Dnevni horoskop za ponedeljek 29. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. januarja 2024

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odgovornost bo na prvem mestu na vseh področjih, zato si zamud in napak tokrat ne boste dovolili. Spremljal vas bo močan občutek, da morate izpolniti določena pričakovanja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sposobni boste pomagati in spodbujati druge na praktičen način, poiskali boste prave rešitve trenutnih težav. Preproste in spontane čustvene povezave se umikajo.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z Luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. bsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 29. januarja 2024?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • France Onič, slovenski pesnik
  • Bianca Maria Piccinino, italijanska novinarka
  • Oprah Gail Winfrey, ameriška TV voditeljica
  • Tomaž Svete, slovenski skladatelj in dirigent
  • Josip Iličić, slovenski nogometaš in reprezentant

Vas zanima, kako boste delovali v februarju? Preverite MESEČNI HOROSKOP

Na današnji dan se v Jesenicah odigra prva uradna tekma hokejskega kluba Jesenice. Slovenija ratificira Lizbonsko pogodbo. Rodil se je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik. Prav tako se je rodil ameriški igralec Tom Selleck. Umrl je Robert Frost, ameriški pesnik in češki skladatelj Karel Svoboda, avtor glasbe za risano serijo Čebelica Maja.

Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samoizpolnjevanju, začeti z dieto in poskrbeti za svoje telo in videz.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo pogumni boste z luno v devici pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača z dobrim tudi na ostalih področjih. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Notranja dogajanja bodo za vas prevelik zalogaj, zato bodite previdni. Pričakujete lahko velike preobrate na področju prijateljskih odnosov. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo presenetila s svojo odločitvijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nekom se preprosto ne razumeta, pozabili pa ste, da se vse lahko reši z iskrenim in direktnim pogovorom. Končno boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili iluzije, ter začeli graditi na stabilnih temeljih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Domače obveznosti zmanjšajte na minimum ali pa poiščite pomoč, ki bo še kako dobrodošla. Zaznali boste čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to prebudi ustvarjalnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nepopustljivi boste, nočete se pogovoriti o spornih zadevah. Ljubezenske poti bodo zaradi vpliva lune v znamenju device težje, prav tako trenutno nimate dovolj posluha za določene ljudi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zelo zanimiv vam bo način, ko se boste smejali na svoj račun, prav tako pa vam bo zanimiva tudi brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih zamisli. Hkrati boste tudi bolj iznajdljivi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko zaradi energije lune v devici, ki ni sproščena vznemiri. Prav tako vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in predvsem zbrani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nimate dobrih zamisli, nekako čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite kaj zmorete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmotilo vas bo, da se nikakor ne morete sporazumeti, celo okoli preprostih stvari, ki naj bi bile jasne. Previdni bodite glede pomembnejše poslovne naloge, ki vas po tihem bremeni že dlje časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Presenetilo vas bo nekaj novega, saj imate občutek, da se zadnje čase nič ne zgodi. Čutite, da je lahko prelomnica pomembna za osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom in pritoževanjem nad določenim stanjem. Nasprotna stran bo odlično pripravljena, zato bodite prilagodljivi. Jezilo vas bo podcenjevanje inteligence.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Še vedno boste v ozadju in takšna situacija lahko traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje vas sedaj, ko vas spremlja luna v devici, ki zahteva osredotočen pogled ne vodi nikamor.

Vas zanima: KATERO ASTRO ZNAMENJE BO V 2024 VAŠA SORODNA DUŠA? in HRANA ZA ENERGIJO