IZKORISTITE OBDOBJE BIKA V NAJBOLJŠI SMERI

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju bika?
Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju bika?

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju bika?

Predviden čas branja 4 minute

V petek 19. aprila ob 14.00 uri Sonce prehaja v znamenje bika, kjer se bo nahajalo do 20. maja. To je obdobje, v katerem bo pomembna želja po vzpostavitvi in ohranjanju občutka varnosti. Prebudila se bo globoka čustvena povezava med fizičnimi predmeti in močnim občutkom lastne vrednosti. Bolj intenzivno se boste odzivali na to, kar lahko vidite, slišite, vonjate, okusite in na to, česar se lahko dotaknete. V ospredje stopajo stabilnost, praktičnost, zanesljivost, zvestoba in trdnost, zato se nikar ne bojte, da bi vam nekaj pomembnega spolzelo iz rok.

Na težavne situacije boste gledali s pragmatičnega vidika, tveganje tokrat ne bo najboljša rešitev. Raje se boste zadrževali v coni udobja, kot da bi se soočili z negotovostjo ali s prevelikimi spremembami. Prebudila se bo sposobnost vzdržljivosti, po drugi strani pa postaja vedno bolj intenzivna težnja po upiranju vsemu, česar ne poznate. Udobje in užitek bosta telesni izkušnji, ki ju bo treba zadovoljiti, pretirano uživanje ter predajanje ležernosti vam lahko onemogoči, da ostanete motivirani, dokler nečesa ne zaključite.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju bika?

Dovolite si uživati v harmoničnih trenutkih, ter sprejemati spreminjajoči se svet okoli sebe z vsemi čutili. Nagnjeni boste k temu, da se počasi in vztrajno premikate k svojim željam, namesto da bi brezkompromisno vztrajali tam, kjer ne veste kaj sledi. Sedaj je čas, da vpijete, kar vam življenje ponuja v družbenem, umetniškem in finančnem smislu. Podarjena vam bo priložnost, da si postavite utemeljene, praktične namene, ki jih nameravate z vztrajnimi koraki v prihodnosti doseči.

Na ljubezenskem področju prihaja želja po toplih vibracijah in poglobitvi. Zelo boste sladki, očarljivi, čutni in karizmatični. Z miroljubnimi koraki boste reševali morebitne napetosti, ter se skušali o vsem pogovoriti. Za razliko od energije v preteklem obdobju ovna, ki je hitro silila na plano in podpirala drzne korake, boste sedaj vse počeli bolj premišljeno. Prav tako boste na področju čustev želeli osebo, preden se boste zapletli v avanturo spoznati.

Kaj vam prinaša obdobje Sonca v znamenju bika?

Na področju kariere in denarja boste želeli doreči vse podrobnosti, se dobro organizirati ter s sodelavci in nadrejenimi poiskati skupen jezik. Delo bo spodbuda in tokrat vam ne bo težko vztrajati do konca. Z velikimi in majhnimi radostmi si boste znali tudi najbolj naporno delo popestriti.

Pomembno vam bo, da se ob prehranjevanju povezujete z bližnjimi, zato se boste večkrat odločili za kakšno družinsko kosilo. Prav tako vam bo zelo pomembno, da so odnosi znotraj družine stabilni, vloga povezanosti stopa v ospredje ter vam nudi še večji občutek varnosti ter pripadnosti.

Ne bodite presenečeni, če se boste v trenutku razveselili vonja po rožah ali spomladanskega dežja, prav tako vas bodo navdihovale prijetne melodije. Zapomnite si, da se lahko zanesljivo ter vztrajno prizadevanje na vseh področjih v prihodnosti obrestuje. V negativnem smislu se lahko večkrat prebudi trma, saj si boste po tihem želeli da določene zadeve ostanejo še naprej zakoreninjene. Zelo pomembna v tem obdobju bo želja po materialni in čustveni varnosti.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? in KAKO POSTATI BOLJŠA OSEBA?