Dnevni horoskop za nedeljo 21. novembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 21. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 21. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 21. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan televizije. Prihaja povečana samostojnost, s katero boste v medsebojnih odnosih lažje krmarili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse kar ste gradili in sestavljali, se vam tokrat vrača na bolj učinkovit način, tudi osebni napredek bo intenziven.

horoskop.si
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Radovednost, velikodušnost, toplina in vestnost bodo danes vaše stalne spremljevalke.

Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Milka Planinc, jugoslovanska političarka
  • Marjan Rožanc, slovenski pisatelj
  • Björk Guðmundsdóttir, islandska pevka
  • Aljoša Deferri, slovenski klarinetist
  • Anita Kralj, slovenska pevka

Na današnji dan je Slovenija dobila 9. vlado. Z daytonskim sporazumom se konča vojna v BIH. Prvič so predvajali prvi slovenski celovečerni film Na svoji zemlji. Na jugoslovanski socialdemokratski konferenci v Ljubljani sprejeta tivolska resolucija. Thomas Alva Edison predstavi fonograf. Brata Montgolfier prvič poletita z balonom na topel zrak. Rodil se je René Magritte, belgijski slikar in Veza Canetti, avstrijska pisateljica in prevajalka. Umrl je Franc Jožef, avstrijski cesar in Zofka Kveder, slovenska pisateljica.

Največja nevarnost v času turbulentnih sprememb ni turbulenca, temveč odločanje z včerajšnjo logiko.

Peter Drucker
Kakšna je negativna plat vpliva lune v dvojčkih?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste predajali spletkarjenju in obrekovanju.

Katera znamenja zodiaka boste danes nemirna in razdražljiva?

V današnjem dnevu boste nemirni in razdražljivi rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ZAPOMNITE SI, ŽIVLJENJE NI GENERALKA ali REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Veliko lepše vam bo zaradi vpliva lune v znamenju dvojčkov v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa praktično opravilo v domačem okolju, kjer bodo vsi izredno klepetavi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Postavite se na realna tla, saj ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Tudi pri zelo napornem delu boste z vplivom lune v dvojčkih zagnani, saj je pred vami čas dokazovanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čutili boste, da vas preteklost zopet malce obremenjuje. Veliko boste premišljevali o tem, kako zelo ste se spremenili tako na čustvenem kot na osebnostnem področju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priporočljivo je, da počasi naredite nekaj zase. Sprehodi v naravi vam bodo koristili. V duhovnem smislu nikar ne pozabite bolj nežno negovati svojega notranjega otroka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še naprej boste iskali nekoga, ki bi vam lahko ponudil več odgovorov na vaša malce dvomljiva vprašanja. Če si želite korenitih sprememb, se vprašajte, ali ste si jih zaslužili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Motila vas bo neiskrenost nekoga, ki bo ves čas spraševal o zadevah, ki jih nikakor ne mislite izdati. Skušajte kljub luni v dvojčkih, ki prebuja radovednost ostati prilagodljivi in lažje vam bo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ustavite se in razmislite o kočljivih stvareh, ki ves čas napadajo vaše misli. Končno se boste popoldne lahko premaknili in si na področju čustev dovolili več strasti ter pestrega dogajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Priznajte v družinskem krogu svojo napako. Res so se strasti že nekoliko umirile, vendar bo še veliko huje, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembnih zadev ne vidite v takšni luči, kot v resnici so. Začnite se s pomočjo lune v znamenju dvojčkov zavedati, da je včasih boljše ostati tiho, kot pa komentirati nekaj v kar niste sigurni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, saj vam bo le tako uspelo urediti razmere v družinskem krogu, ki so že nekaj časa v nenavadnih vibracijah. Taktičen pristop bo najboljša izbira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo izmed bližnjih na vas prenaša dobro razpoloženje in v vas prebuja prijetne spomine. Vezani boste morali razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate že nekaj časa v sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo danes potreboval več miru zase, zato vas bo morda celo zavrnil. Tudi sami boste nekoliko zadržani, vendar bo na koncu pri obeh zmagala iskrenost, ki prebuja dobre občutke.

Vas zanima: INGRID JE RAZOČARANA, SAJ SE MAMA OBNAŠA KOT NAJSTNICA ali KAJ JE TISTO, KAR BI MORALI DO KONCA LETA 2021 ŠE NAREDITI?