Dnevni horoskop za četrtek 27. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 27. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 27. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan upora proti okupatorju. Mešane energije današnjega dne vas bodo vabile iz ene skrajnosti v drugo, vi pa ste tisti, ki odločate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne bo vas zanimalo, kaj se dogaja v globinah, zanimalo vas bo predvsem površje, ki mora biti danes usklajeno.

Horoskop
Dnevni horoskop Lev – Dan upora proti okupatorju

Danes ob 08:29 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes ob 23:20 uri nastopi Lunin prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice.

TRI REČI NE MOREJO BITI DOLGO SKRITE: SONCE, LUNA, IN RESNICA.

Buda

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Mary Wollstonecraft, angleška pisateljica, filozofinja
  • Pavel Karađorđević, regent Kraljevine Jugoslavije
  • France Mihelič, slovenski slikar
  • Gian-Carlo Rota, ameriški matematik
  • Sheena Easton, škotska pevka

Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik, dan upora proti okupatorju. V Ljubljani je bila ustanovljena Osvobodilna fronta slovenskega naroda. Antanta razglasi, da mora Nemčija plačati 6.65 bilijonov funtov kot vojno odškodnino. Rodil se je Samuel Finley Breese Morse, ameriški izumitelj, slikar in Herbert Spencer, angleški sociolog, filozof. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Marij Kogoj in ameriški glasbenik, član skupine KISS, Ace Frehley. Umrl je Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec.

Kako vam lahko energija Prvega krajca priskoči na pomoč?

Dnevni horoskop napoveduje, da prinaša Prvi krajec pozitivno razmišljanje in jasen namen.

Katera znamenja zodiaka boste danes navdušena in polna energije?

Danes boste navdušeni in polni energije rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: KATERA ZNAMENJA ZODIAKA BOSTE TEŽJE UBEŽALA RETROGRADNEMU MERKURJU? ali IZOGNITE SE PASTI ODVISNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste z energijo Prvega krajca, ki vam bo naklonjena izborili za nekaj kar vam lahko pripomore k boljšemu stanju na področju financ.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vam bo dal vedeti, da mu je všeč, da spontano sledite zamislim ter sodelujete. Sicer vas čaka naporen dan, vendar se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga z nekom skovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v levu in dobre volje, ki vas bo spremljala je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Največ novega bo na ljubezenskem področju, zato izkoristite določene informacije, ki vam bodo omogočile bolj jasen pogled na čustveno situacijo. Varujte pa se opravljanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vztrajanje bo na področju kariere najbolj pozitivna lastnost, ki vas dolgoročno vodi k sreči.  Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli ter se povezali s simpatičnimi energijami.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vaši načrti, v katere ste še pred kratkim dvomili bodo sprejeti, zato boste zadovoljni. Situacijo, ki vas obremenjuje se boste s samozavestnim pristopom usmerili končati in razčistiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Morda bi bilo treba zadevo povezano s finančnim področjem znova premisliti, sicer bodo ostale v zraku pomembne nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše splošno počutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni nikar ne pretiravajte s poglabljanjem, morda nasprotna stran še ni pripravljena na soočenje. Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste na tem področju nestabilni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, se zaradi energije lune v levu ki prebuja optimizem ne boste razjezili, ko boste čakali in čakali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutje bo nihalo, saj vas bo zmotil nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da vam predlogi niso pisani na kožo. Raje se posvetite tistim stvarem, ki vas navdušujejo.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi veliko obveznosti boste odložili razvedrilo, motiviranje drugih vam bo kljub temu dobro šlo, saj boste z energijo Prvega krajca prepričani, da se mora pomoč tudi deliti.Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V kolikor vas bodo po krivem obsodili, boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem kratkim stikom. Jezilo vas bo tudi, da nikakor ne najdete rešitve za kočljivo situacijo.

Vas zanima: POSODITI PRIJATELJU DENAR ALI NE? ali VODNIK ZA POZNAVANJE KOŽE, TIPI IN NASVETI