Ste v svojem življenju obkroženi z dvojčki? Preverite kako ravnati z njimi!

Dvojčki so brez dvoma eno izmed najbolj posebnih astro znamenj zodiaka! Dvojčki, prav posebno znamenje zodiaka, zračno naravnani, radovedni in komunikativni. Preberite, da jih boste lažje razumeli.

MOŠKI DVOJČKI:

DVOJČEK PRIJATELJ

Tvoj prijatelj dvojček te bo vedno znal nasmejati in te spraviti v dobro voljo. Tudi ko si najbolj utrujena, te bo zvabil ven in te prepričal, da čim prej pozabiš na vse tegobe. Ne pričakuj od prijatelja dvojčka, da ti bo vedno na voljo, saj ima tudi ostale prijatelje, za katere si mora vzeti čas.

DVOJČEK FANT ALI LJUBIMEC

Že ob prvem srečanju te je zagotovo z besedami prepričal, da si prva, ki jo resnično ljubi. Vendar imej v mislih, da je enako zgodbo pred tabo že slišala kakšna druga ženska. Z njim ti nikoli ne bo dolgčas, saj vedno skriva nove predloge in ideje, ki so lahko tudi tvegane narave. On se ne boji ničesar, pazi, da se ne bo preveč spogledoval, saj je vedno v iskanju novih dogodivščin.

Ste v svojem življenju obkroženi z dvojčki? Preverite kako ravnati z njimi!

DVOJČEK OČE

Tvoj oče, rojen v znamenju dvojčka je moderen oče, ki je lahko tvoj dober prijatelj. On ne komplicira in nima previsokih zahtev, zato imaš ob njemu vedno občutek, da še kako razume tvoje tegobe. S tabo se zna zabavati, igrati in ti stati ob strani.

DVOJČEK BRAT

Brat dvojček je malce površen in včasih zelo neodgovoren, zato ne bodi presenečena, če te vedno prosi za kakšno uslugo. Zraven se seveda prijetno nasmehne in te s prijaznimi besedami v trenutku prepriča, da narediš nekaj zanj. Seveda ti bo, če bo imel čas, uslugo tudi vrnil.

DVOJČEK ŠEF ALI SODELAVEC

Dvojčke šef ni preveč zahteven, zna razumeti, spraševati in poiskati rešitev na taktičen način. Sodelavec dvojček pa je tisti, ki je v pisarni najbolj klepetav in včasih celo malce ležeren. Večkrat zamuja, polije kavo, vendar ti je kljub temu pri srcu.

Znamenje dvojčkov

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE DVOJČKA

ŽENSKE DVOJČICE:

DVOJČICA PRIJATELJICA

Dvojčica je tista prijateljica, ki je vedno na tekočem, kaj se dogaja. Ona je najbolj aktivna na družbenih omrežjih in ne skrbi, vedno bo vedela, kaj si objavila. Ona te bo vedno vzela s sabo, z njo ne bo nikoli dolgčas, edina težava je, da težko zadrži skrivnosti zase.

DVOJČICA MAMA

Mama, rojena v znamenju dvojčkov je sproščena mama, ki se zna s tabo tudi zabavati in početi stvari, ki vaju še dodatno zbližujejo. Ni najbolj globoka, ni najbolj čustvena, je pa vedno pripravljena priskočiti ti na pomoč in te vedno znova presenečati.

Znamenje dvojčkov

DVOJČICA SESTRA

Dvojčica je sestra, ki ti gre večkrat na živce, saj dobesedno uživa v svojem neredu. Brez vprašanja si sposoja stvari in brez težav te vedno, ko to potrebuje prosi, da opraviš nekaj namesto nje. To počne tako diplomatsko, da ji težko rečeš ne.

DVOJČICA ŠEFICA ALI SODELAVKA

To je šefica, pri kateri nikoli ne veš ali je jezna, ali je samo raztresena. Kljub temu da se trudi, težko ločuje zasebne odnose od poslovnih. Sodelavka dvojčica pa je ženska, ki drži pokonci celo pisarno, vendar ji ni dobro zaupati preveč osebnih stvari.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi DVOJČKA, NAJBOLJ RAZIGRANO ZNAMENJE ZODIAKA