Dnevni horoskop za petek 27. maja 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za petek 27. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 27. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 27. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sočutnost in premišljenost bosta zaradi konjunkcije med Luno in Venero glavni vodili, ki bi ju morali upoštevati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali stabilne prijeme. Notranji nemir, ki vas bo preplavil boste najlažje odpravili z iskrenimi pogovori.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 08:22 uri preide Luna v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Tim Kores: Astro profil

Tim ima Sonce v dvojčkih zato ga lahka in živahna energija ves čas vodi v samozavest. Toleranten, optimističen in igriv ima vse pogoje za uspeh. Odlikujejo ga družabnost, inteligentnost in lucidnost. Je izjemno zgovoren in ima veliko prijateljev. Iznajdljiv in radoveden, s sabo nosi vedno nove ideje. Zanj je umetnost nekaj lepega, nekaj, kar mora čutiti. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Če se mu dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje.

Trigon med Luno in Venero nakazuje, da je Tim prikupen, ljubezniv ter nežen. Prijateljstva sklepa lahkotno, strast pa je nekoliko v ozadju. Merkur v dvojčkih nakazuje, da je prilagodljiv, vendar samo takrat, ko mu to odgovarja. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča stvari nedokončane. Zanima ga vse, iz dneva v dan se njegove želje spreminjajo. Prepričani je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst.

Ena izmed kazni, za zavračanje sodelovanja v politiki, je, da ti na koncu vladajo nižje izobraženi.

Platon

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Vito Globočnik, slovenski slikar, grafik
  • Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe
  • Brane Oblak, slovenski nogometaš
  • Janez Klemenčič, slovenski smučarski tekač
  • Jamie Oliver, angleški kuhar

Leta 1992 je bila Slovenija sprejeta v UNESCO. Na današnji dan se konča elektrifikacija slovenskega železniškega križa. Ladja Queen Mary opravi krstno vožnjo. Aleksander III. okronan za ruskega carja. Rodil se je Rachel Carson, ameriška biologinja, ekologinja in Eisai, japonski zen budistični menih. Rodil se je tudi Platon, grški filozof. Umrl je Srečko Kosovel, slovenski pesnik in Niccolò Paganini, italijanski violinist, skladatelj.

Z dotikom ljubezni vsakdo postane pesnik.

Platon
Kje se boste danes počutili najbolj zadovoljni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj zadovoljni v krogu tistih, ki jih imate radi.

Katera znamenja zodiaka boste danes malce ležerna?

Bolj ležerni boste danes rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: JE LJUBEZEN V PARTNERSKEM RAZMERJU DOVOLJ ZA SREČO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadnje čase si preveč belite glavo s pravili in napotki, ki jih posredujejo drugi. Težko se boste prilagajali novim okoliščinam, saj boste z vplivom lune v biku polni trmastih energij.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zavidljivi rezultati bodo optimistični pospešek za nadaljevanje v velikem slogu. Prenehajte odlašati in zaprosite za pomoč, če jo potrebujete. Ne bojte se soočenj, ki se bodo vrstila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar se ne preveč obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, saj boste v tem primeru nervozni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekoliko težje vam bo zaradi vpliva lune v biku pri stvareh, ki zahtevajo spontano odločitev. Premislite glede pomembnejše naložbe, saj imate željo na tem področju storiti kakšen korak.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas vas priganja in ugotavljate, da lahko nekaj zanimivega ob neprevidnosti zbeži mimo vas. Nehajte se oklepate samo znanih stvari, namesto da bi poskusili kaj novega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju prihaja z luno v biku veliko pestrih izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. Ne hitite preveč, opravite najnujnejše in se nato posvetite svojim najbližjim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Opazili boste, da je na kariernem področju prisotnih še nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste računali. Področje ljubezni nujno potrebuje izčrpen pogovor o čustvih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Deležni boste nekaj zapletov, še posebej pri nalogah, ki od vas zahtevajo popolno zbranost. Jasno vam je, kaj bi radi slišali, vendar zaznavate z ljubljeno osebo veliko napetosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenečeni boste nad situacijo, ki bo potekala popolnoma spontano. Na čustvenem področju vas lahko pomiri in navdihne nekdo, ki vas zelo dobro pozna in razume vaše tegobe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z veseljem se boste sprostili in se pomešali z razigrano energijo, ki jo prinaša prijateljski krog. Z optimističnim pogledom si boste kjerkoli se boste nahajali pridobili občudovanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se morate takoj odločiti, izberite tisto opcijo, ki jo predlaga nekdo, ki vas dobro pozna. Ležernosti si tokrat ne boste mogli privoščiti, saj morate končati nekaj pomembnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Predlagajte kaj novega, bodite z luno v biku bolj osredotočeni na bistvene stvari. Na družinskem področju vas bo močno zmotilo vtikanje nekoga izmed bližnjih, ki vas nekako ne razume.

Vas zanima: POMOČ PARTNERJA IN KAKOVOST ODNOSA