ASTRO PROFIL ZNANIH: KARIN KOMLJANEC

Astro profil Karin Komljanec, simpatične igralke
Foto: prirejeno po https://themoviedb.org/person/584870-karin-komljanec

Astro profil Karin Komljanec, simpatične igralke

Predviden čas branja 6 minut

Karin ima Sonce v znamenju raka, zato je nežna, previdna, zadržana in občutljiva. Njene besede so globoke ter premišljene, narava pa je mirna in diskretna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Družinsko življenje, ki je urejeno povečuje njen občutek varnosti. Ljudje želijo jokati na njenih ramenih, ker je tako zelo sočutna, vendar jo lahko to vznemiri, saj ima dovolj dela sama s sabo. Karin ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto.

S konjunkcijo med Soncem in Saturnom Karin najraje dela sama v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna zbrano izpeljati do cilja.

Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Kljub temu, da na prvi pogled ne deluje pripravljena na izzive, takšne in drugačne, na koncu poišče svoj cilj. Ko se ji zgodi kaj nepredvidljivega, je to ne vrže iz tira in ona umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Z lahkoto se izraža in ima odličen talent za učenje tujih jezikov.

Merkur v raku nakazuje, da se Karin preveč ukvarja sama s sabo. Marsikaj vzame preveč osebno, zato se lahko v poslovnih vodah hitro izgubi, poleg tega ne premore dovolj odločnosti. V vsaki situaciji se zna odlično prilagoditi, saj prekipeva od sočutja in razumevanja, je tudi zelo uvidevna. Največ ji pomeni, da ustvari dober vtis, vedno se zna tudi zahvaliti in potrpežljivo počakati na novo priložnost.

Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, prav tako je zelo tolerantna, z izrednim občutkom za pravičnost. Z nogami zna trdo stati na tleh, obeta se ji uspeh in dobra izobrazba. Venera v biku nakazuje, da bi morala Karin na področju ljubezni razvijati intuicijo, čustvenost in mehkobo. Potrebuje veliko ljubezni in pozornosti, ki je zanjo zelo pomembna. Vsekakor si večkrat sama otežuje stvari, ker težko prenese poraz. Zelo ugodno vpliva nanjo stik z zemljo in z drevesi. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sama s sabo. Partnerstvo je zanjo ključnega pomena.

Označujeta jo ljubeznivost in vdanost. Karin je zelo radodarna, vendar ima svojo mejo, ki jo ustavlja v pravem trenutku. S svojo nežnostjo, senzualnostjo, ljubeznijo do svoje narave, obožuje dobre in lepe stvari v življenju. Ima močno izostren čut za lepoto, melodične zvoke in dišave. Ljubezen prihaja počasi, brez velikih strasti, vendar zelo stabilno in hkrati dolgoročno.

Raznolikost izražanja ljubezni je v veliki meri posledica tega, kako ljubi sama. Kakorkoli, odnosi so resna stvar v njenem življenju in bistvenega pomena za dobro počutje. Mars v levu nakazuje, da je Karin direktna pri govoru in pisanju, dejavna in samozavestna pri delu in pri izpolnjevanju svojih obveznosti. Brez strahu strmi naprej in je sposobna prevzeti vodilno pozicijo.

Premore čast in smisel za odgovornost. Velika moč ji omogoča, da vedno ustvari, kar si zamisli. Lahko zažene velike projekte in jih popelje do konca zelo uspešno, zanje pa vsekakor požanje nagrado. Rada ima odgovornost in težje naloge, ki jih obvladuje s polno paro.

Njena zelo močna magnetna privlačnost lahko privlači ljudi na fizični, spolni in duševni ravni. Predvsem pa je močna duhovna energija tista, ki lahko privabi, ali prestraši druge ljudi. Poganja jo močna vera, ki ji daje smisel življenja. Lahko si vizualizira želje in si močno prizadeva, da bodo sanje uresničene, saj se velikokrat počuti, kot da ima poseben namen v življenju ali duhovno povabilo.

Potrebe po rasti in širjenju so najbolje zadovoljene, ko pomaga ljudem povišati njihovo duhovno raven. Naklonjena, dobrodelna, skromna, tiha, vizionarska, intuitivna, s subtilnim smislom za humor. Pomaga tistim, ki to najbolj potrebujejo. Sproščajo jo narava in živali. Meditacija in povezava z vodo jo lahko popeljejo v uravnovešeno univerzalno stanje. Lilit se nahaja v znamenju vodnarja, zato si Karin prizadeva za popolno in absolutno svobodo, vsaka prepoved jo lahko vznemiri.

Senzualnost je močno izražena, nenehno išče nekaj novega, nenavadnega in ima močno potrebo, da vse postavi na glavo. Pomembne vloge v njenem življenju igrajo prijatelji. Severni vozel se pri Karin nahaja v strelcu, kar razširja njena obzorja. Optimistična ter iskrena se zelo dobro znajde v zapletenem svetu. Njena vera v prihodnost je bolj intenzivna skozi težke čase. Lahko razvije talent za razumevanje abstraktnih pojmov. Ves čas mora rasti in določen obseg svobode in pustolovščine je zanjo potreben, kot zrak, ki ga diha.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: ANA KLAŠNJA in HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC