Dnevni horoskop za ponedeljek 18. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 18. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 18. marca 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvene zadeve se bodo odvijale harmonično, približno tako, kot ste si zamislili, zato je čas, da se odkrito pogovorite o vsem skupaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Svoje odločitve lahko danes nekoliko prilagodite in odkrili boste, da lahko dogajanje okrog sebe zaznate v povsem novi luči.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko.

Razmišljate o bivših? ASTRO ZNAMENJA, KI SE NE VRAČAJO V BIVŠA RAZMERJA

Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov. Sedaj je pravi čas za meditacijo, ki bo osredotočena, poglobite se tudi v svoje misli in skušajte poiskati odgovore na skrita vprašanja. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Danes praznuje Queen Latifah: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 12. Hiši znamenja Rib, kar nakazuje da je umirjena, nežna in prijazna oseba, ki se zna v življenju odlično prilagoditi. Vedno je pripravljena na nove dogodivščine in včasih malce samosvoja, kar ji zaradi njene odkritosrčnosti nihče ne zameri. Njena Luna se nahaja v znamenju Leva, kar pomeni, da je za moški spol pravi magnet. V ljubezenskih odnosih je odločna, prodorna in z njo vam nikoli ne bo dolgčas, saj je polna raznih domislic in zdravega humorja.

Venero v znamenju Ovna ni občutljiva in vedno se zna sama postaviti zase. Čez preizkušnje gre lažje kot ostali, saj je samozavestna in prepričana v svoj prav. Je odlična mama, ki zna poskrbeti za svoje otroke na pravi način. Mars v Biku ji olajšuje pridobivanje denarja in bogastva.

Gledate serijo Skrito v raju? Potem vas verjetno zanima ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Srečko Kosovel, slovenski pesnik
  • Pero Pajk, slovenski esejist
  • Christa Wolf, nemška pisateljica
  • Jože Šlibar, slovenski smučarski skakalec
  • Ingemar Stenmark, švedski alpski smučar

Na današnji dan Mahatma Gandhi obsojen na dvoletno zaporno kazen zaradi državaljanske nepokorščine. Aleksej Leonov kot prvi človek opravi vesoljski sprehod. Smučarski skakalec Robert Kranjec je osvojil mali kristalni globus v smučarskih poletih leta 2012. Rodil se je Rudolf Diesel, nemški inženir, izumitelj in Nikolaj Rimski-Korsakov, ruski skladatelj. Umrl je Peter Musevski, slovenski dramski in filmski igralec in Marij Pregelj, slovenski slikar.

RESNICA TERJA VELIK TRUD, ODKRIVANJE, TVEGANJE, IN OD VAS ZAHTEVA, DA SAMI STOPATE PO POTI, PO KATERI PRED VAMI NI POTOVAL ŠE NIHČE.

Osho
Katero področje bo danes najbolj obarvano s prijetnimi energijami?

V današnjem dnevu bo s prijetnimi energijami obarvano področje odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste na področju čustev nemirna?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste nemirni rojeni v zemeljskih znamenjih.   

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse, kar se vam je nabralo bo začelo z energijo lune v znamenju raka vreti na plano. Občutki bodo tako zelo intenzivni, da se boste pri delu in pomembnih nalogah zbrali veliko težje, kot v preteklih dneh.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega zaradi lune v raku niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, ter nato nikogar obtoževati, v kolikor vam zadano ne uspe.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

To, da boste gledali malo bolj na svojo korist, še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase je vaš moto, ki se mu ne mislite odpovedati. Vseeno pa pazite, da vas ne odnese predaleč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Verjetno si želite imeti nekoga, ki vam bo stal ob strani, vas pomagal usmerjati in vas imel rad v najtežjih trenutkih. Ne vdajte se prehitro v usodo kajti sami si jo lahko z luno v svojem znamenju polepšate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izredno čutni boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga tam kjer vam lahko koristi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se zaradi počasnega vpliva lune v raku z manjšimi, vendar sigurnimi koraki.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo, če si boste dovolili sprostitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V zadnjem času ste premalo pozorni na hrano, ki jo zaužijete. Tako ne bo šlo več naprej, zato bodite bolj izbirčni, da preprečite nabiranje dodatnih kilogramov preden se znajdete v fazi nezadovoljstva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste preveč pozorni na zdravje, imate občutek, da se lahko soočite z vsako oviro, čeprav temu ni tako in tokrat bi se utegnili preobremeniti. Energija lune v raku bo nežna in obarvana s čustvi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki ne more izpolniti prav vsega, kar že dlje časa pričakujete od nje. Posebno doma, kjer ste zadnje čase morda res preveč pristranski in celo nezaupljivi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše razpoloženje bo zaradi vpliva lune v znamenju raka nihalo, kot bo pihal veter. Kljub temu ne reagirajte takoj, ampak se raje malo več začnite posvečati sebi. Izogibajte se prepirom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaše delovna produktivnost bo z energijo lune v raku malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči. Počasi in zbrano boste daleč prišli.

Vas zanima: OTROCI IN NAJSTNIKI TER NJIHOV ČUT ZA USLUŽNOST in STE SPOSOBNI POZORNO PRISLUHNITI?