ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI?

Pokukali smo v astro profil Gaje Filač in Mile Peršin in poiskali podobnost
Foto: prirejeno po Revija Lady

Pokukali smo v astro profil Gaje Filač in Mile Peršin in poiskali podobnost

Predviden čas branja 6 minut

Gaja Filač in Mila Peršin sta odlični igralki, ki jih spremljamo v seriji Skrito v raju. Gaja igra preprosto in zaljubljeno Laro, Mila pa se odlično znajde v vlogi Saške. Njuni vlogi sta povsem različni, v bistvu prikazujeta nasprotje med enim in drugim tipom ženske. S pomočjo astrologije smo se poglobili v njuni astrološki natalni karti v smeri iskanja podobnosti in razlik.

Gre za dve nasprotni znamenji, ki jima je skupen le vladar Merkur. Gajina nenasitna radovednost jo ves čas usmerja k učenju novih stvari, zaradi česar obožuje sprehajanje po enciklopediji znanja. V  ljubezni potrebuje lahek dotik, simpatičen pogled in razigran namig. Zelo dobro se zaveda, da je svet ogromen in poln neskončnih zanimivosti za raziskovanje. Če so vrata odprta, bo seveda pokukala, kaj se skriva za njimi, če pa so vrata zaprta, si bo znala ustvariti navihan scenarij, zakaj je temu tako. Motivira jo zdrava radovednost in posledično velika potreba po komunikaciji. Element zraka ji podarja nekaj zmedenosti in neodločnosti, kar zna obrniti v pravo smer in si pričarati raznolikost.

Nikakor ni hladna, kot morda deluje na prvi pogled, ampak praktična, realna in previdna, ko gre za začetek novih odnosov. Nikoli se ne bo preprosto prepustila nekomu, brez da bi ocenila značaj in se poglobila v čustven pristop. Usmerjena je v sodelovanje z notranjo zavestjo, obdana s pridno, prilagodljivo in analitično energijo. Razmerja med na videz različnimi in ločenimi dejavniki, je Mila sposobna pretvoriti v smiselno celoto.

Vedno je pozorna na vse, jasno razmišlja, se hitro uči in najbolj zadovoljna je pri uvajanju reda, popolnosti in praktičnosti. Njena komunikacija je odlična, zanjo je značilno razvijanje funkcionalnega čustvenega besedišča, s pomočjo katerega razume sebe in druge. Čeprav spada med zemeljska znamenja, ki so zanesljiva, je večkrat tudi spremenljiva, zato potrebuje dinamiko, ki jo vodi do boljšo učinkovitost.

Prav tako sta odlično organizatorki, ki se radi gibata in potujeta. Luno ima Gaja v kozorogu, zato je v odnosih zelo previdna, Milina Luna pa se nahaja v dvojčkih, kar ji omogoča, da si, ko nekaj začuti dovoli tudi sprostiti se in plavati s tokom. Pozicija Merkuja je podobna kot pri Soncu, Gaja ima Merkur v dvojčkih, Milin Merkur pa se nahaja v devici. Gaja se hitro navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča včasih stvari nedokončane. Odlikuje jo izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja.

Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Medtem ko Mila ne prenese, da kdo analizira njeno življenje in odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dobra. Če nečesa ne želi, tega tudi ne bo storila. Precizno, logično in analitično razmišljanje ji omogoča, da ima v razpravah eno izmed vodilnih vlog.

Tudi takrat, ko je učenje naporno, ona vztraja v njem. Spremlja jo svobodno razmišljanje, s katerim na genialen način sprašuje in dinamično išče globoka spoznanja realnosti. Gaja ima Venero v levu, zato je rada obdana z ljubeznijo in pozornostjo. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost. S svojo nežnostjo, senzualnostjo, ljubeznijo do svoje narave, obožuje dobre in lepe stvari v življenju. Mila ima Venero v biku, zato je dostojanstvena in zelo zvesta. Občutljivost ni njena vrlina, po prepirih in nesoglasjih se hitro pobere in samozavestno, z dvignjeno glavo nadaljuje svojo pot. Njena čustva so odprta, iskrena in topla. V odnosih je zvesta, velikodušna in ljubezniva.

Njen um je aktiven in nenehno išče nove dimenzije. Spretna, bistra in zelo dejavna ima odličen humor. Opozicija med Marsom in Plutonom ustvarja intenzivnost energije, ki jo mora poiskati skozi fizične ali ustvarjalne vzgibe. Mila ima Mars v škorpijonu, zato je na njen smisel življenja ter odločitve težje vplivati. Njene zaznave so nagonske, odločne, spremlja jo tudi močna volja, obarvana s trmoglavostjo in privlačnostjo. Konjunkcija med Marsom in Plutonom pri Mili prebuja močno željo, da doseže svoje cilje, prav tako zna povoziti vse ovire in običajno vztraja do konca. Moč, strast in pogum so njene ključne točke.

Označujejo ju vzdržljivost, vztrajnost, močna volja.  Zvestoba v odnosih je za Milo in Gajo zelo pomembna. Nobena od njiju ne odneha, dokler ne doseže zastavljenega cilja. Delujeta modro ter odgovorno. Gaja ima Lilit v znamenju tehtnice, zato jo spremlja občutek, da je njena pozornost, usmerjena k drugim njihova velika priložnost. Prav tako ima poudarjeno noto prefinjenosti, tudi v spolnosti ji veliko pomenijo detajli. Pomembne vloge v njenem življenju igrajo partnerji in zavezniki.

Mila ima Lilit v znamenju strelca, kar nakazuje na razburkano čustveno vzdušje. Nagnjenost k vznemirjenju jo lahko na področju ljubezni pripelje do dramatičnih prizorov. Senzualnost je prisotna v njenih instinktih, prav tako čarobna privlačnost. Pomembne vloge v njenem življenju igrajo ljudje umetniških poklicev ter vodniki vseh vrst. Gaja ima Severni vozel v devici, zato slovi po metodičnosti in premišljenem delovanju. Milin Severni vozel, ki se nahaja v levu ji omogoča, da zasije, kjerkoli se pojavi. Razvoj zdravega samospoštovanja in dela v prepričanju, da lahko doseže svoje cilje jo vodi k odličnim rezultatom.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: SAŠA PAVČEK in ASTRO PROFIL ZNANIH: KARIN KOMLJANEC