KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V VODNARJU?

Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?
Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?

Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?

Predviden čas branja 6 minut

Mars 13. februarja zapušča resnega kozoroga in prehaja v znamenje vodnarja, kjer se bo nahajal do 22. marca, ko prehaja v znamenje rib. Mars deluje, ko se nahaja v vodnarju edinstveno, revolucionarno in neodvisno. Z njegovo energijo boste želeli okusiti svobodo, izražati svoj pristen jaz in si prizadevati za napredek. Ekscentričen, napreden in izviren vpliv vas bo usmeril, da se borite za resnico ter enakost. Skladnost in tradicija izginjata iz obzorja zanimanj, tokrat vas ne bo strah obrniti vsega na glavo ter razmišljati izven ustaljenih okvirjev.

Prav tako vam bo pomembna družba kot celota, zato se boste aktivno zavzemali za šibkejše, ter na vsakem koraku iskali pravico. Lažje kot v preteklem obdobju boste pridobili ljudi na svojo stran in spodbudili prijatelje, da se pridružijo skupnemu argumentiranju. Zelo družabni, komunikativni in spontani se boste dobro počutili tudi v velikih skupinah. Prav tako pa boste po drugi strani opazili, da potrebujete prostor, da ste sami s sabo.

Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?

Izražanje čustev, ki bo zelo iskreno, vam lahko pomaga izboljšati medsebojne odnose. Z Marsovo brezmejno energijo, ki bo razigrana vas preprosto ne bo mogoče prikleniti in nadzorovati. Notranji občutek bo ves čas hrepenel po spremembah in naprednih novostih. Vpliv, ki se upira vsakemu vsiljevanju in predlogom, želi da delujete pokončno ter da ste pripravljeni na nepredvidljivo.

Globoke skrivnosti, ki vključujejo poglabljanje vas ne bodo zanimale. Najprej boste ukrepali in se direktno odzivali, kaj vse skupaj pomeni pa boste ugotavljali kasneje, ali pa vas to sploh ne bo zanimalo. Če živite v zmedeni situaciji, se boste z njo v tem obdobju zlili, ter se skozi njo marsikaj naučili. Prebudil se bo neverjeten pogum, zato se ne boste znašli v zadregi, saj boste, karkoli boste počeli, prepričani da obvladate. V kolikor vam nekaj ne bo všeč, lahko postanete cinični, prav tako boste stvari o katerih ne želite govoriti premostili s humorjem.

Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?
 • Ovni, znebite se cinizma in prepotentnosti, da si ne uničite odnosov, ki so vaš steber dobre volje. Več pozornosti namenite tudi tistim, ki se trudijo biti del vašega življenja.
 • Biki, sprejmite, da ljubezen v tem obdobju ne bo ustaljena, ampak bo vključevala nenavadne premike in elemente, ki se jih nikar ne ustrašite. Če si nečesa močno želite, nikar ne oklevajte.
 • Dvojčki, bolj kot običajno boste na področju ljubezenskih in prijateljskih odnosov hrepeneli po pozornosti, vendar pazite, da se zaradi tega ne boste preveč prerivali v ospredje. Znebite se nemirnih zaznav.
 • Raki, Mars v vodnarju vas bo usmeril k temu, da naredite nekaj pustolovskega, drznega in drugačnega, kar bo pozitivno okrepilo področje čustev. Sproščena komunikacija vam bo pomagala odkrivati nove razsežnosti.
 • Levi, pretekli pomisleki in nerešena vprašanja se umikajo, nadomestila jih bo želja po nadgradnji ter zaupanju. Priznajte svoje slabosti in napake, le tako se bodo zadeve prej obrnile v za vas ustrezno ter uspešno smer.
 • Device, zamikalo vas bo čiščenje osebnega prostora ter vzorcev, ki vas omejujejo. Pomembno bo, da si priznate, kaj ste v preteklosti naredili narobe, ter se v prihodnosti lotite tako čustvenih kot tudi kariernih zadev nekoliko drugače.
Mars prehaja v znamenje vodnarja, kaj vam prinaša?
 • Tehtnice, ker boste zelo sproščeni, bo pomembno, da pazite na korake in dvakrat premislite, preden ljubljeno osebo z nečim obremenite ali užalite. Ne vztrajate pri preciznosti in popolnosti, dovolite se odklopiti se od omejitev.
 • Škorpijoni, čeprav radi nadzirate, se boste morali v tem obdobju naučiti prepustiti ter zaupati. Kreativni prebliski in želja po boljšem zaslužku bodo razlog, da se boste podali v nekaj novega, nekaj, česar še ne poznate.
 • Strelci, vpliv bo prinesel strastne energije ter prebudil željo po avanturah, zato si boste želeli okusiti nenavadno. Ne boste želeli biti ujeti, zato si boste privoščili točno tisto, kar vas bo v določenem trenutku spravilo v dobro voljo.
 • Kozorogi, pred vami je obdobje, ki odpira nerazumljiva vprašanja ter prinaša nepredvidljive situacije. Vsega skupaj se boste najprej branili ter se ustrašili, nato sledi zadovoljstvo, saj vas bodo novi koraki prebudili.
 • Vodnarji, prihajajo srečna naključja ter povečano zanimanje oseb nasprotnega spola. Vse o čemer sanjate in razmišljate boste želeli udejanjiti. Poraza ne boste spustili k sebi, znali boste delovati samozavestno ter ponosno.
 • Ribi, prenehajte se ukvarjati z nerešljivimi ugankami, saj vas če se boste znali sprostiti čaka veliko lepega. Soočanje s samimi sabo bo enostavno, mikalo vas bo tudi raziskovanje drugačnosti, ki lahko marsikomu izmed vas spremeni pogled.

Osredotočali se boste na intelektualno plat življenja, o kateri boste z veseljem brez zadržkov razpravljali. Eksperimentiranje in raziskovanje bo prisotno tako na področju kariere, kot tudi na področju ljubezni. Zaradi spoštovanja do svobode in skepticizma do oblasti se lahko zgodi marsikaj, o čemer v preteklem obdobju niste niti razmišljali.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU? in NA KATERE ŽENSKE BO PLUTON V VODNARJU NAJBOLJ VPLIVAL?