ASTRO PROFIL ZNANIH: SAŠA PAVČEK

Astro profil Saše Pavček, ki je igralka, pesnica, dramatičarka in esejistka
Foto: Jože Suhadolnik/hzdus.si/clani/sasa-pavcek/

Astro profil Saše Pavček, ki je igralka, pesnica, dramatičarka in esejistka

Predviden čas branja 6 minut

Saša ima Sonce v znamenju zemeljskega bika, zato deluje izjemno šarmantno, umirjeno in potrpežljivo. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. V življenju ne išče tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se porušila cona udobja. Deluje vztrajno in premišljeno, tvegajo pa naj drugi. Če si nekaj želi ali potrebuje, ne okleva in čeprav se zdi, da se premika počasi je sposobna narediti subtilne, pomembne poteze pod površjem. Njen čut za ljudi je kot antena, povezana z njenim čustvenim telesom, zato težko skrije, kako drhti, ko se počuti izdano.

V težavnih situacijah in raznih stiskah je vztrajna, osredotočena in trmasta, v smeri da poišče ustrezno rešitev. Ceni predvsem tradicijo in stabilnost. Prava mojstrica je v tem, da sledi in učinkovito dokonča vse naloge, tudi če so dolgočasne in težke. V stresnih situacijah ne išče sočutja in ne želi biti odvisna od drugih. Spremlja jo potrpežljivosti, ki se nanaša na njeno sposobnost, da mirno počaka ob težavah ali nadlogah. Prav tako zna ostati v kočljivih situacijah razumevajoča, saj jo spremlja miren um.

Spoštuje zakone in pravico, družabne ambicije so zelo visoke. Rastline in živali šepetajo njeni duši in se pogosto izražajo v njenih ustvarjalnih lastnostih. Ker je izjemno zanesljiva dobro upravlja s svojim denarjem in ve, kako varčevati, kar pa ne pomeni, da si ne zna privoščiti lepih stvari. S stabilno osebnostjo se zelo dobro zaveda cilja, ki ga želi doseči. Po težavah in ovirah se je vedno sposobna pobrati.

Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Je rojena umetnica, ki tudi živi na svoboden način in se težko sooča z resnimi omejitvami. Na kožo so ji pisane razne delavnice, povezane s področjem umetnosti ali pa literarni večeri, kjer se popolnoma sprosti.

Če ima dodelan svoj motiv, potem bo z veseljem tvegala, če pa motiva nima, se ne bo trudila z iskanjem, ampak bo izziv enostavno zavrnila. Polna čustev, ima veliko skrivnosti, ki jih ne želi deliti z nikomer.  Zaradi konjunkcije med Luno in Marsom je Sašin pristop iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Nikoli ne govori slabo o drugih, saj zanjo obstaja le svetla plat življenja, obsijana s soncem. Odlično se znajde s kuhalnico in ceni svoje udobje.

Zvesto vztraja pri svojih prepričanjih in se težko prilagaja. Zna zelo dobro razpravljati, se prerekati, voditi vroče diskusije in zajeti bistvo, ko ji postavijo vprašanje. Njen aktivni um zelo hitro dojema in razume vsako situacijo, tudi tisto, ki zaide v težave. Odlikujeta jo izjemna iznajdljivost in sposobnost odreagirati v trenutku.

Diplomacija je močna točka, v komunikaciji ji priskoči na pomoč melodični, poetični in sproščujoči glas. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore. Zelo rada razpravlja in piše, kar počne s čarobnim umetniškim talentom. V ljubezni je Saša z Venero v znamenju ovna zelo svobodna in spontana. Ima veliko prijateljev obeh spolov, za katere je pripravljena narediti vse. Ni ljubosumna, niti posesivna, vendar od partnerja zahteva določene kvalitete, najbolj pomembno zanjo je, da jo spoštuje. Redko je nezadovoljna, saj zna odlično poskrbeti zase in se vedno postaviti na noge.

Odlično ji gre od rok načrtovanje jasnih in dokončnih ciljev v resničnem svetu. Spremlja jo veliko sanj, visokih idealov in močan mistični impulz. Prav tako je del njenega življenja ustvarjalna domišljija, ki jo lahko kreativno izrazi z umetnostjo. Sekstil med Marsom in Saturnom ji podarja močno odločnost in vztrajnost pri uresničevanju ciljev. S svojo energično usmerjenostjo ima dovolj moči in vzdržljivosti za premagovanje težav in preprek na poti do uspeha. Seksualno vpliv pomeni izjemno vzdržljivost in spolno privlačnost ter aktivnost tudi pozneje v življenju.

Jupiter v kozorogu nakazuje, da Sašo spremljajo iskrenost, zvestoba in iznajdljivost. Poskusi rasti, širitve obzorij, srečanja z novimi možnostmi in napredovanja, so izpolnjeni z disciplino, previdnostjo, sistematičnostjo in praktičnostjo. Sekstil med Jupitrom in Neptunom ji podarja optimistično, velikodušno, zasanjano in duhovno naravnano osebnost. Socialna pravičnost, morala in človekove pravice so na vrhu njenih zanimanj. V vsakem izzivu vidi priložnost in zna uporabiti izkušnje, da izpopolni svoje spretnosti in spremeni svoje načrte.

Saturn ima Saša v kozorogu, zato se zna odlično organizirati in ostati trdna v še tako krutih situacijah. Želi ugajati in biti vzgled, s svojo odlično motivacijo in zagonom. Spremljajo jo moč, vzdržljivost, odločnost, praktičnost in samozavest. Sposobnost samokontrole in velika ambicioznost jo vodijo naprej, vendar se včasih za uspeh preveč žrtvuje. Način delovanja je pošten, korekten, dostojanstven in spoštovan s strani drugih.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: KARIN KOMLJANEC in ASTRO PROFIL ZNANIH: ANA KLAŠNJA