KAJ PRINAŠA OBDOBJE MERKURJA V VODNARJU?

Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju vodnarja
Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju vodnarja

Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju vodnarja

Predviden čas branja 4 minute

Merkur se 5. februarja pomakne v znamenje vodnarja, kjer se bo nahajal do 23. februarja, ko preide v znamenje rib. Močan vpliv, ki se ne ozira na malenkosti in globine, ampak želi videti oprijemljive rezultate ter se neobremenjeno zazreti v prihodnost. V tem obdobju boste deležni zanimivih priložnosti, ki pa vas lahko zaradi nenavadne vsebine najprej prestrašijo. Ne boste se zadovoljili s povprečjem, ampak boste želeli zablesteti z dobro idejo ali drznim korakom.

Sentimentalni izbruhi in občutljive reakcije se umikajo, sedaj boste želeli pokazati da ste, ne glede na vse močni ter samozadostni. V ospredje stopajo visoka intelektualna pričakovanja. Onemogočeno vam bo, da bi pobegnili v domišljijo ter se tam ustalili. Domišljija vas bo mikala le takrat, ko bo potrebno uporabiti kreativen pristop. Ničesar pomembnega ne boste spregledali, znali boste odlično opazovati, ter si ustvariti svoje mnenje.

Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju vodnarja

Spremembe bodo stopile v ospredje in tokrat boste upali biti bolj pogumni, brez da bi analizirali ter razmišljali, kako se bo nekaj razvilo, oziroma kako vas bo nekdo sprejel. Prebudile se bodo številne faze ustvarjalnosti, zato bo obdobje zelo naklonjeno vsem, ki delujete na področju umetnosti ter kulture.

Dvomi vas bodo gnali k razmišljanju ter sklepanju na podlagi zanimivih občutkov. Ne bodite presenečeni, če bo radovednost prehitela disciplino. Želja, da izkusite raznolike stvari ter situacije bo tako intenzivna, da lahko preseže vse kar čutite v notranjosti. Stabilen um vam bo omogočal hiter dostop do katere koli ideje. Prav tako se boste znašli v vsaki situaciji, saj bodo reakcije hitre in učinkovite.

Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju vodnarja

Tudi če je to le usluga prijatelju, se boste po lepem dejanju počutili izpopolnjeno. Vpliv vas bo povezal s somišljeniki in vas umaknil od drugače mislečih saj se boste znali postaviti zase, ter za svoja stališča. Na področju čustev boste želeli intelektualno povezanost, prostor in neodvisnost. Uživali boste v povezovanju z drugimi skozi filozofske razprave in se izogibali prirejanju raznih informacij ter situacij. V kraljestvu svojega uma vam ne bo dolgčas, saj boste nenehno iskali logične ter racionalne razlage.

Vzemite si v tem obdobju čas za prebiranje knjig in člankov na teme ki vas zanimajo ter navdušujejo, prijavite se na tečaj ali seminar in nikar ne iščite nepotrebnih izgovorov. Ustvarjalne misli bodo pozitivno vplivale tudi na ljudi v vaši bližini. Nobena situacija tokrat ne bo nerešljiva, težja kot bo, večji bo izziv. Če boste imeli zoprn dan, v katerem se počutite negotovi, ker razmišljate drugače kot ostali se spomnite, kako posebni ste.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO DVIGNITI RAVEN ENERGIJE? in SPADATE MED ŽENSKE, KI LAHKO V 2024 IZBOLJŠAJO FINANČNO STANJE?