KATERA VRSTA INTIMNOSTI JE VAŠEMU ZNAMENJU NAJBOLJ BLIZU?

Vas zanima, s katero vrsto intimnosti je vaše astrološko znamenje najbolj povezano?
Vas zanima, s katero vrsto intimnosti je vaše astrološko znamenje najbolj povezano?

Vas zanima, s katero vrsto intimnosti je vaše astrološko znamenje najbolj povezano?

Predviden čas branja: 3 minute

Ko slišimo besedo intimnost, si pod njo običajno predstavljamo intimen spolni odnos, vendar je to le delček, saj poznamo intimnosti več vrst. Katera vrsta intimnosti pa je prepletena z značilnostmi vašega astrološkega znamenja?

Čustvena intimnost TEHTNICA, ŠKORPIJON

Čustveno intimnost dosežete takrat, ko se ne bojite biti ranljivi pred svojo ljubljeno osebo. O svojih težavah, željah, sanjah, strahovih, ciljih se lahko odprto pogovarjate, ne da bi se počutili da vas ocenjuje, ali da vas ne sprejema v celoti.

Tehtnica in škorpijon sta na področju čustev izredno bogati znamenji, saj delujeta v sozvočju z njimi. Tehtnica si upa priznati ljubljeni osebi svoje slabosti in pomanjkljivosti, brez da bi se ozirala na to, da ne bo dobro sprejeta. Škorpijon nikoli ne skriva svojih občutkov in želi, da ljubljena oseba vedno ve, kako se počuti in česa si želi.

Vas zanima, s katero vrsto intimnosti je vaše astrološko znamenje najbolj povezano?

Fizična intimnost BIK, DEVICA

Fizična oblika intimnosti nam je vsem najbolj poznana. Vendar ne pomeni samo spolnega odnosa, ampak vključuje tudi vse druge fizične vibracije in izmenjave, ki vas lahko z ljubljeno osebo še bolj zbližajo.

Bik deluje s čutili, zato se v ljubezenskem razmerju zelo rad povezuje bolj na fizični ravni. Brez dotikov ne more ljubiti in si dovoliti biti ljubljen. Devica se na psihičnem področju težje odpira. Zato ji najbolj ustreza fizična oblika intimnosti, preko katere se v odnosu lažje prepusti.

Duhovna intimnost RAK, RIBI

Duhovna intimnost povezuje partnerja na višji ravni. Vključuje razprave o etiki in miselnosti drug drugega ali užitek pri nečem zelo preprostem, kot je sprehod z roko v roki.

Rak hrepeni po višjih ljubezenskih vibracijah, zato je duhovna intimnost njegova hrana za dušo. Rad odkriva skrivnosti svoje ljubljene osebe in nato skupaj predebatira vse povezave, ki ju združujejo. Ribica je tista, ki ji prazna ljubezen brez višjega povezovanja ne ustreza, saj si želi več. Skupaj z ljubljeno osebo želi sanjati, ter se ji približati tudi na globlji ravni.

Intimnost na podlagi deljenja izkušenj LEV, VODNAR, KOZOROG

Skupna izkušnja vaju bo povezala na globlji ravni. Omogočila vam bo enotno delo za skupen cilj in kasneje tudi prepletene spomine. Da dosežete z ljubljeno osebo to intimnost, lahko skupaj skuhata obrok, se odpravita na vožnjo s kolesom ali si izmenjata svoje pretekle izkušnje.

Lev in vodnar z veseljem združita z ljubljeno osebo vse povezave, kar jima intimnost na podlagi deljenja izkušenj omogoča. Znata drug drugemu priskočiti na pomoč in razumeti stališča. Kozorog, ki je na zunaj hladen, rad z ljubljeno osebo skupaj počne čim več stvari in se s tem načinom povezuje.

Vas zanima, s katero vrsto intimnosti je vaše astrološko znamenje najbolj povezano?

Intelektualna intimnost OVEN, STRELEC, DVOJČKA

Razvijanje sposobnosti sprejemanja drugačnega stališča ljubljene osebe vam bo pomagalo razviti to vrsto intimnosti, pa naj bo to razprava o vajinih mnenjih o slavni knjigi ali razprava o abstraktnih konceptih.

Oven, strelec in dvojček v razmerju enostavno potrebujejo neprestano izmenjavo stališč. Oven in strelec na višji ravni modrosti, kar ju še bolj poveže. Tudi če se argumentiranje kdaj sprevrže v konflikt, je lahko le ta koristen, saj jima prebuja nove dimenzije. Dvojček je tisti, ki ga drugačna stališča ljubljene osebe prebujajo in s tem ohranja vznemirljivost v odnosu.

Pripravljeno za Sensa.si