PREBUDITE SE Z RITUALI V ČASU POLNE LUNE

Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo
Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo

Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo

Predviden čas branja 6 minut

Polna luna je duhovni in energijski vrhunec vsega, kar ste začeli, ko sta se Sonce in Luna združila ob mlaju. Rituali v času polne lune so odličen način, da si vzamete odmor od vsakdanjega življenja in se ponovno povežete z energijami okoli sebe. Lahko si postavite cilje in določite, kako želite izboljšati svoje življenje, na primer z iskanjem duševnega miru. Ta čas lahko izkoristimo tudi kot priložnost, da odpustimo drugim, ki so nas morda prizadeli v preteklosti, in nadaljujemo s svojim življenjem bolj spontano.

Obredi ljubezni do samega sebe imajo lahko zdravilne učinke na naš um in telo. Prav tako vam lahko pomagajo, da se odklopite od vsakdanjega življenja.

Ljudje pogosto ugotovijo, da se počutijo bolj navdihnjene in produktivne, ko svojo energijo uskladijo s specifičnimi energijami Lune. Uglaševanje z naravo in okoljem okoli nas nam pomaga razumeti samega sebe na globlji ravni. Zato se je smiselno povezati z mesečnimi obredi polne lune, da bi se uskladili s cikli narave, da bi pridobili perspektivo in se ponovno povezali sami s seboj. Uglaševanje z naravo in okoljem okoli nas nam pomaga razumeti samega sebe na globlji ravni.

Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo

Celoten Lunin cikel poteka od Mlaja do polne lune in nazaj.

Te spremembe v fazah kažejo na spremembo energije. Ko luna narašča, naj bi bil idealen čas, da manifestirate, kar želite. Ko luna upada, je idealen čas za opuščanje in čiščenje. Kozmično gledano je polna luna čas v mesecu, ko energija doseže vrhunec in se nato sprosti. Ker polna luna velja za energijski vrhunec meseca, je pravi čas, da izkoristite njeno moč in poskrbite zase.

Ne glede na to, ali gre za fizično čiščenje ali čustveno opuščanje negativnih misli, vzorcev, vedenja in celo odnosov, lahko osebnostno napredujete. Energija polne lune vas lahko nauči skrbeti zase in bolje obvladovati vsakodnevne stresne dejavnike. Na vsako polno luno pomislite kot na novo poglavje, priložnost, da začnete znova. To je zelo intenziven čas. Luna nas uči, kako se stvari spreminjajo, in polna luna je vrhunec. S katerimi rituali lahko maksimalno izkoristite moč polne lune?

Napolnite svoje kristale z energijo.

Če vas zanimajo kristali, boste veseli, da polna luna ponuja odlično priložnost, da jih očistite in napolnite. Vse, kar morate storiti je, da postavite svoje kristale pod svetlobo polne lune. S kristali si lahko pomagamo v vsakdanjem življenju in duhovnih potrebah, lahko pa tudi kopičijo energijo skozi čas. Pomembno je, da svoje kristale redno čistite, da bodo delovali kar najbolje. Čeprav obstaja veliko načinov za čiščenje in polnjenje vaših kristalov, je čas polne lune najbolj ugoden.

Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo

Privoščite si kopel ob polni luni.

Pripravite si posebno kopel na noč polne lune. Naj bo to dogodek z uporabo sveč, kristalov, eteričnih olj, kopalnih soli, cvetnih listov vrtnic, negovalnih izdelkov za nego kože, pomembno je, da vam kopel daje občutek da uživate. Lahko prižgete sveče, ki so v skladu z barvami znamenja, v katerem je luna, npr. rdeče barve, ki se povezuje z znamenjem ovna. Svoje namere, medtem ko se sproščate v kadi, ter si predstavljate, da polna luna obnavlja vsako celico vašega telesa izgovorite na glas.

Poglobite se v meditacijo.

Polna luna je odličen čas za meditacijo, s katero lahko vzpostavite pravo miselnost in se uskladite s tem, kar želite doseči. Udobno se namestite v prostor, kjer je vidna mesečina. Zaprite oči in začutite lunine žarke, ki napolnijo prostor in vaše telo. Osredotočite se na dihanje in namero, ki ste si jo zastavili. Predstavljajte si, kako mesečina obdaja in čisti vaše telo, um in duh. Počasi vrnite pozornost in odprite oči, ter sprostite tisto, kar vam ne služi več. Ritual zaključite tako, da se luni zahvalite za pomoč.

Polna luna je čas moči in globoke energije, zato se povežite z njo
Foto Freepik

Ustvarite lunin krog.

Polna luna je čas, ko izrazimo svoja globoka čustva. Ustvarite svoj čarobni lunarni krog s tistimi, ki jih imate radi, in vsem omogočite, da spregovorijo iz srca. Lahko se točijo solze, lahko se nasmejete, ne glede na čustva, ki se bodo pojavila, vas bo vse to zbližalo na globlji ravni. Krogi v času polne lune so odličen način, da se prijatelji zberejo in se povezujejo z namenom izmenjevanja misli ter izkušenj.

Branje tarota

Ker je čas polne lune primeren za vedeževanje, je priporočljivo, da se dotaknete lastne intuicije z branjem tarota. Prevod tarota imenujemo divinacija arkan ali razodetje skrivnosti. So nizi podob, ki ovrednotijo dani trenutek. Vsak dogodek ima svojo kvaliteto, vezano na preteklost in namen za prihodnost. Tarot karte predstavljajo vedeževanje, ki omogoča pogled v prihodnost. Vsi pristopi koristijo prepoznavanju arhetipskih, nezavednih psihičnih in fizičnih vsebin za razlago človekovega stanja.

Arhetipe/simbole tarota bi torej lahko imenovali osnovne principe zemeljskih in kozmičnih sil. V njih lahko odkrivamo skrite prapodobe našega nezavednega in s tem izboljšujemo svojo osebno rast, saj se ob mitologiji srečujemo z načinom samo-spoznavanja, ki zahteva od nas sunkovite in korenite spremembe, če seveda upoštevamo vpoglede.

Katera astro znamenja se boste v času polne lune najboljše počutila?

V času polne lune se boste najboljše počutili ovni in tehtnice.

Katera znamenja zodiaka lahko polno luno izkoristite kot premik naprej?

Premik naprej bo v času polne lune naklonjen bikom in rakom.

Tarot karte lahko izberete TUKAJ

Preberite tudi VAS MIKA, DA BI VEDELI, KAKŠNA BO VAŠA PRIHODNOST?