Dnevni horoskop za nedeljo 17. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 17. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 17. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z veseljem si boste vzeli več časa za tehten premislek, ki vas lahko v naslednjih dneh popelje do oprijemljivih rezultatov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte razgibane odnose ter številne stike s sosedi, brati, sestrami in prijatelji. To je odlična priložnost za izmenjavo mnenj.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Alfi Nipič, slovenski pevec zabavne in narodnozabavne glasbe
  • Janez Janša, slovenski politik in predsednik vlade Republike Slovenije
  • Dušan Hauptman, slovenski košarkar
  • Anastacia, ameriška pevka
  • Adriana Karembeu, slovaški fotomodel

Na današnji dan je slovenska reprezentanca je v finalu tekme evropskega prvenstva v košarki, EuroBasket 2017, premagala srbsko in postala evropski prvak. Ustanovljena komisija za iskanje pogrešanih in preseljenih oseb. Začetek mirovnih pogajanj med Egiptom in Izraelom. Na internetu se prvič pojavi operacijski sistem Linux. Sprejeta prva ameriška ustava. V Celju slavnostno odprejo drugo šolsko poslopje, danes domovanje III. OŠ Celje. Rodil se je tudi Damon Hill, britanski avtomobilski dirkač in France Bevk, slovenski pisatelj. Umrl je France Bevk, slovenski pisatelj in Karl Raimund Popper, avstrijsko-britanski filozof.

Ne dovoli, da te samokritičnost odvrne od tvojih sanj.

Timea Varga
Katera znamenja zodiaka se bodo danes težko sprostila?

V današnjem dnevu se boste težje sprostili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka si boste danes privoščila poglobitev vase?

Danes se boste z veseljem poglobili vase rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: ZAKAJ SE ZDI NJEGOVO DELO POMEMBNEJŠE OD MENE? ali 4 ASTRO ZNAMENJA, KI PREPROSTO OBOŽUJEJO ŽIVALI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zamikalo vas bo, da se doma z energijo lune v tehtnici lotite nečesa novega. Tudi če mislite, da natanko veste, kako se bo zadeva odvijala, vam bo pomoč prišla prav že na začetku.Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na probleme in zaplete boste zaradi notranje umirjenost, ki jo prebuja luna v znamenju tehtnice pogledali iz drugega zornega kota. Na vaši strani bo tudi dobro poznana oseba, ki vas očitno sprejema in podpira.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dobili boste navdih in s pomočjo lune v tehtnici, ki prebuja kreativnost sledili svoji muzi. Pomembno bo, da se odzovete klicu narave. Trenutki zadovoljstva bodo nekaj edinstvenega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Močan pečat prinašata varnost in zanesljivost. Odločite se in sprejmite nekaj, kar vam lahko koristi. Pomembno bo, da najdete harmonijo, kar pa z energijo lune v tehtnici ne bo zahtevno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaželeli si boste več svobode na vseh področjih, ter manj ljubosumja, ki ste ga bili deležni v preteklih dneh. Nesporazumi bodo hitro rešeni, če boste pripravljeni priznati, da tudi vi niste popolni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Brez težav boste izbirali med priložnostmi, glede na svoje glavne prioritete. Počasi se bodo stvari začele urejati in lažje boste zadihali, čeprav obveznosti v domačem okolju ne bo nič manj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vprašajte se, zakaj z nekom nikakor ne morete urediti medsebojne komunikacije. Morda niste ustrezno pripravljeni ali pa se odzivate preveč čustveno. Glasba vas bo pomirila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Največjo srečo lahko najdete doma in v krogu družine. V komunikaciji boste zaradi lune v znamenju tehtnice deležni več navdiha in možnosti za novo, čisto nepričakovano smer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ugotovili boste, da ste z določeno zadevo izgubljali čas, ampak sedaj boste bogatejši za novo lekcijo. Tisti, ki se nahajate v zapletenih situacijah, si lahko pomagate tako, da upoštevate različna mnenja.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nasmeškom na ustnicah se boste lotili hišnih opravil in pospravljanja. Energijo vam bo dajala tudi družba otrok oziroma mlajših, s katerimi se boste popolnoma sprostili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pripravljeni boste na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno vplivalo na medsebojne odnose. Majhne neprijetnosti naj vam nikar ne pokvarijo dneva. Pazite, da vas ne zanese v neiskrenost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občasno vam bo primanjkovalo energije, zato je najbolje, da dan preživite umirjeno. Vezanim boste doživeli nekaj lepega. Samski pa boste z veseljem poglobili prijateljski odnos.

Vas zanima: KOMPATIBILNOST KARAKTERNIH LASTNOSTI ali VPLIV DRUŽINSKIH VEZI NA RAZPOLOŽENJE