Dnevni horoskop za petek 29. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 29. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 29. septembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 29. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Polna luna naj bo iztočnica da si povrnete pogum, namesto da se neprestano pritožujete. Usmerite se tja, kjer so iskreni ljudje in delujte predvsem pristno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razne špekulacije ali laži se lahko obrnejo v popolnoma negativno smer, zato se jim kolikor se le da izognite.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 02:17 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes ob 11:57 uri nastopi Polna luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Danes praznuje Manca Simčič: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice. Je zelo dostojanstvena in lepo vzgojena, tradicionalne vrednote, pridobljene v zgodnji mladosti, močno vplivajo na njene navade. Obožuje red in disciplino, pri njej ima vsaka stvar določeno mesto in namen. Skoraj nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sama sebi. Z vztrajnim delom in velikimi napori vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v kasnejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Device. Ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa lahko ima en problem. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je veliko boljši govornik, kot poslušalec. Njen um je lahko ali ne zelo hiter, vendar dela ves čas brez prestanka. Ima veliko potrebo, da vedno izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njenih zamisli.

Tisti, ki ne verjamejo v čarovnijo, je ne bodo nikoli našli.

Roald Dahl

UPORABITE SVOJO DOMIŠLJIJO IN PREBUDITE USTVARJALNOST

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Tone Pavček, slovenski pesnik, prevajalec, esejist
  • Janez Menart, slovenski pesnik, prevajalec
  • Igor Podpečan, slovenski harmonikar in baritonist
  • Anže Tomić, slovenski radijski voditelj
  • Dani Pedrosa, španski motociklistični dirkač

Na današnji dan varnostni svet OZN sprejme resolucijo proti terorizmu in financiranju le-tega. Začetek konference v Dumbarton Oaksu med ZDA, Združenim kraljestvom in Kitajsko. Začetek münchenske konference. V Ljubljani odprto novo deželno gledališče, zgradba današnje Opere. Ljubljanski škof Anton Alojzij Wolf pozove k ustanovitvi bodočega zavoda Collegium Aloysianum. Rodil se je Imre Augustič, slovenski pisatelj, pesnik in Karl Ludwig Harding, nemški astronom. Umrl je Vladimir Pavšič – Matej Bor, slovenski pesnik, pisatelj in Lojze Slak, slovenski harmonikar.

Če hočeš živeti srečno življenje ga poveži s ciljem, ne z ljudmi ali s stvarmi.

Albert Einstein
Na katero področje bo današnja Polna luna najbolj intenzivno vplivala?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo Polna luna v znamenju ovna najbolj dotaknila poslovnega in osebnega področja.

Katera astro znamenja lahko danes pričakujete zmedenost, nerodo in nejasnosti?

V današnjem dnevu boste zmedeni, nejasni in nerodni rojeni v znamenju bika, leva in device.

Preberite tudi: ZAKAJ SE MOŠKI BOJIJO ŽENSK? in PREBUDITE SE Z RITUALI V ČASU POLNE LUNE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva Polne lune, ki prebuja nervozno delovanje, boste morali poiskati pogum ter moč, da dosežete tisto, kar si želite že dlje časa. Posvetite se tudi nerešenim financam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postajate vedno bolj nestrpni. Prag vaše potrpežljivosti je sicer običajno visok, vendar se bo zaradi vpliva Polne lune tokrat nakopičilo preveč negativnih stvari ter kritičnih misli.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na osebnem področju boste spontano dobili kopico lepih komplimentov, ki vas bodo naredili še bolj prisrčne. Kljub temu, da bo večina ljudi slabe volje lahko pričakujete prijeten in zanimiv dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker ste na področju financ končno prišli na zeleno vejo, boste veliko bolj premišljeni ter previdni. Pazite, da vas nekaj dražjega po nepotrebnem ne premami, obrestovalo se bo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj se bo čez noč spremenilo, vendar vam zaradi čudne energije Polne lune ne bo jasno, kaj se je zgodilo. Zadevo boste morali raziskati in celo uporabiti detektivske spretnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub Polni luni boste imeli dovolj energije, tudi za napornejše zadeve. Skrivnostni pogledi imajo vzrok, ki ga še ne poznate. Preko telefona lahko izveste kaj več o govoricah, ki se širijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Osupli boste, ko vam bo prijatelj zaupal kaj nekdo govori. Ne morete izvedeti vsega naenkrat, vseeno nočete odnehati, dokler ne boste prišli zadevam popolnoma do dna.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva Polne lune se pripravite, da se stvari lahko razpletejo drugače, kot si želite. Denar, ki se je nakopičil vam ne bo dal miru. Razmišljali boste o kakšni manjši investiciji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V trenutku vam bo postalo jasno nekaj, s čimer si že dlje časa belite glavo. Boljše se boste počutili, tudi poslovne ter s financami tesno povezane naloge vam bodo šle bolje od rok.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj kar vas muči ni tako hud problem kot ga izpostavljate. Pretirana vzkipljivost se bo prepletala predvsem v domačem okolju. Ne potrebujete nasveta, temveč le nekaj potrpežljivosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavzeti z zanimivimi idejami, ki vas motivirajo boste na področju dela in izobraževanja z lahkoto premagali obremenilno energijo Polne lune. Določeni prijatelji bodo očarani nad vami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nimate veliko časa za odločitev, ki bo za prihodnost izredno pomembna. Razjezil vas bo nekdo, ki ga dobro poznate, pa imate o njem globoko v sebi že dlje časa občutek neiskrenosti.

Vas zanima: DOBRI ODNOSI SO STEBER ZADOVOLJSTVA in IMATE OB SEBI ŽENSKO TEHTNICO? KAKŠNI SO NJENI PLUSI IN MINUSI?