KAJ JE TISTO, KAR BI MORALI DO KONCA LETA 2021 ŠE NAREDITI?

Kaj je tisto, kar bi morali do konca leta 2021 še narediti glede na vaše astrološko znamenje?
Kaj je tisto, kar bi morali do konca leta 2021 še narediti glede na vaše astrološko znamenje?

Kaj je tisto, kar bi morali do konca leta 2021 še narediti glede na vaše astrološko znamenje?

Estimated reading time: 4 minutes

Vas zanima, katero lekcijo bi bilo še potrebno osvojiti v zaključku tega leta, da bo vstop v 2022 čim bolj enostaven in navdihujoč? Kaj je tisto, kaj bi morali v prihodnjem obdobju še narediti, v smeri osebnega zadovoljstva glede na znamenje, v katerem ste rojene?

OVNICA

Ovnice, do konca leta bi morale osvojiti strpnost, ki vam je večkrat primanjkuje. Začnite delovati bolj umirjeno, premišljeno in zbrano, da se boste v leto 2022 podale brez nemirnih energij in svoje prirojene notranje napetosti, ki je večkrat kriva, da česa ne popeljete do konca.

BIKICA

Bikice, za lažje delovanje v prihodnjem letu je pomembno, da se znebite občutka, da morate venomer čutiti materialno varnost in imeti vse pod kontrolo. Skušajte osvojiti veščino spontanega delovanja in jo popeljati tudi na vsa ostala področja, kjer ste preveč vpete v resne vibracije.

DVOJČICA

Dvojčice, do konca tega leta bi bilo dobro, da se naučite biti same s sabo. Prav je, da imate rade prijateljske odnose, vendar je za vaš osebni napredek zelo pomembno tudi, da znate biti srečne in zadovoljne ko ste popolnoma same. Postavite si pomembna vprašanja in nanje odgovorite v tišini.

RAKICA

Rakice, pomembno je, da razmislite o doživljanju in dogajanju na področju čustev. Sedaj je pravi čas, da se pomaknete iz svojega oklepa in jasno izrazite svoje želje v odnosu. Skušajte vsaj za trenutek prekiniti tesno sodelovanje z energijo občutljivosti in samopomilovanja.

Kaj je tisto, kar bi morali do konca leta 2021 še narediti glede na vaše astrološko znamenje?

LEVINJA

Levinje, naučite se v iztekajočem letu prisluhniti tudi drugim, ne samo sebi in svojim željam. Bodite boljši sogovornik, takšen da vas bodo pohvalili in spoštovali vaše mnenje. Predvsem pa je pomembno, drage levinje, da stopite korak nazaj in skušate enkrat za spremembo delovati iz ozadja.

DEVICA

Device, zaključek leta naj bo namenjen sprostitvi in bolj prijetnim rečem, ki prebujajo vašo dušo. Naučite se za trenutek odtrgati se od analiziranja, načrtovanja ter vseh obveznosti, ki krojijo vaš vsakdan. Več časa si vzemite za tiste, ki vas vedno navdihnejo z optimizmom.

TEHTNICA

Tehtnice, naučite se, da svetujete samo takrat, ko vas kdo prosi za nasvet. Prenehate se ukvarjati s potrebami bližnjih, ne pametujte jim, kaj bi bilo dobro zanje. Če bi ves ta čas porabile za globok vpogled vase, bi lahko v 2022 stopile manj obremenjene in seveda bolj stabilne.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke v zadnjem delu leta se naučite brzdati dvome in ljubosumje. Začnite zaupati tistim, s katerimi ste globoko povezani in nikar ne razmišljajte, da vas bodo prav vsi prinesli okrog. Zaupanje v ljubezen je tisto področje, ki vam lahko, če ga boste osvojile polepša vstop v leto 2022.

STRELKA

Strelke, vaša lekcija iztekajočega leta bo, da nikakor ni dobro zaupati in slepo verjeti vsemu kar slišite. Začnite uporabljati svoj moder razum, ki bo izluščil resnico in vam s tem podaril občutek, da so vaše skrivnosti ter informacije povsem na varnem, kar vam prinaša razbremenjenost.

Kaj je tisto, kar bi morali do konca leta 2021 še narediti glede na vaše astrološko znamenje?

KOZOROGINJA

Kozoroginje, prav je da ste vztrajne in motivirane, vendar je v zadnjem delu leta nujno potrebno vzeti si čas za dom in družino. Naučite se planirati svoje delo tako, da vam bo ostalo na urniku dovolj časa tudi za kakšno sprostitev v družinskem krogu. Ta energija vas bo močno izpopolnila.

VODNARKA

Vodnarka, življenje je učenje, zato pobrskajte v mislih po vseh slabih in dobrih dogodkih in stvareh v tem letu, nato skušajte iz njih potegniti lekcijo in se soočiti same s sabo v smeri, da si priznate pretekle napake ter se odločite, da jih ne boste več ponavljale.

RIBICA

Ribice, čeprav imate občutek, da morate ves čas nekomu pomagati, je zadnji del leta čas, ko bi bilo smotrno, da pomagate izključno sebi. Lahko se tudi naučite, kako prositi za pomoč, kar je vaša velika neznanka. Ko boste preusmerile fokus nase, vam bo marsikaj bolj jasno.

Pripravljeno za Elle.si