KATERE ŽENSKE V RAZMERJU OBOŽUJEJO SKUPNE DEJAVNOSTI?

Rojene v katerih znamenjih zodiaka svoj prosti čas najraje preživljate z ljubljeno osebo?
Unsplash.com

Rojene v katerih znamenjih zodiaka svoj prosti čas najraje preživljate z ljubljeno osebo?

Predviden čas branja: 4 minute

Vzeti si nekaj časa, ter se iztrgati iz natrpanega urnika je odličen korak, da se zaščitite pred stresom. Vendar ni nujno, da je čas za dobro počutje in srečo vedno samostojna dejavnost. Tisti, ki ste v razmerju, imate običajno svoje hobije, nekaj astroloških znamenj pa resnično uživa, ko svoj prosti čas združi s prostim časom ljubljene osebe in stvari počne skupaj. Poleg prednosti, ki jih nudi sproščanje lahko skupaj preživet čas, obarvan z aktivnostmi poglobi odnos ter spodbudi občutek intimnosti in povezanosti.

RIBICA

Ribice se znajo poglobiti vase, vendar so še bolj zadovoljne, ko se poglabljajo skupaj z ljubljeno osebo.  Z veseljem se povežejo tudi v prostem času in ustvarijo globljo čustveno povezanost. Ko želijo nekaj spremeniti, jih najbolj fascinira, če lahko skupaj s partnerjem preberejo in predelajo kakšno literaturo s tematiko osebne rasti. Tudi na razne delavnice se najraje odpravijo v spremstvu ljubljene osebe, saj so prepričane, da jih bo le tako popolnoma razumela. Zavedajo se, da skupno učenje stvari nudi intelektualno stimulacijo in temo za pogovor.

Rojene v katerih znamenjih zodiaka svoj prosti čas najraje preživljate z ljubljeno osebo?

RAKICA

Rakica je tesno povezana z globokimi čustvi in vedno želi nekomu pripadati, ter preživeti s to osebo čim več skupnega. Skupne aktivnosti so zanjo način povezovanja in ustvarjanja občutka intimnosti in varnosti v odnosu. Z veseljem si kljub temu da je zelo zasedena vzame čas, da skupaj s partnerjem pogleda film, gre na sprehod ali pa sledi temu, kar je njemu pisano na kožo. Ko postane težko, rakica rada sanjari in pogovor o kakšnem skupnem potovanju z ljubljeno osebo lahko naredi vse skupaj še slajše. Če ste v razmerju z rakico, je meditacija način za pomiritev uma, iskanje notranjega ravnovesja in osvobajanje negativnih čustev. Skupna meditacija je zanjo nekaj najbolj pristnega.

BIKICA

Bikice dajejo prednost skrbi zase, ko pa so v razmerju cenijo stabilnost zato se z veseljem pri izbiri hobija združijo z ljubljeno osebo in uživajo, ko nekaj počnejo skupaj. Stvari, v katerih se znajo s partnerjem sprostiti so joga, meditacija ali sproščujoč dan v zdravilišču, vse to jim lahko zagotovi občutek umirjenosti. Običajen dan doma radi preživijo skupaj, zato se tudi pospravljanja lotijo skupaj, prav tako tudi kuhanja. Čeprav so bikice včasih prave samotarke, rade svoje aktivnosti v prostem času združujejo z ljubljeno osebo, saj je le tako za njihov okus vse skupaj bolj zanimivo. Ne glede na to, ali obnavljata omarico, izbirata fotografije za nov družinski kolaž ali skupaj vadita tuj jezik, bikica želi, da sta s partnerjem ekipa.

Rojene v katerih znamenjih zodiaka svoj prosti čas najraje preživljate z ljubljeno osebo?

TEHTNICA

Tehtnice so znane kot družabne, očarljive in romantične osebe, ki v razmerju najbolj uživajo, ko s partnerjem počno čim več stvari skupaj. Trudijo se, da bi se povezale in ustvarile občutek harmonije ter ravnovesja v odnosu. Prepričane so, da lahko skupni rituali krepijo odnos tudi na dolge proge. Čeprav je morda težko uskladiti vse skupaj se tehtnice potrudijo, da najdejo čas, da skupaj z ljubljeno osebo razgibajo svoje telo, tudi če se z roko v roki samo sprehajajo po soseski. Njihov način delovanja med partnerjema zagotovo poveča zaupanje in celo prebudi vzburjenje.

Pripravljeno za Elle.si