ASTRO PROFIL ZNANIH: PIA GAVRIČ

Astro profil znanih: Pia Gavrič, simpatična udeleženka serije Sanjski moški
Astro profil znanih: Pia Gavrič, simpatična udeleženka serije Sanjski moški (foto lasten fb)

Astro profil znanih: Pia Gavrič, simpatična udeleženka serije Sanjski moški

Predviden čas branja: 6 minut

Njena volja je zaradi Sonca v znamenju bika zelo intenzivna, Pia je izjemno šarmantna, strpna in potrpežljiva. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njenih zanimanj. Praktičnost in udobje sta pomembna faktorja. Kakor živi, je zanjo popolno, torej ne razume, zakaj bi morala spreminjati sebe in stvari. Trma ne pozna nobenih meja, tudi lenoba je njena občasna popotnica.  Pia si težko dovoli, da ne more storiti, kar si želi. Ne dovoli, da bi jo kdo silil v prepričanja, ki ji niso pisana na kožo. Čeprav je vztrajna in zanesljiva, ima svoje meje, preko katerih ne more nihče, saj je trmasto prepričana o njih.  

Samo zato, ker se na prvi pogled zdi, da ni občutljiva, ne pomeni, da ni sposobna globokih čustev.

Nadarjena je za tuje jezike, še bolj pa ji je na kožo pisano profesionalno področje v tujini, na katerem se ji zagotovo obeta uspeh. Spremlja jo vzvišen in znanja željan um, ki je ves čas v akciji za iskanjem pravega smisla, skozi proučevanje meja, za dosego boljšega spoznanja sebe. Z veselo naravo je družabna in občudovanja vredna v svoji okolici. Pia je usodna ženska, ki si jo še dolgo zapomnijo. S kvadratom med Soncem in Uranom velik pomen prepisuje neodvisnosti in potrebi po svobodi. Ne sprejema nobenih omejitev ali ovir. S svojo ekscentričnostjo pa lahko pretirava na vse načine.

Domišljija jo lahko preprosto preoblikuje v notranji vsakdanji svet iluzij.

Luno ima Pia v škorpijonu, zato jo spremljajo pogum, drznost, neodvisnost in neustrašna narava. S to pozicijo erotika spada na vrh njenih prioritet. Ko ji notranji glas nekaj zašepeta, preprosto ve, kaj je res in kaj je prav. Njena edina težava je uporaba kakšnega spoznanja v negativni smeri, na primer v smeri maščevanja. Ampak to je že vprašanje njene močne osebnosti. Strastni, čustven naboj bo najraje izrazila z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv za Pio pomeni osebno rast in napredek.

S svojo spremenljivo naravo je lahko vesela in ljubka, v naslednjem trenutku pa težavna in neprilagodljiva. Ljubezensko življenje je sestavljeno in številnih velikih sprememb, spremljajo jo tudi dvojna merila. Z lahkoto se znajde pod vplivom drugih, v nesrečnih situacijah, vse to, zaradi premalo razumevanja. Poudarjena je močna neodvisna in svobodna narava. V očeh drugih je Pia pogosto preveč ekscentrična in trdoglava.

Merkur v biku nakazuje, da ji lahko dobra motiviranost in premišljenost v poslovnem svetu še kako prav prideta.

Zelo je zvesta svojim idealom, ter prepričana o svojem prav. Do uspeha običajno pride na lagodnejši način. Mentalne aktivnosti so njena stalnica in težnja po naprednem znanju ni nikoli zadovoljena. Tudi takrat, ko je učenje naporno, ona vztraja v njem. Spremlja jo svobodno razmišljanje, s katerim na genialen način sprašuje in dinamično išče globoka spoznanja realnosti. S svojim smislom za humor neprestano razveseljuje okolico, zato jo doživljajo kot veselo, družabno, odprto osebo.  Diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore. Zelo rada razpravlja in piše, kar počne s čarobnim umetniškim talentom.

Venera v biku nakazuje, da ko Pia doseže v ljubezni zadovoljstvo, mora razvijati intuicijo, čustvenost in mehkobo.

Potrebuje veliko ljubezni in pozornosti, ki ji je zelo pomembna. Vsekakor si večkrat sama otežuje stvari, ker težko prenese poraz. Potrebuje veliko miru, ker ima ogromno opravka sama s sabo. Pia potrebuje harmonične odnose, čustvena varnost in stabilnost ji veliko pomenita. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost. Veliko ji pomeni, da ugaja drugim, zato je urejenost zanjo zelo pomembna. Pia je zelo radodarna, vendar ima svojo mejo, ki jo ustavlja v pravem trenutku. S svojo nežnostjo, senzualnostjo, ljubeznijo do svoje narave, obožuje dobre in lepe stvari v življenju. Ima močno izostren čut za lepoto, melodične zvoke in dišave.  Označujejo jo visoka eleganca, klasični stil, resen izraz na obrazu in strog, prepričljiv pogled.

Pio zaradi Marsa v devici spremljajo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj zna logično, pametno ter znanstveno razmišljati.

Je zelo dejavna in ima prebrisan humor. Ker se znajde tudi v kuhinji, zna svojo boljšo polovico razvajati. Ob njej ljubljeni osebi ne bo manjkalo občutka za varnost in stabilno življenje. S spretnim pristopom se marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar jo večkrat zaustavi naivnost. Pogosto meni, da če želi, da je nekaj storjeno pravilno, potem mora to storiti sama, ker drugi ne delajo tako temeljito kot ona. Pia je oseba, ki z veliko iniciative običajno prevzema težje in bolj zahtevne naloge. Z napornim delom si zna prislužiti pravo bogastvo, ker pa jo spremlja razsipništvo, ga je sposobna tudi hitro zapraviti.

Tudi ko se znajde v težavah, je sposobna novih začetkov, s svojo močno voljo in velikim entuziazmom.

Jupiter ima Pia v vodnarju, kar nakazuje, da jo ustvarjalna genialnost vodi v dober diplomatski pristop, s pridihom socialne note teži k družabnemu življenju, pri tem pa zna ohraniti svoje mnenje. Ustreza ji kampanjski način življenja, v katerem se pojavlja tudi pridih ležernosti. Zelo humanitarna verjame v univerzalnost za blaginjo človeka.

Reforme in veliki skupinski jo zanimajo, saj ji dajejo veliko možnosti za osebno rast in širitev. Dobro sodeluje z drugimi, zaradi svojega naprednega uma, odločne presoje, prefinjenega razumevanja in prijaznosti. Njen Lilit se nahaja v dvojčkih, zato ima glas božjega kompleksa, saj meni, da je vse, kar pove, zelo pomembno, da so informacije, ki jih navaja, vedno točne in da so njeni nasveti vedno potrebni. V svoji zamegljenosti čaka, da poda mnenje, ki bo razkrilo in rešilo vse težave, tudi tiste v spolnosti. Pomembno vlogo v njenem življenju igrajo prijatelji.

Pripravljeno za Govori.se