NAJ VAS RETROGRADNI MERKUR PRESENETI V POZITIVNI SMERI

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?
Prihaja retrogradni Merkur v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja: 4 minute

Prehajamo v obdobje retrogradnega Merkurja v znamenju bika, ki bo trajalo od 21. aprila do 15. maja, ko se Merkur ponovno prične gibati direktno. Ker se retrogradnost začne v fiksnem zemeljskem znamenju, ki povezuje potrpežljivost, pragmatizem, lepoto, čutnost in praktičnost, lahko pričakujete, da vas bo ta vpliv prisilil, da se vrnete k osnovam in ponovno zgradite svoje temelje. Ker energija bika  hrepeni po nečem, na kar se lahko zanese na dolge proge, se lahko če vam zadeve ne bodo tekle gladko pojavi prava drama.

Ne pričakujte takojšnjih rezultatov in konkretnih odgovorov, raje vztrajate tam, kjer ste prepričani da vam bo uspelo.

Želeli boste stati v središču pozornosti, zavzemati prostor in prebuditi svojo moč, vendar bo vse skupaj težko, saj boste morali počakati da retrogradnost pozdravi vašega notranjega otroka. Ne podcenjujte kaosa optične iluzije. Tako kot ogledala zabavnih hiš lahko tudi retrogradni Merkur na prvi tren deluje kaotičen, vendar ne obupajte, če se boste zbrali, boste njegovo vztrajno energijo premagali.

Čeprav se vam bo na trenutke zdelo, da je pred vami stresno obdobje, vam vpliv prinaša nekaj veličastnih lekcij.

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Naučili se boste, kako se predati. Ker vpliv izziva naš osebni status quo, vas bo njegovo gibanje spodbudilo, da razmišljate izven okvirov, sprejmete spontanost in se prepustite toku. Ne pozabite, da mistične optične iluzije ponujajo dinamične načine pogleda na staro situacijo s popolnoma drugačnega zornega kota.

Spoznali boste, da spanje na lovorikah ne vodi nikamor, prav tako vas lahko določeni ljudje presenetijo. Razmere se lahko spremenijo, nepričakovane okoliščine lahko začasno zamajejo vaše ravnovesje. Nekateri posamezniki boste morda ugotovili, da so bile vaše predstave o določeni osebi ali situaciji dejansko napačne, prav tako boste začeli spreminjati svojo perspektivo.

Če načrtujte potovanje, si zagotovite dovolj časa za zamude, odpovedi in zagate s prevozom.

Če nameravate podpisati pomembno pogodbo, natančno preberite drobni tisk ali prosite za drugo mnenje, če potrebujete drugačen pogled. Če razmišljate o vrnitvi k bivšim ljubeznim, raje ne. Merkur se morda vrača nazaj, vendar to ne pomeni, da bi se morali tudi vi. Zaradi pomembnosti denarja, razkošja, ljubezni in stabilnosti, bo retrogradnost močno vplivala na vašo samozavest in občutek nadzora, ki ga imate nad svojim svetom. Pogosto boste podarjali prednost varnosti pred svobodo, tudi če to pomeni žrtvovanje, da bi pridobili resničnost, ki si jo želite.

Prihaja retrogradni Merkur v znamenju bika. Kaj lahko pričakujete?

Vpliv vodi do črno-belega razmišljanja in neprilagodljivosti v odnosih.

Zamikala vas bo prerazporeditev osebnih ciljev, ambicij, omejitev in želja. Spraševali se boste kakšne so vaše potrebe? Kaj je vaše poslanstvo? Kaj želite početi? Na kocki bodo vprašanja vrednosti. Kako vaša plača, garderoba, komunikacija in vsakdanje življenje odražajo vašo notranjo vrednost? Nikar si ne dovolite, da bi zdrsnili v samopoveličevanje, zapravljali daleč preko svojih zmožnosti in se izogibali realnosti.

Bodite pozorni na to, kateri iluzorni, omejujoči projekti in nevzdržne fantazije se rušijo, in se vprašajte, zakaj ste se tako trudili, da bi jih ohranili. Merkur želi, da živite pristno, v skladu s svojimi vrednotami in potenciali, torej dovolite da se vaše zablode razblinijo. Soočite se z retrogradnostjo in počutili se boste celoviti, integrirani in pripravljeni pokazati svetu kdo ste.