Dnevni horoskop za nedeljo 1. januarja 2023

2023
Dnevni horoskop za nedeljo 1. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 1. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 1. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Srečno novo leto! Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. Vse kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prihajajo močna volja, tekmovalnost in delovanje na meji svojih moči. Ne dotikajte se kočljivih tem, saj lahko pristanete v zoprni situaciji.

2023
Srečno novo leto 2023

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Z upanjem v lepšo prihodnost vam želimo srečno, zadovoljno in predvsem zdravo leto 2023. Vstopimo svetlejši prihodnosti naproti in naj vam novo leto pričara veselje in izpolni vse skrite želje. Srečno!

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Janković, župan Ljubljane
  • Srđan Dragojević, srbski režiser in scenarist
  • Davor Šuker, hrvaški nogometaš
  • Alexander Pointner, avstrijski smučarski skakalec in trener
  • David Nalbandian, argentinski tenisač

Leta 1999 je Evropska unija uvedla skupno denarno valuto evro in tako je zaživela Evropska monetarna unija. Na današnji dan Slovenija od Portugalske prevzame polletno predsedovanje Evropski uniji. Ljubljana je prvič zažarela v električni svetlobi. Rodila se je Svetlana Makarovič, slovenska pesnica, pisateljica in Branko Ćopić, bosansko-srbski pesnik in pisatelj. Umrl je Kiro Gligorov, makedonski politik in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj.

Verjemi, da zmoreš in si že na pol poti do cilja.

Theodore Roosevelt
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera astro znamenja boste danes doživela lepo presenečenje?

Lepo presenečenje boste doživeli rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja. 

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali Mesečni horoskop JANUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težko se boste sestavili. Umiri vas lahko iskren pogovor s prijateljem ali pa poslušanje dobre glasbe, s katero boste premostili napetost. V kolikor imate občutek da vam je vse odveč, se raje umaknite.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prepustite se takšnemu življenju, kot se vam ponuja v tem trenutku. Zaupajte svojim občutkom in luni v vašem znamenju, ki vam bo namignila, kam bi se v prihodnje morali usmeriti.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Opozorili vas bodo da preveč govorite in premalo storite. Zmedlo vas bo tudi dvoumno ljubezensko sporočilo. Čeprav bi želeli rešiti vse naenkrat, bo to žal nemogoče, zato počakajte.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne zapirajte se vase in ne iščite težav tam kjer vam nekaj na prvi pogled ni všeč. Pogum se prebuja, zato lahko rešite kočljivo situacijo. Imeli boste zadnjo besedo, kar vam bo zelo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vidiku ni nobenih večjih težav, zato prihaja čas, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo ter da se bolj optimistično, kot znate zazrete v lepšo bolj stabilno prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vzemite si več časa za vse, kar ste načrtovali v preteklih dneh in se v mislih podajte v nove zmage. Čas je primeren za pospravljanje in intenzivno delo na sebi, še posebej v smeri nege.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spreminjate odločitve in ideje, zato boste deležni kritik domačih, pa tudi presenečenih pogledov. V ljubezni bodite bolj obzirni in se čim prej znebite egoistično obarvanega delovanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenehno komplicirate in zahtevate več kot vam ponujajo, zato ne pričakujte navdušenih odzivov. Priznajte si, da nimate pravih zamisli, pustite drugim da delujejo in razmišljajo s svojo glavo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav v določeno zadevo niste preveč verjeli, se lahko konča v pozitivno obarvani smeri. Pomembno bo, da verjamete in se prepustite dogodkom. V pravem trenutku boste znali tudi podariti objem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomirite jezo, ki vlada v vas in še enkrat presodite družinsko situacijo. Spoznanja do katerih boste prišli bodo zaradi energije lune v znamenju bika tista, ki vam bodo ponudila bolj jasno sliko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osredotočite se na dobra dejanja, nikar ne mislite samo nase in na svoja čustva kajti okoli vas je polno ljudi, ki potrebujejo kanček dobrote, ki jo vi z lahkoto podarite. Vse skupaj se vam bo kmalu povrnilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas je, da se ponovno najdete in si postavite s pomočjo lune v biku konkretne cilje za prihodnje obdobje. Nov začetek na kariernem področju je tisto, česar se že nekaj časa po tihem veselite.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN ali ASTRO ZNAMENJA, KI SO OBDANA S ČUSTVENIMI ZIDOVI