimivim prebliskom.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z DVOJČKI