Dnevni horoskop za petek 10. februarja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 10. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 10. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 10. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poslušajte dober nasvet, ki vam lahko osvetli položaj z druge strani. Pogumno se danes lotite izzivov, uporabite svojo sposobnost delovanja na dolge proge in diplomatski pristop.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav bodo danes novosti dobrodošle, bodite bolj preudarni in samozavestni. Predvsem na področju ljubezni, kjer ne boste zaznavali realne slike.

Horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Tehtnice

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Mesečni horoskop FEBRUAR 2023

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 10. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Mark Spitz, ameriški plavalec
  • Cliff Burton, ameriški basist Metallice
  • Randy Velischek, kanadski hokejist slovenskega rodu
  • Peter Popovic, švedski hokejist
  • Emma Roberts, ameriška filmska igralka

Na današnji dan je bil v Parizu podpis mirovne pogodbe z Italijo, Madžarsko, Romunijo, Bolgarijo in Finsko. Letalski pionir in izumitelj Franc Wels je razvil brezmotorno brezrepno letalo. Rodila se je Louise Arbour, kanadska pravnica, političarka in Bill Tilden, ameriški tenisač. Umrl je Tomaž Pengov, slovenski glasbenik kantavtor in Edvard Kardelj, slovenski politik. Umrla je tudi igralka Milena Muhič, dolgoletna članica mariborske Drame.

Vselej se trudite izboljšati se in izboljšal se bo tudi svet okoli vas. Že danes sprejmite izziv življenja!

Colin Turner
Kateri del dneva bo najbolj pozitiven?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj pozitiven del dneva jutro.

Katera znamenja zodiaka boste sposobna videti vsako dejstvo zelo objektivno in kristalno čisto?

V današnjem dnevu boste zaznali vsako dejstvo rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SONČNE IN SENČNE PLATI AFIRMACIJ ali TOVARIŠKI ODNOS DAJANJA IN PREJEMANJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Verjeti ter zaupati bo kljub luni v znamenju tehtnice težko, saj vam bo nekdo ves čas želel prodati čisto drugačno zgodbo. Komaj čakate na poseben dogodek in se ga veselite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sproščeni trenutki so tisto nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi v ljubezni boste trenutno brez prave volje, zato z večjimi koraki počakajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, zato boste lažje kot v preteklih dneh stkali odličen načrt. Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle dodatni zaslužek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pri pomembni življenjski odločitvi vam lahko pomaga prijatelj, ki je trenutno zelo prodoren in seznanjen z vsemi malenkostmi. Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ambicioznost se bo prebudila, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili. Želeli boste poiskati ter slišati dodatno razlago za vse, kar se vam bo dogajalo v domačem okolju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v tehtnici, ki prebuja milino v ljubezenskih odnosih boste dokaj nepotrpežljivi, čeprav si želite predvsem harmonične odnose. Nekdo ne bo takoj razumel, o čem govorite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poskusite se z nekom, ki pričakuje razlago pogovoriti o vsem skupaj. Samskim tehtnicam bo nekdo pokazal, da obstaja sreča. Vse bo lažje, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko dolgoročno prinesejo uspeh. Zavedate se, da ste v delo vložili premalo energije, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Neverjetna hitrost dogajanja vam prinaša nekaj zmede. Najbolj ugodno bo za finančno področje, ki se bo počasi izboljšalo. Skušajte se, ko bo to potrebno malce zadržati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ni vam najbolj jasno, zakaj bi pravzaprav nekaj, kar vam nikakor ni pisano na kožo sprejeli. Določene delovne zadeve boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste nečesa, kar bi morali popraviti, vendar vas bo vse skupaj v notranjosti prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se podajte v reševanje ter analiziranje.

IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA VODNAR ali ČE NE NOSITE SREČE S SEBOJ, JE NE BOSTE NAŠLI
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S svojo samozavestjo boste neustavljivi, toda v družbi se potrudite prisluhniti, saj vas bodo drugače gledali. Srečanje v večernih urah bo zaradi lune v znamenju tehtnice izredno zanimivo.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: PIA GAVRIČ ali BREZBRIŽNOST IN IZOGIBANJE SOOČENJU