Dnevni horoskop za nedeljo 30. aprila 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 30. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 30. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 30. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, danes je Gančanski majoš, prekmurska šega. Vzajemna pomoč in spoštovanje bosta v današnjem dnevu ključna. Na domačem terenu se pripravite na nekaj nepredvidljivih dogodkov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša potrpežljivost bo danes na preizkušnji do skrajnih meja, odnosi z domačimi bodo bolj napeti, kar vas bo vznemirjalo.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU BIKA

Danes praznuje Kirsten Dunst: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost in stabilnost. Sposobna je konkretnih odločitev, odlikuje jo tudi velika mera vztrajnosti, s katero dosega svoje cilje. Luna v znamenju Leva je tista, ki ji daje notranjo moč in občutek nedostopnosti s strani nasprotnega spola. Vse česar se loti, izpelje kraljevsko, s svojim posebnim slogom.

Venera v znamenju Rib doprinese k temu, da zna biti v določenih situacijah nežna in romantična, ter z Marsom v Tehtnici neverjetno privlačna. Ima tudi poseben čar, s katerim ji je v življenju lažje priti do uspeha, brez posebnega garanja.

Boljše je biti sam kot pa v slabi družbi.

George Washington

IZOGNITE SE PASTI ODVISNOSTI

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Mrak, slovenski pisatelj, dramatik, esejist
  • Carl XVI. Gustaf, švedski kralj
  • Marko Brecelj, slovenski kantavtor
  • Lars von Trier, danski filmski režiser
  • Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija kot prva država vzpostavi diplomatske stike z Irakom. George Washington postane prvi predsednik Združenih držav Amerike. Izdelan je zadnji trabant. Rodil se je António Guterres, portugalski diplomat, politik in Franz Lehár, avstrijski skladatelj. Umrl je veliki francoski slikar Edouard Manet in Franjo Baš, slovenski zgodovinar, etnolog.

Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smotrno izogniti globokim pogovorom.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ZAPOSLENI, NE PA ZASUŽNJENI ali MITI O RESNIČNI LJUBEZNI. ALI JE VSE RES?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trudili se boste, da v družinskem krogu najdete soglasje saj je že nekaj časa prisotnih veliko nejasnih pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle v pravo smer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vas bo najprej zaradi nakopičene napetosti, ki jo prebuja luna v devici prestrašilo, saj ne boste najbolj prepričani, da ste pripravljeni. Poiščite boljšo rešitev in se situacije lotite na bolj taktičen način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem boste privlačili pozornost okolice. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa drugim ne bo všeč. Vaša vnema bo nalezljiva, marsikdo se bo znal priklopiti na prijetne vibracije, ki jih boste oddajali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na osebnem področju se boste izkazali s svojo prizadevnostjo. Posvetili se boste tistim, ki jih imate najraje, kar vam prinaša zanimivo ter z iskrenostjo obarvano izkušnjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Situacije se bodo zaradi lune v devici ves čas spreminjale, zato ne boste prepričani, ali vam vse skupaj ustreza, posebno če nekdo od domačih še ni podal svojega mnenja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker ste od starih navad in vzorcev že pošteno utrujeni, vam bodo na kožo pisani sproščeni in direktni ljudje. Dolgčas vam nikakor ne bo, saj boste znali na vsakem koraku poskrbeti za dogajanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uživali bi radi v krogu domačih in jih razvajali, kar si boste tudi izborili. Nekomu, ki vam je že dolgo všeč boste pokazali koliko vam je mar zanj in s tem naredili pomemben korak na čustvenem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrivnosti ne glede na to, da bodo ves čas drezali v vas ohranite zase, saj bo nekdo od prijateljev pokazal svojo drugo plat. V večernem času se boste odločili za obisk gledališke predstave ali kina.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno boste na osebnem področju bolj umirjeni, saj boste čutili, da ste ljubljeni in spoštovani. Nekdo se bo spomnil na vas in vas presenetil, a naslednji korak naj bo vaš.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj kar vam ni dalo spati, se bo razvozlalo ob pogovoru, ki zelo iskren. Polepšajte svoj dom, pojdite v naravo in se nahranite z energijo, ki vas bo usmerila k bolj neodvisnemu delovanju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imeli boste občutek, da lahko v določenem odnosu začnete od začetka. Zasanjano romantično vzdušje, ki ga boste zaznavali, vas lahko zanese, da si o nekom ustvarite lepšo podobo, kot v resnici.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub trdi energiji lune v devici si boste znali ustvariti čustveno skladnost. Sanjali boste nekaj pomembnega in zanimivega. Ljubezenski koraki, namenjeni neznani osebi bodo prodorni.

Vas zanima: KAKŠNO MOČ IMA BESEDA NE ali KLAVDIJA JE MOČNO RAZPETA MED SINOM IN HČERKO