ZAKAJ SE ZDI NJEGOVO DELO POMEMBNEJŠE OD MENE?

Kaj se zgodi, ko je delo moškega pomembnejše od dela, ki ga opravi ženska?
Kaj se zgodi, ko je delo moškega pomembnejše od dela, ki ga opravi ženska?

Kaj se zgodi, ko je delo moškega pomembnejše od ženske?

Predviden čas branja 4 minute

Če vaš moški trdo dela, to nujno še ne pomeni, da vas izključuje in svojega sveta. Tedaj se ne vede nalašč brezčutno, se ne odvrača od vas ali se izogiba sodelovanju z vami. Kadar je usmerjen v delo ali nalogo, ta zanj postane ves svet. Moški se drži zdaj enega vzorca, zdaj drugega. Za večino žensk ali tistih, pri katerih prevladuje ženstvena energija, pa velja, da intimni odnosi vplivajo na njihovo življenje, ne glede, kaj počnejo. Težko je odmisliti razmerje, se zatopiti v nekaj drugega, pri tem popolnoma uživati in se nato vrniti v razmerje. Moški ne živijo tako zelo v svetu prehajanja in občutij, pač pa v svetu problemov, opravil in izzivov.

Moški in ženska delujejo na zelo različnih področjih.

Če želite biti poročeni z možatim moškim, ne pa z ženstvenim ali bolj neopredeljivim, morate hkrati sprejeti tudi njegovo sposobnost usmerjanja prizadevanja le na eno stvar istočasno. Kadar vaš moški misli, da so vaša čustva napačna, to lahko celoten odnos postavi na glavo. Čustva ne morejo biti napačna, ampak preprosto so.

Prav tako ni napačen njegov delujoči način, ampak preprosto je.

Kaj se zgodi, ko je delo moškega pomembnejše od dela, ki ga opravi ženska?

To pa še ne pomeni, da ga ne morete obdarovati s čustvi, rahločutnostjo, intuicijo in modrostjo. To so največji darovi, ki jih lahko poklonite svojemu moškemu. Od vašega sveta se lahko nauči veliko tega, kar mu je tuje. In vi se lahko učite od njega. Ne odrekajte se svojim občutkom. Če resnično mislite, da je najbolje zanj zmotiti ga, potem to storite. Le tega ne pozabite, da boste sprva morda deležni nekolikšne zamere, ker je podrejen enemu samemu načinu delovanja.

Kadar se vaš moški zatopi v kaj in se ne zmeni za vas, boli.

On verjetno ne čuti, da se s tem odtujuje od vas. Morda se tega sploh ne zaveda. Moškim se pogosto niti ne sanja, da vam zadajajo bolečine. Ko jim to poveste, pomaga, če razumete njihovo gledišče. Z njim se pogovarjajte tako, kakor da so zaspali in se znova zbudili. Zato jim, raje kot da kritizirate njihova dejanja, povejte, kako se zaradi njih počutite. Če pa boste od moškega pričakovali, da bo vedel, da vas je prizadel se motite.

Sam namreč ne dojame, da je njegovo odtujevanje za vas tako boleče. V svojem bistvu se večini moških zdi, da življenje močno pritiska nanje. Zato jim je že zgolj živeti naporno. Večino vsega dojemajo kot pritisk in obvezo, katerima so izpostavljeni. Tudi ženske kdaj čutijo tako, toda za večino moških je ta občutek stalen. Življenjsko vodilo moških je: ŽIVLJENJE JE KROTKO ALI KRATKO.

Kaj se zgodi, ko je delo moškega pomembnejše od dela, ki ga opravi ženska?
Image by gpointstudio on Freepik

Zato jih vse usmerja, da življenju pobegnejo ali pa si ga podredijo.

Ženski je zaradi tega, ker je tako povezana z življenjem, težko razumeti potrebo po osvojitvi  življenja ali pobegom pred njim. Za večino moških pa je celo prebivanje v telesu težavno. Če je v naravi moškega, da si bivanje podredi, bo naprezal svoje telo in z njim dosegel, kar želi, ter svojo energijo usmeril na pot do zmage v življenjskih zadevah. Dva dragocena darova, ki jih kot izbrana ženska lahko poklonite svojemu moškemu, sta energija in privlačnost.

S svojim izžarevanjem pa ga pritegujte k življenju in mu dajete energijo, ki prenaša križ življenja s pomočjo vaše ljubezni. Ti darovi energija, izžarevanje, privlačnost lahko prevzamejo obliko vašega pristnega smehljaja, ljubezenskega pogleda v vaših očeh, vašega dotika, ki ga poživi, vsega, kar napolni njegovo telo duha in čustveno energijo ljubeznijo in življenjem.