KATERA ZNAMENJA ZODIAKA BOSTE TEŽJE UBEŽALA RETROGRADNEMU MERKURJU?

Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?
Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?

Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?

Predviden čas branja: 4 minute

Energija retrogradnega Merkurja v biku, ki se prepleta od 21. aprila do 15. maja vam sporoča, da morate o nečem ponovno razmisliti ali pretehtati ali znova oceniti, kar ste v preteklem obdobju doživeli. Poudarek bo na financah, izobraževanju in karieri, ne pa toliko na ljubezni. Prihaja zahtevno obdobje za vsa astrološka znamenja, najbolj pa se bo retrogradnost dotaknila naslednjih štirih astroloških znamenj. Nekateri boste doživeli finančne neuspehe, znašli se boste pod stresom zaradi svoje fizične ali čustvene varnosti ali pa boste opazili, da težko sledite svojim sanjam. Če niste zadovoljni s smerjo, v katero ste se usmerili, je to čas, da ponovno pregledate načrte ali poti, s katerimi ste eksperimentirali v preteklosti. Katera astrološka znamenja se boste vplivu retrogradnega Merkurja težko izognila?

BIK

Merkur je retrograden v vašem znamenju, zato bo vplival na osebno področje vašega jaza. Energija, ki vam sicer na prvi pogled ne bo všeč je lahko vaša priložnost za odrešitev in razbremenitev. Izkoristite obdobje za popravljanje morebitnih napačnih informacij, ne glede na to, ali gre za napačno izgovorjene ali neizrečene besede ali načine, s katerimi ste morda nekoga prizadeli.

Tokrat boste biki težko ubežali retrogradnosti, saj boste ste glavna tarča tega zmedenega tranzita.

Vsekakor pa ni konec sveta zato dvignite glavo in se soočite ter skušajte negovati misli. Retrogradni Merkur je odličen čas, da se ustavite in si date duška, preden sprejmete pomembne odločitve. Še bolj pomembno pa bo, da se lahko vrnete v preteklost in vidite, kaj ste zamudili, spregledali ali pozabili. Morda pridete do pomembnega spoznanja.

Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?
Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?

DVOJČKA

Retrogradni Merkur vedno, ko se pojavi močno vpliva na vas, saj je vaš vladajoči planet, kar v bistvu pomeni, da se to, kar se zgodi Merkurju, običajno simbolično dogaja tudi vam. Vpliv vas bo spodbudil k temu, da se potopite globoko v svojo podzavest in prisluhnete svojemu notranjemu glasu. Počutili se boste bolj introvertirano kot običajno, proces zdravljenja lahko obremeni dušo.

Vpliv poudarja nedokončane posle in dolgotrajne čustvene navezanosti, od katerih ste se pripravljeni ločiti.

V duhovnem smislu si dajte čas, da predelate, kar je prišlo in odšlo. Po premisleku boste začutili, da morate opustiti tisto, kar ni več vaša odgovornost. V pozitivni smeri pa vas bo Merkur blagoslovil z briljantnostjo in navdihom.

DEVICA

Dogajanje, ki ga prinaša vpliv retrogradnega Merkurja bo sicer nekoliko dramatično, vendar to niti ne bo presenečenje, saj ste običajno pripravljeni na vse, na dobro in na slabo. Znašli se boste v analiziranju perspektiv in filozofij, kar vas lahko popelje nazaj na določene kraje, ki ste jih v preteklosti obiskali.

Retrogradnost vas spodbuja, da najdete resnico, ki ste jo vedeli, vendar ste jo na zavedni ali nezavedni ravni pozabili.

Katerih astroloških znamenj se bo retrogradni Merkur najbolj dotaknil?

Hrepeneli boste po globljem pomenu življenja vas bo navdihnila, da najdete tisti pomen, ki ste ga iskali. Vendar se boste morda morali malce izgubiti, preden se boste našli. Pomembno bo, da dvakrat preverite datume, ure in lokacije vsakega sestanka, da se izognete raznim zamudam.

ŠKORPIJON

Retrogradni Merkur vam bo pokazal, kako vzpostaviti zdravo ravnovesje med sabo in tistimi, ki vas obkrožajo. Retrogradnost bo še dodatno pospešila procese, saj vas bo prisilila, da boste ljudi, s katerimi delite svoje življenje začeli bolj podrobno analizirati.

V negativnem smislu lahko nestrinjanja vodijo do nesporazumov, ki vodijo v konflikte, še posebej, če še vedno obstajajo nerazrešene zadeve iz preteklih odnosov. Čas je, da dvignete standarde, vendar bodite kljub temu previdni in si pred ukrepanjem še posebej na finančnem področju vzemite čas za premislek. Prav tako bodite ko se nahajate v gužvi ali stresnih situacijah pozorni na svoje besede, da ne povzročijo škode.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi NAJ VAS RETROGRADNI MERKUR PRESENETI V POZITIVNI SMERI