Tedenski Lunin horoskop od 18. do 24. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. marca
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. marca

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. marca

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju raka, zato bo na vseh področjih potrebno upoštevati previdnost. Težko se boste sprostili in še težje boste spustili na plano vsa svoja intenzivna čustva, ki se bodo prepletala v notranjosti. Potrebovali boste veliko več časa, da se omehčate, še posebej ko boste v družbi tujih ljudi. Dan bo zelo primeren za finančne naložbe in varčevanje. Svoje delo boste opravljali še posebej skrbno in predano, zato boste dosegali lepe rezultate.

Z veseljem boste vzeli v roke kuhalnico, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti. Slabo voljo boste nekateri sposobni premlevati in raztegovati v neskončnost, neradi boste zaupali drugim. Pojavi se lahko nekaj ljubosumja in nesigurnih korakov, ki bi jih lahko kasneje obžalovali. Pazite tudi, da ne boste po nepotrebnem odreagirali preveč občutljivo.

Strmeli boste k temu, da se smisel, ki ga gojite opazi, prav tako boste hrepeneli po občudovanju. Imeli boste dovolj energije in živahnosti, s katero se boste lotevali vsega. Lev vlada srcu in hrbtenici, zato bo pomembno, da poskrbite za pravilno prehrano in gibanje. Sledili boste tudi svojim mislim, prav tako boste z jasnim pogledom lažje prišli do bistva.

V četrtek bo luna v levu, zato se vam brez da i se trudili obeta več sreče pri vseh opravilih, prihaja tudi občutek optimizma. Z odlično ter toplo komunikacijo se boste navdušeni podali novim dogodivščinam naproti. Žeja po slavi in samozavest bosta zaslužni, da vam bo, česar se boste lotili, šlo dobro od rok. Imeli boste dovolj energije, da rešite zapletene službene zadeve in se obenem poveselite. Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. marca

Iskali boste bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu in čistoči. To je dan, v katerem se lahko sistematično lotite vsega, s čimer ste pred tem odlašali.  Ker devico povezujemo tudi z zdravjem, zdravo prehrano, skrbjo za telo, je to ugoden čas za prebiranje raznih člankov v tej smeri.

Nasvetov ne boste poslušali, ampak boste ravnali po smeri svojih premišljenih odločitev. Lahko se prebudi občutek, da se nekdo zaradi prevelikega občutka dolžnosti in odgovornosti, manj posveča vam. Bolj občutljivi boste sladkorni bolniki in osebe s kroničnimi prebavnimi težavami. Tudi vsi ostali pa se boste težje sprostili in razbremenili.

V nedeljo se bo luna skozi dan nahajala v devici, ob 21.37 uri prehaja v tehtnico. Prebuja se več resnosti ter želja po temu, da bi bilo vse kar vas obdaja urejeno. V odnosih boste bolj zrelo in bolj odgovorno ščitili svoja prepričanja, o sanjarjenju ne bo niti sledu. Ne ozirajte se na stvari, ki so povezane s preteklostjo, saj bi lahko ob njih začutili veliko breme. Počutje bo odlično, saj se boste sposobni povezati s svojim fizičnim telesom.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ALI STA SI GAJA FILAČ IN MILA PERŠIN KARAKTERNO PODOBNI? in LESTVICA ASTRO ZNAMENJ OD NAJBOLJ DO NAJMANJ ISKRENEGA