Tedenski Lunin horoskop od 29. januarja do 4. februarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. januarja do 4. februarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. januarja do 4. februarja

Tedenski Lunin horoskop od 29. januarja do 4. februarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v devici, zato boste želeli da je vse urejeno in pospravljeno, tudi vaše misli. Namesto da razmišljate, kaj vse bi lahko šlo narobe črtajte določene vzorce in si dovolite bolj svobodnega življenja. Zaustavljali se boste pri zahtevnih opravilih, saj tokrat nič ne bo šlo zlahka, v vsako zadevo boste morali vložiti dodaten trud. Ne dovolite, da vas neuspešne situacije razjezijo, morda za rešitve enostavno še ni nastopil pravi čas.

Želeli boste uravnovesiti odnose, ter se na področju čustev imeti čim bolj lepo. Če imate težave z ledvicami ali sečili, bodite bolj pozorni na to, da pijete dovolj tekočine. Prepričajo vas lahko koristne informacije in kakšen dober predlog prijatelja. V sredo bo luna v tehtnici, prebudila se bo neodločnost, zato se nikar preveč ne trudite z dokončnimi dogovori. Počnite nekaj, kar vas sprošča in vam omogoča uporabo kreativnosti. Težjim nalogam in vsemu kar je povezano s preciznostjo se boste umikali. V ljubezenskih odnosih boste hrepeneli po iskrenosti ter temu, da lahko zaupate brez raznih dvomov.

V četrtek skozi dan se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, kar bo ugodno vplivalo na sestanke in razne pogovore, s katerimi je potrebno nekaj razčistiti. V besedo tokrat ne boste skakali, znali boste prisluhniti do konca, ter se če bo potrebno tudi prilagoditi. Zaposlite se z miselnimi nalogami ter z ustvarjanjem. Pozno zvečer boste čutili, da vas vleče v razne pogumne odločitve, prihaja tudi notranji nemir.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. januarja do 4. februarja

V petek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona, zato pričakujte nepričakovano dogajanje. S pogumno energijo lahko dosežete določene premike, vendar pazite, da boste znali ustaviti svoj temperament, ko bo vse skupaj preveč razburljivo. Globoko tuhtanje in stik s podzavestjo vam prinaša nove zaključke. Čustva boste prebudili, prav tako tudi strast, ki bo poskrbela, da vam kjerkoli se boste znašli, ne bo dolgčas.

Do sebe boste neusmiljeni in trdi, zato si raznih izgovorov in ležernega delovanja ne boste dovolili. Če se boste nekaj odločili, boste tako dolgo brskali in raziskovali, da boste prišli do ustreznih odgovorov in zaznav. Zdravje vam bo dobro služilo.

V nedeljo se bo luna ob 7.28 uri pomaknila v znamenje strelca, zato se lahko stvari  z lahkoto uredijo, prav tako ne bodite presenečeni, če vam bo nekdo sam, čisto nesebično ponudil pomoč. Stres in neugodje se umikata vstran, olajšali se bodo tudi določeni sporazumi. Spremljal vas bo občutek, da se vam nekam mudi, vendar ne boste točno vedeli kam. Odločali se boste hitro in spontano.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DUŠEVNA STABILNOST in HRANA ZA ENERGIJO