Dnevni horoskop za nedeljo 9. aprila 2023

Horoskop
Velika noč

Dnevni horoskop za danes, nedelja 9. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 9. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Velika noč. Danes je pomembno predvsem, da ohranite vero vase, v svoje sposobnosti in zaupate v radost življenja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše življenje lahko polepšajo občutek varnosti, brezskrbnost, spontano, umirjeno delovanje, sreča, zaupanje družini ter mirno spanje.

Horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 14:56 uri Luna preide v znamenje Strelca

Dopoldan še pod vplivom Lune v znamenju Škorpijona bo vpliv poudarjal vaše področje ljubezni in čustev. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Popoldan z Luno v Strelcu pa boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Danes praznuje Cynthia Nixon: Astro profil

Je ognjena ženska, rojena v znamenju Ovna, ki s svojo zanimivo podobo in sproščenim karakterjem vedno poskrbi, da se okoli nje veliko dogaja. Vedno pripravljena na akcijo, se težko zadržuje v ozadju, kot opazovalec. Pogum in aktivno razmišljanje ji v življenju omogočata visoke cilje in zmagovalne kombinacije.

Njena luna v znamenju Strelca, je tista, ki ji dodaja skromnost in preproste odločitve, s katerimi zlahka pride do uspeha. Nekaj površnosti, ki je premore, ji lahko z njenim taktičnim načinom celo koristi. Planeti ji narekujejo težjo pot, vendar se v življenju vedno pobere, sestavi in znajde. Če jo kdo v ljubezni razočara, se zato ne bo preveč obremenjevala.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Stojan Puc, slovenski šahist
  • Patty Pravo, italijanska pevka
  • Vlado Novak, slovenski igralec
  • Denis Quaid, ameriški filmski igralec
  • Jacques Villeneuve, kanadski voznik Formule 1

Na današnji dan na Mežaklo pade meteorit. Paul McCartney je uradno razglasil razpad skupine The Beatles. Angleški prestolonaslednik Charles, valižanski princ, se poroči s Camillo Parker Bowles. Rodil se je Dušan Kveder – Tomaž, slovenski revolucionar in Janez Gregor Božič, slovenski baročni kipar. Rodil se je tudi srbski košarkar Željko Rebrača in Oriana Girotto, voditeljica. Umrl je Hans Reichenbach, nemški filozof in Frank Lloyd Wright, ameriški arhitekt.

NAJBOLJŠI PRAZNIČNI VIKEND BOSTE IMELI ROJENI V ZNAMENJU…

Človek mora imeti dober spomin, če se zlaže.

Pierre Corneille
Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevi horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselili usklajeni odnosi.

Katera znamenja se boste ob obloženi mizi težko zadrževala?

Največji apetit boste imeli raki, levi in tehtnice.

Preberite tudi: NAJBOLJ SKROMNA IN PRILAGODLJIVA ZNAMENJA ZODIAKA ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite pa se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so še vedno prepričani, da nekaj delate narobe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju čustev boste pridobili nekaj odgovorov in priložnosti. Tokrat boste na platno življenja vnašali svetle barve, optimizem in dobro energijo. Vse skupaj vas bo navdihnilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preobremenjeni boste, zato premislite, kako nadaljevati, sicer bo dan potekal v slabem slogu in časa za prijetne, razigrane in zasebne zadeve bo vedno manj, kar vas bo jezilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznati si morate, da si želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam s strani določene osebe ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se podali novim dogodkom naproti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Možnih je veliko izhodov, a šele takrat, ko se boste popolnoma sprostili jih boste zagledali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Moti vas, ker se neprestano ponavljajo eni in isti dvomi ter vprašanja. Nekaj vam preprosto ne gre najboljše od rok. V ospredju bodo tudi močne razlike v osebnih mnenjih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihajate do novih občutkov, ki vas bodo presenetili in navdušili. Dvakrat boste v domačem krogu ponovili isto stvar ali besede. Vse to bo storjeno namenoma, saj se nekateri neprestano izmikajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, toda tokrat nikakor ne bo šlo brez prilagajanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno vam bo nekoliko lažje, posebno če se boste odločili da se umaknete ugibanju in predolgim pogovorom o enih in istih temah. Ne govorite preveč o zasebnih zadevah, varujte svoje skrivnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Všeč vam bodo dejavnosti, kjer lahko preizkusite in doživite kaj novega. Dobili boste več dvoumnih odgovorov osebe, ki vas vedno bolj zanima, vendar vas to ne bo ustavilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj pomembnega se boste odločili in svoja čustva pokazali na pravi način. Spomnite se, da ste pred kratkim zaradi dolgega jezika izgubili kar nekaj priložnosti, tokrat naj bo drugače.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V družbi domačih boste dobre volje, skupaj se boste ukvarjali s prijetnimi aktivnostmi. Z nekaj poguma in popolne zbranosti lahko uvidite drugo stran, kaj vam želijo povedati.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2023 ali EMPATIJA, RAZŠIRITEV ZAVEDANJA