Tedenski Lunin horoskop od 12. do 18. februarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. februarja
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. februarja

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. februarja

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna dopoldne nahajala v ribah, zato boste dan začeli bolj počasni, vendar polni v notranjosti. Pričakujete lahko dobre novice, prilagajanje in kakšen simpatičen kompliment. Nato ob 14.26 uri preide v znamenje ovna. Pomembno bo, da ste pozitivno naravnani, ter da se ne obremenjujete z malenkostmi. Radovedno boste na vsakem koraku iskali pestro dogajanje in se spogledovali. Najboljša energija se vas bo dotaknila zvečer.

Pomembno bo, da se znebite razlogov, ki so nesmiselni, kot so pričakovanja s stani ljudi, ki vam ne morejo slediti. Na vsakem koraku boste hrepeneli po novostih, prisotnih bo tudi nekaj zamud in nejasnosti. Pustne norčije bodo popestrile dan, ki bo obarvan z optimistično naravnano vibracijo.

Zjutraj lahko stavite na bistre misli in jasen pogled. Hitro pa vam lahko, če ne boste dovolj zbrani stvari uidejo iz rok. Ljubezenski odnosi bodo začinjeni z veliko mero navdušenja ter strasti, vendar se boste s težavo prilagajali. Ker boste bolj pogumni kot običajno, stavite na iskreno soočenje ali povabilo. Prihajajo zanimive povezave, ki vas bodo navdihnile.

V četrtek se bo luna nahajala v biku, zato se boste želeli pogovoriti. Posvetite se v večji meri svojim občutkom ter doživljanju, bodite skromni, uživajte v majhnih stvareh in poiščite odgovore na vse o čemer razmišljate. Na področju kariere in denarja bodo pomembni vsi dejavniki, zato delujte po korakih. Čustvene reakcije ne bodo več dramatične, ampak polne umirjene energije. Znali boste biti sami s sabo ter se prilagoditi, če bo potrebno.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. februarja

Na področju kariere in denarja boste z veseljem poprijeli za vse obveznosti, všeč vam bo če vas bodo pohvalili in upoštevali vaša mnenja. Želje, o katerih ste v preteklih dneh razmišljali, boste začeli uresničevati. Razum boste nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke. Ob 20.39 uri prehaja luna v znamenje dvojčkov, zato boste iskali nekaj, kar bi vas lahko navdušilo.

Izogibajte se predvsem dramatičnih sprememb, še posebej tistih, ki lahko uničijo kakšen odnos. Težko si boste vzeli čas zase, saj vas bo nekdo vedno zmotil ob nepravem trenutku, prav tako boste ves čas brskali po telefonu, zato lahko izpadete nevljudno. Druženja brez resnih obveznosti vas bodo navdihovala.

Močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi z razočaranjem, zato se nikar preveč ne rinite v ospredje. Zavedajte se, da se dobro blago samo hvali. Na čustvenem področju boste delovali bolj na površinski ravni, zelo boste nestrpni, vendar duhoviti in nagajivi. Napete energije se bodo s pomočjo kakšne lepe opazke hitro razblinile.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELEN IN NAJMANJ ZAŽELEN MOŠKI in NAJBOLJ KULTURNO IN NAJMANJ KULTURNO ZNAMENJE ZODIAKA