TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. FEBRUARJA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 12. do 18. februarja napoveduje prehod Marsa v znamenje vodnarja
Tedenski horoskop za obdobje 12. do 18. februarja napoveduje prehod Marsa v znamenje vodnarja

Tedenski horoskop za obdobje 12. do 18. februarja napoveduje prehod Marsa v znamenje vodnarja

Predviden čas branja 7 minut

V torek Mars prehaja v vodnarja, zato se bo moč prebujala v svežih idejah in izvirnih načrtih. Tradicionalni načini razmišljanja boste izpustili iz rok. Mars v vodnarju je čas, da ugotovimo, kaj želimo videti v prihodnosti, in naredimo aktivne korake k njej. Ne gre samo za razmišljanje zunaj polja, temveč za popolno pozabo preteklih vzorcev. Edini način, da stvari postanejo korenito drugačne, je, da delujete radikalno. Nevarnosti in družbene težave bo nemogoče prezreti. Vodnar je humanitarni znanec zodiaka in ga še posebej skrbi, kaj se dogaja z ljudmi.

Vodnarjeva dvojna narava je kaos in red hkrati, Mars pa je tisti, ki poišče ločnico med enim in drugim. V tem obdobju lahko spregledate avtoriteto in se spustite daleč, morda celo predaleč. Nagnjeni boste k nenadnim premikom, zaradi tega boste težje opravljali rutinske posle.

Tedenski horoskop za obdobje 12. do 18. februarja napoveduje prehod Marsa v znamenje vodnarja

Potrebe v ljubezni in spolnosti bodo enostavne, zato se boste lažje počutili zadovoljne in vedeli boste, kaj želite. Vodnarjeva dvojna narava je narava kaosa in reda hkrati, zato pričakujte veliko strastnih in prijetnih trenutkov, zaradi močnih želja in potreb pa tudi kakšen konflikt ali razočaranje.

Poleg skrbi zase bo povečana tudi skrb za skupnost, zato se boste počutili bolj motivirani k timskem delu in skupnim ciljem. Če ste bili v preteklem obdobju obravnavani nepravično, se bo sedaj prebudil notranji revolucionar, ki bo spodbil lažne dvome in odkril pravo resnico. To je prav tako pravi čas za obvladovanje kompleksnih projektov. Po drugi strani pa bo v odnosih potrebne več pozornosti, da ostanete povezani in zadovoljni.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju leva, device in rib.

Preberite tudi KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V VODNARJU? in RAZLIČNI OBRAZI MATERINSKE LJUBEZNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste, ko bodo vsi okoli vas nergali prebudili zadovoljstvo in optimizem, lahko pozitivne okoliščine izboljšajo počutje ter presežejo napetosti. Z ugodnimi energijami se boste tudi v drugi polovici tedna brez zadržkov podali v svoje obveznosti, znali si boste vzeti čas zase, prav tako vas bo nemogoče vznemiriti. Zavedali se boste, da morate svoje delo opravljati natančno in odgovorno. Bodite pa bolj pozorni na to, kaj razmišljate o sebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Že v ponedeljek se bo vse skupaj dobro izteklo, toda le v primeru, če se boste malce odtrgali od obveznosti in si planirali v tem tednu več druženja. Priznali si boste, da glede določene situacije v kateri nihate potrebujete somišljenike, v smeri, da vam bo vse skupaj bolj jasno. Pogovor s sodelavci bo spominjal na prijetno druženje, saj boste vsi dobre volje. Na čustvenem področju se bodo čez vikend vrstili zanimivi pogovori.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku tedna se boste veliko pogovarjali o denarju in skupni lastnini, kar vas lahko v notranjosti močno vznemiri. Prav tako se lahko pojavi nekaj občutljivosti, povezane z družinskimi člani. Energija vas bo v četrtek usmerjala v razmišljanje o tem, kako bi vse, v kar ste vpeti poglobili ter rešili. Spoznali boste, da je bolje svoje želje odkrito povedati, le tako jih lahko tudi kdo usliši. Ker boste na vsakem koraku delovali odločno, vas nihče ne bo mogel prenesti naokoli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bojte se, da vam nekaj ne bi uspelo, saj boste zaznavali podporo tistih, ki zaupajo v vas. Na delovnem mestu v torek, ko vas bodo mikale pustne norčije ne boste najbolj zbrani, zato nikar ne tvegajte. Raje umirjeno ujemite koristne informacije, ki bodo prispevale k finančnim napredkom. V soboto pričakujte na ljubezenskem področju takšno stanje, ki vas lahko popelje do odločitve, da se v prihodnosti še bolj poglobite v določeno razmerje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste od nadrejenih dobili navidezno brco, se boste lažje soočili z nalogo, ki bo od vas zahtevala da se prilagodite. Ne preskočite v situaciji, ki se bo odvila v zvezi s financami niti ene pomembne stopnice. Pred vami je v soboto čas za srečanja z ljudmi, ki vas bodo navdušili s spontanim pristopom. Nikar preveč ne oklevajte, saj bo na vrsti nekaj, pri čemer ste iznajdljivi, kar vam prinaša nove možnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V vsem, česar se boste v tem tednu lotili, boste z energijo Marsa, ki v torek prehaja v znamenje vodnarja našli nekaj vzpodbudnega. Sposobni se boste prilagoditi in uživati. Razširite v petek obzorja, ki vas usmerjajo k bolj zanimivim premikom. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj si želite v prihodnje okrepiti finančno stanje. Prilagodite se v nedeljo tistemu, kar vam sporoča podzavest. Odločili se boste za bolj odgovoren pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj, kar se bo zgodilo nepričakovano vas bo opomnilo, da imate pravo taktiko. Vaš nastop bo samozavesten, zato boste poželi tudi pohvalo. Ko se boste nekaj odločili, vas nič ne bo zaustavilo. Presenetilo vas bo, da vas bo na dan zaljubljenih ogovoril nekdo, ki ste ga že skoraj pozabili. Veliko bolj kot zunanje spremembe vas bodo v nedeljo, ko boste našli stik s sabo mikale tiste notranje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prebudil se bo občutek, da ste si naložili preveč, zato boste v torek, ko se bo luna nahajala v znamenju ovna razdražljivi, tudi potrpežljivosti ne bo na spregled. Če imate kakšne zdravstvene težave, čim prej obiščite zdravnika in se ne izgovarjajte, da bo vse minilo samo od sebe. V nedeljo vas bodo na področju čustev doletele situacije, ki se vam bodo za trenutek zazdele kot korak nazaj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku tedna boste morali, če boste želeli nadaljevati nekaj pomembnega poklekniti in se prilagoditi razmeram. Prav tako boste naleteli na ljudi, ki vam bodo metali polena pod noge, vendar se boste pravi trenutek zavedali posledic. Če ste na pragu reševanja čustvenih zadev, bo od petka dalje vse skupaj veliko bolj enostavno. Sklepali boste zdrave kompromise ter enkrat za spremembo tudi vi povedali kaj v resnici čutite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V sredo, na dan zaljubljenih na področju čustev pomanjkanje časa ne bo opravičilo, zato se nikar preveč ne izgovarjajte na obveznosti. Preveč ste obremenjeni zaradi stvari, ki še niso prišle na vrsto, zato lahko v petek pozabite na kakšno pomembno zadevo. Izkoristite vse možnosti za zaslužek ter pojdite v akcijo. Namesto da se venomer vrtite v začaranem krogu, bo v nedeljo nastopil čas, da spremenite smer in začnete delovati bolj sproščeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo povedal nekaj, kar lahko zbudi večje dvome. Finančno niste v najbolj ugodnem obdobju, zato pazite na svoje izdatke. Pot naprej bo odprta, tudi če si ne boste mogli privoščiti vseh stvari, ki ste jih načrtovali. Ne poslavljajte se od svojih sanj, raje premišljeno prilagodite svoj ritem. Ne ustrašite se novih izzivov, ki jih boste srečali spontano. Več gibanja bo počutje izboljšalo, zato se namesto da odlašate in se nezdravo prehranjujete podajte na kakšen daljši sprehod.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko moči boste imeli za spopadanje s tistimi, ki razmišljajo drugače, predvsem pa se začnite zavedati lastne vrednosti. Na sestanku boste zelo iznajdljivi ter uspešni, tudi če je povezan s težjimi nalogami. Močna čustva, s katerimi se do zdaj niste niti ukvarjali, bodo na dan zaljubljenih izbruhnila z vso silo. Potrebni boste korenite, vendar premišljene spremembe. Najdite nekaj somišljenikov, s katerimi boste popestrili dogajanje.

Preberite tudi NAPOLNITE SI BATERIJE  in VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA