TEDENSKI HOROSKOP OD 18. DO 24. MARCA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. marca napoveduje prehod Sonca v znamenje ovna
Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. marca napoveduje prehod Sonca v znamenje ovna

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. marca napoveduje prehod Sonca v znamenje ovna

Predviden čas branja 7 minut

Pomladni dnevi, ki prihajajo, vas prebujajo in vas usmerjajo v željo po novih začetkih. Po drugi strani pa bo čutiti nekaj utrujenosti in nezadovoljstva, če se ne bo vse odvijalo tako, kot ste si pred kratkim zamislili. Sonce v Ovnu, ki ima v tem znamenju točko vzpenjanja in deluje zelo intenzivno bo od srede dalje poskrbelo za prodorno energijo, akcijo in nekaj več direktnosti v komunikaciji. Skrivnosti in komplikacije vas ne bodo zanimale, bolj boste površinski in usmerjeni k optimističnim, hitrim in enostavnim rešitvam.

Merkur, ki se nahaja v znamenju ovna, vzpodbuja pozitivno komunikacijo. Na tej ravni vam pravi, da je druženje izjemno pomembno, saj lahko ljudje storimo največ, če se povezujemo skozi projekte, način življenja in ostalo. Prešli boste iz bolj delovnega obdobja, v katerem ste komaj prenašali skupino informacij in vsa različna področja, ki so vsebovala veliko prilagajanja in urejanja za nazaj.

Tedenski horoskop za obdobje 18. do 24. marca napoveduje prehod Sonca v znamenje ovna

Če ste se res potrudili, boste v teh dneh, na več področjih lahko zadeve zaprli, oziroma dokončali. Družbeno ozračje, bo za vodna in zemeljska znamenja veliko bolj obremenjujoče, ognjena in zračna znamenja pa boste na družbeni ravni veliko bolj optimistično gledala v prihodnost.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Preberite tudi ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI? in SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI POGOSTO MENJAJO SLUŽBO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v raku v službi nekaj napetosti, vendar ne zapadite takoj v slabo voljo, saj bo vse odvisno od vas in prilagodljivosti. Prav je, da prisluhnite, le pretirano upiranje bo prineslo še dodatno težino. Niste še pripravljeni na življenjsko pomembno odločitev, zato potrebujete še nekaj časa, da se odločite v pravi smeri. Na čustvenem področju vas čakata v soboto in nedeljo užitek in veselje, ki ju boste z veseljem sprejeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Navdušeni boste v pogovoru z nekom, ki vas že nekaj časa spretno vznemirja ter vodi iz leve v desno. Na področju dela se boste morali srdi tedna znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse dokončano pravi čas. Pričakujte nekaj nesporazumov v zvezi z denarjem, še posebej če se niste vajeni popuščati v trenutku, ko ima nekdo morda boljšo idejo. Konec tedna nikar ne razmišljate več o nedokončani zadevi, raje se prepustite ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nepričakovane spremembe, ki se bodo začele nizati v sredo, ko Sonce prehaja v pogumnega ovna, vas lahko vržejo iz tira. Najbolj pomembno vam bo, da bi končno uskladili vse z delom povezane zadeve in se rešili notranje napetosti. Na ljubezenskem področju boste v soboto dobili namig, zato ni razlogov, da bi bili slabe volje. Vse kar se bo dogajalo v nedeljo vam bo podarilo upanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek si boste kljub luni v svojem znamenju priznali, da je vsak začetek običajno težak, pomembno pa bo, da ne oklevate, ko se bo potrebno nekaj na hitro odločiti. Izognite se v sredo, ko Sonce prehaja v znamenje ovna rutini ter negativnim obrazom, ki bi vas lahko močno obremenili. Na čustvenem področju se boste sposobni v soboto in nedeljo zavihteti globje ter poiskati pomembne iztočnice.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naj vas ne skrbi, če se bo v ponedeljek, ko bo luna v raku prebujala občutljivost. Nadaljujete lahko mirno, brez odvečnih vprašanj ali raznih nesmiselnih dvomov. Kaj in kako se bo vse skupaj razvilo, bo pomembno šele kasneje, zato se fokusirajte na ta trenutek. Proti koncu tedna pričakujte s prehodom Marsa v znamenje rib izredno obetavno situacijo, ki jo bo potrebno samo še izkoristiti v svoj prid.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V teden se boste podali boste nemirni, saj se bo veliko stvari vrtelo drugače od zamisli, ki vas spremljajo v notranjosti. Problem se lahko pojavi, ker še niste rešili določene zadeve in ne veste, kako naj bi vse skupaj nadaljevali. Področje ljubezni vas bo navdihnilo konec tedna, z Marsom, ki prehaja v ribi se bo prebudila prijetna in topla energija. Prav tako boste znali pristopiti bolj nežno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav se vam vse kar ste v zadnjem obdobju doživeli zdi nekako nesmiselno, začnite bolj zaupati v spontane in optimistično naravnane odločitve. Najbolj pomembni od srede dalje, ko Sonce prehaja v znamenje ovna bodo odnosi. Možnost osebnega razvoja vas bo popeljala k boljšim občutkom in predvsem k odločitvi, da vas negativni vzorci v prihodnje ne bodo več obremenili.  Z dobrim občutkom boste blesteli tudi v ljubezni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Od srede dalje, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju odločnega ovna se lahko bolj spontano soočite s stanjem na področju čustev, rešite marsikatero težavo in si priznate, da imate srečo. Tam kjer bodo še vedno prisotne nejasnosti, se skušajte čim prej pogovoriti o podrobnostih. Vse kar si boste v soboto in nedeljo želeli, bodo sproščeni in lepi odnosi. V ljubezni boste še bolj strastni kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub raznim očitnim opozorilom vas bo privlačila oseba, ki se vam na taktičen način izmika in išče izgovore. Ker vas bo v začetku tedna, ko bo luna v raku vse skupaj preveč obremenilo, si vzemite nekaj časa za premislek in stabilizacijo. V petek, ko se boste navdušeno posvetili delu, boste pozabili na vse tegobe in težave. Veliko bo idej, ki bodo uresničljive šele v prihodnosti, zato vztrajajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri odločanju z Merkurjem, ki se trenutno nahaja v znamenju ovna ne bo težav. Pomembno bo, da upoštevajte različne zahteve, ter jih s svojo iznajdljivostjo uskladite. Odločili se boste pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete tudi nekaj, kar je še pred kratkim delovalo kot dvorezni meč. V nedeljo se boste spretno soočali z zoprnimi situacijami, ki bodo vplivale na splošno počutje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzemite si v ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju raka čas zase in v tišini razmislite, kaj bi lahko spremenili ali izboljšali. V odnosu, ki je težaven, nikar ne sklepajte le na podlagi prvega občutka. Popazite tudi, kako se boste odzivali v službi, saj nečesa še vedno niste razčistili. V ljubezni pričakujte v soboto veliko dogajanja in dogovore, ki vas bodo spravili v dobro voljo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Trenutno niste sproščeni in še sami ne veste, kako bi se odzvali, zato nikar ne sprejemajte pomembnih odločitev. Nepredvidljivo dogajanje, ki ga prinaša prehod Sonca v znamenje ovna, bo povzročalo zastoje in zmešnjavo. Pozitivne spremembe boste v soboto začutili v odnosih, v ljubezenskih razmerjih boste poudarjali, da želite občutek varnosti in stabilnosti. Usmerite se k umirjenemu delovanju.