Dnevni horoskop za četrtek 2. maja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 2. maja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 2. maja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 2. maja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Praznik dela. Družina stopa na prvo mesto, saj ste doživeli številne situacije, ki so pokazale, komu lahko zaupate in na koga se lahko zanesete. Tokrat vas bodo podpirali pri ciljih in vam vlili samozavest.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekdo od prijateljev vam bo prišepnil, da bo vse tako kot mora biti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

RAZLIKA MED ZDRAVO REDOLJUBNOSTJO IN PERFEKCIONIZMOM

Blaž Setnikar igralec v serijah Usodno vino in Najini mostovi. Praktičnost in udobje sta pomembna faktorja za Blaža, ki je bik, zato v življenju skoraj nikoli ne išče tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se porušila cona udobja. Deluje vztrajno in premišljeno, tvegajo pa naj drugi. Vitalne narave ima Blaž s starši in prijatelji zelo dober odnos, saj ga spremljata uravnoteženost in nevsiljivost.

Luno v znamenju kozoroga ga zanima sam namen stvari, in ko pride do spoznanj, si jih zapomni, jih arhivira, ter morda s svojim novim spoznanjem osreči tudi koga drugega. Pomembno je, da ne pozabi, kako uporabiti novo znanje in svoje prebliske v vsakdanjem življenju.

Merkurjem v znamenju bika Blažu natančnost, dobra motiviranost in premišljenost lahko v poslovnem svetu še kako prav pridejo. Odlične sposobnosti razpravljanja mu omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. Z vplivom Venere v dvojčkih je Blaž sposoben hitre komunikacije. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi ga dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem izogne.

Poleg ostalih prednosti delo skrajšuje čas in podaljšuje življenje.

Denis Diderot

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2024

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jakob Sket, slovenski pisatelj, urednik
  • Donatella Versace, italijanska modna oblikovalka
  • David Beckham, angleški nogometaš
  • Ine Marie Eriksen Søreide, norveška političarka
  • Tina Maze, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan Francija in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o medsebojni pomoči. Rodil se je cesar Yongle, kitajski cesar dinastije Ming in Katarina II. Velika, ruska carica. Umrl je Žarko Petan, slovenski pisatelj in gledališki režiser in Matej Hubad, slovenski zborovodja, glasbeni pedagog. Umrl je tudi italijanski renesančni arhitekt, izumitelj, kipar in slikar Leonardo da Vinci.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težje soočala z drugimi?

V današnjem dnevu boste bolj introvertirani rojeni v vodnih znamenjih.

Katera astro znamenja boste danes najbolj zadovoljna na področju ljubezni?

V današnjem dnevu boste na področju ljubezni najbolj zadovoljni rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: KATERE ŽENSKE ZODIAKA TEŽKO NADZIRAJO SVOJO JEZO? ali IDEALNI PARTNER IN ČUDEŽNA MOČ ODLOČITVE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pozitivnimi mislimi, ki jih bo tkala energija lune v vodnarju se boste spustili v prijetno vzdušje. Bližina družine in dobrih prijateljev bo balzam za dušo, zato boste z njimi želeli preživeti čim več časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V kolikor si želite nekaj novega na čustvenem področju in se sprašujete, ali bi se z nekom zbližali je sedaj pravi čas, da naredite spontan korak z upanjem, da boste deležni pozitivnega odgovora.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na čustvenem področju bo situacija, v kateri ste se po naključju znašli zoprna ter napeta. Čeprav je včasih zdravo postaviti se zase, bo tokrat najboljša izbira, da določene stvari enostavno preslišite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zadeve povezane z domom in družino se bodo skozi dan, ko bo luna še v vodnarju dotikale note sproščenosti. Vsak konflikt lahko ustvari napeto vzdušje, zato se jim čim bolj umaknite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dokler boste znali čustva držati ob strani in se zadev ki prihajajo lotevati razumsko, se nič ne bo zakompliciralo. Bodite nekoliko bolj potrpežljivi in bolj tolerantni tudi do drugače mislečih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zadeve v domačem okolju bodo tekle izjemno gladko, zato se lahko lotite vsega, kar vas običajno vznemirja ali odbija. Z neznanci se tokrat ne boste ukvarjali, zato se jim boste spretno umaknili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan boste preživeli v dobri družbi, ki jo bodo sestavljali predvsem tisti, ki so vam zelo blizu. V mislih boste tuhtali o tem, da vam je malce žal, ker ste prehitro izpustili določeno zadevo iz rok.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo čustveno boste doživljali dogajanje v družinskem krogu. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste nemirni, saj se boste v bistvu želeli intenzivno posvetiti sebi ter sestaviti svoje misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spogledovali se boste z možnostmi, ki se vam bodo sproti odpirale ena za drugo. Začnite se zavedati, da s tem, ko zadržujete vsa negativna čustva v sebi, nikomur ne naredite koristi, še najmanj pa sebi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pravega zadovoljstva v nečem, česar se boste skupaj lotili, v smeri da bi se pozabavali ne boste našli, zato boste v mislih začeli kovati drugačen načrt. Srce bo napolnjeno z nerazčiščenimi pojmi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določeno zgodbo lahko obnovite brez kakršnih koli težav. V središču pozornosti se boste najbolje počutili, v ljubezenskih odnosih pa nekako ne boste sposobni predlagati napredka ali poglobitve.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bremenilo vas bo, da zaradi nezaupanja, ki vas spremlja nekaterih globokih misli in intimnih občutkov ne morete deliti niti s svojimi najbližjimi. Nenavadno obnašanje lahko sproži napačne signale.

Vas zanima: KO SE SREČATA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU BIKA… ali IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI