VAM JE SAMOSTOJNA POSLOVNA POT PISANA NA KOŽO?

Spadate med astro znamenja, ki se na področju kariere najbolj znajdejo na samostojni poti?
Spadate med astro znamenja, ki se na področju kariere najbolj znajdejo na samostojni poti?

Spadate med astro znamenja, ki se na področju kariere najbolj znajdejo na samostojni poti?

Predviden čas branja: 4 minutes

Radi sami ustvarjate svoje delovne pogoje in si krojite svoj urnik? Ne marate, da vam nekdo ves čas pametuje, kako bi morali nekaj narediti ali zakaj niste nečesa končali? Potem vam je zagotovo na kožo pisana samostojna podjetniška pot. Katera znamenja pa v njej najbolj uživajo, oziroma se v njej najdejo?

OVEN

Podjetniki rojeni v znamenju ovna so sposobni premikati gore, saj jih nič in nihče ne omejuje. Premorejo veliko moči in trdnosti, da udejanjijo stvari v tisto smer, ki jo želijo doseči. Imajo tudi veliko energije, zato jih to, da se urnik samostojne poti običajno podaljša na ves dan niti ne moti. Svoj arhetip močnega vodje znajo spretno uporabiti, ko se odločajo, da bodo zaradi večje količine dela še nekoga zaposlili. Oven mora delovati tam, kje zaznava strast, zato je samostojna pot zanj odlična izbira, saj lahko le tako sledi svoji strasti in uresničuje svoje želje, biti prvi in biti najboljši.

Spadate med astro znamenja, ki se na področju kariere najbolj znajdejo na samostojni poti?

RAK

Raki so po naravi skrbni, zato običajno ustvarijo podjetje, ki deluje z dušo in srcem. S svojo materinsko vibracijo in občutljivo, vodno naravo se lahko prilagodijo temu, da delajo tisto, kar znajo in kar jih notranje dopolnjuje. Želijo zdraviti in pomagati ljudem, njihova ponudba je dovršena in običajno predstavlja celotno zgodbo, ki so si jo preden so odprli podjetje dolgo snovali. Raki so tako zelo natančni in pripadni delu ki ga imajo radi, da bi bilo škoda, da se ne bi odločili za samostojno podjetniško pot.

LEV

Levi so znani po tem, da ljubijo žaromete, so ponosni, drzni in imajo dovolj poguma, da se odločijo za samostojno pot, s prepričanjem, da jim bo zagotovo uspelo. Ognjevit lev, ki se rad izrazi in na samozavesten način pomaga drugim preprosto, uživa na svoji samostojni poti. Rad planira, cilja visoko in se pred morebitnimi težavami in neuspehi ne ustavlja, ampak želi sebi in drugim dokazati, da je sposoben premikati gore in da zmore sam.

TEHTNICA

Kot samostojni podjetniki najdejo tehtnice v ustvarjalnih podvigih veliko veselja. To so ljudje, ki se v poslovnem svetu trudijo, da bi nudili najboljše. Njihovo oko, ki zaznava lepe oblike in njihova kreativna nota jim omogočata, da ustanovijo podjetje, v katerem lahko ves čas ustvarjajo, najraje na področju mode, umetnosti ali oblikovanja.  Obožujejo lepoto in ravnovesje v vseh oblikah, kar vključuje tudi sposobnost usklajevanja stvari, kar je podjetniškem svetu še kako pomembno. S svojo umirjeno energijo znajo delovati zbrano, zato se običajno njihova samostojna pot odvija skozi življenje.

Spadate med astro znamenja, ki se na področju kariere najbolj znajdejo na samostojni poti?

STRELEC

Strelci enostavno morajo biti neodvisni, kar je običajno glavni dejavnik, zaradi katerega se odločijo za samostojno podjetniško pot. S pomočjo njihovega vladarja Jupitra si močno želijo raziskovati nove stvari, kar lahko na samostojni poti storijo lažje. Imajo odlične misli, ki lahko osupnejo in omogočijo uspešno poslovno delovanje. S svojim neustavljivim optimizmom preživijo tudi v slabih obdobjih in vedno najdejo rešitve, da svoje podjetje popeljejo naprej, v sam vrh. Radi tudi tvegajo, zato se večkrat soočajo z velikimi padci in še večjimi vzponi, kar jim na samostojni poti neprestano nudi življenjske lekcije.

VODNAR

Vodnarji potrebujejo na področju kariere svobodo in sposobnost, da se lahko izrazijo kot edinstven posameznik, brez da jih nekdo omejuje. Vodnarji so ekscentrični in navdušeni nad velikimi življenjskimi vprašanji, ki ji znajo spretno popeljati v poslovno delovanje. Zaradi zračne energije so sposobni delati več kot ostali, ker imajo težave s prilagajanjem, pa je zanje samostojna poslovna pot najboljša izbira. Z veseljem pomagajo drugim razširiti svoje razumevanje in vizijo za prihodnost, zato se odlično znajdejo tudi pri delu s strankami. Prepričani so, da je tisto kar delajo najboljše.

Pripravljeno za Sensa.si