Dnevni horoskop za ponedeljek 12. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 12. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste zaradi skladnosti začutili, da prehajata zavest in fizično telo v novo stanje ravnotežja, v novo obliko energije, kar vam omogoča, da se osvobodite napetosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Imejte danes v mislih, da sprememba v zavesti povzroči spremembo v energetskem polju, kar pa vpliva na vaše notranje doživljanje.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik
  • Princesa Astrid Norveška
  • Ana Pavlovna Pavlova, ruska plesalka
  • Aiken Veronika Prosenc, slovenska režiserka
  • Jennifer Stone, ameriška filmska igralka

Na današnji dan v veljavo stopi Prespanski sporazum, s katerim se država Makedonija uradno preimenuje v Severno Makedonijo in razreši dolgoletni spor o imenu z Grčijo. Christian Dior v Parizu prvič predstavi kolekcijo oblačil v slogu new look. Rodil se je Louis Renault, francoski industrialec. Rodil se je tudi Charles Darwin in predsednik ZDA Abraham Lincoln. Umrl je Kurt Lewin, nemški psiholog in Alma Sodnik, slovenska filozofinja. Prav tako je umrl slovenski pesnik Ivan Rob.

Ljudje smo večinoma toliko srečni, kolikor hočemo biti.

Abraham Lincoln
Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zasanjana in malce zaprta vase?

V današnjem dnevu boste najbolj zasanjani in zaprti vase rojeni v vodnih znamenjih.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popoldne, ko luna preide v vaše znamenje boste želeli biti drugačni, sanjali boste o tem da prodrete v določenem krogu naprej, prav tako se boste zelo potrudili, da bi ujeli novo priložnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebudile vas bodo pestre situacije, hkrati se vas bo dotikala negotovost. Prišli boste do pomembnih spoznanj, prav tako boste v notranjosti spoznali, da je čas, da se približate lastni identiteti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Notranje spremembe in nezaželene situacije vam lahko, v kolikor jih ne boste sprejeli stabilno in z razumom povzročijo, da na pano stopijo omejitve in bremena, ki ste se jih ravno pred kratkim znebili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S strpnostjo in vztrajnostjo se soočite s težavami, ki vas spremljajo, le tako boste prebudili odločnost in izboljšali samozavest. Izzivi vam bodo pomagali pri razvoju intelektualnih sposobnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tudi če boste imeli občutek, da ste čisto blizu velikega cilja, delujte dopoldne, ko bo luna še v ribah čim bolj previdno in premišljeno, v nasprotnem primeru se vam nakazujejo finančni zlomi in izgube.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Koliko se bo na področju denarja dogajalo slabega, toliko se vam bo na ljubezenskem področju povrnilo z dobrim. Pretirana zagnanost lahko pri tistih, ki ste še na začetku nečesa povzroči nekaj resnih dvomov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prenehajte se ozirati na mnenja drugih in okrepite svoj občutek za prav in narobe pravi čas. Žal vam bo, če se boste zopet trmasto prepričevali, zato raje spontano sledite svojemu srcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razvili boste več ravnodušnosti do tistih, ki vas obdajajo, želeli boste da bi bilo vse umirjeno, vendar bodo drugi poskrbeli, da se bodo vrstile kočljive situacije, ki jih ne boste imeli pod nadzorom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker se boste na vsakem koraku sposobni postaviti zase, vas bodo nekateri označili, da ste preveč odločni, razlog se bo skrival v tem, da se bodo počutili ogrožene. Kompromis bo najboljša izbira.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na poslovnem in finančnem področju se boste soočali z ogromno konkurenco in težko rešljivimi ovirami. Nekaj minimalnih izgub je neizogibnih, zato se nikar preveč ne jezite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nihanja, ki se jim boste zaradi prehoda lune iz nežne v hitro energijo težko izognili, se bodo spreminjala prehitro za vaš okus. V enem trenutku bodo rezultati ugodni, v drugem trenutku pa se boste nad nečim pritoževali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tokrat se omejite na en sam cilj in se čim prej poslovite od razpršenosti, saj se boste veliko lažje odločali, negotovost bo, če boste znali biti dobro organizirani nadomestilo notranje ravnovesje.

Vas zanima: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V VODNARJU? ali NAPOLNITE SI BATERIJE