LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2024

Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 10 minut

Venera se bo v majskih dneh nahajala v znamenju bika, nato 23 maja preide v znamenje dvojčkov. Ko ta ljubeč planet vstopi v zemeljski znak bika, vas spomni, kako lep je lahko svet. Venerina prisotnost v tem znamenju simbolizira čas poenostavitve zapletenosti, spuščanje v trdne temelje in ponovno izgradnjo odnosov. Venerina energija vas opominja, da upočasnite tempo, živite v tem trenutku in poiščete načine, da uživate v družbi nekoga posebnega.

To je čas, ko bosta oba tako prijetno razpoložena, da bosta lahko resnično uživala v svojih čutih. Ena od pomanjkljivosti tega vpliva je povečana želja po pripadnosti. Če ste v razmerju, ali ste na pol poti do razmerja, se vas bo skoraj zagotovo dotaknilo ljubosumje. Oteženo je sklepanje kompromisov, zato se boste o svojih notranjih občutkih težko umirjeno prepričali. Če ste samski, pa je to čas, ko boste začutili notranji odpor do pretiranega povezovanja.

Vendar ne pozabite, da z vso to živahno energijo pride tudi nekaj razpršenosti. Ko gre za odnose lahko občasno doživite nekaj trenutkov neodločnosti in nihanja razpoloženja. V prijateljskih odnosih boste smešni, karizmatični, radovedni in prilagodljivi glede načrtov. Ko pa se vse skupaj zgrne nad vas, lahko postanete nerodni, živčni, neiskreni ter nezvesti.

Izogibali se boste vsemu, kar je preveč omejujoče ali čustveno komplicirano. Ljubezen bo dobila bolj lahkoten ton, namesto povezovanja zaradi globokih strasti ali intenzivnih fizičnih privlačnosti vas bodo pritegnili tisti, ki bodo navduševali vaše misli. Komuniciranje skozi dolge pogovore in igriva besedila vas spodbuja k prijetnim vibracijam.

V začetku maja, ko se vas bo dotaknila energija Venere v znamenju bika, boste sanje, ki ste jih v zadnjem obdobju tkali, na ljubezenskem področju tudi zaživeli. Samski ovni in ovnice, prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam, na katerih lahko spoznate kakšno prijetno osebo nasprotnega spola, s katero se boste povezali. V družbi poskrbite predvsem, da se bodo ob vas počutili enakovredne. Pomanjkanje energije, ki vas bo doletelo proti koncu meseca maja, lahko vpliva tudi na razmerje. Konflikti, ki se nakazujejo, se bodo po globokih pogovorih umirili in v prihodnost se boste na področju ljubezni zazrli optimistično.

Samsi biki in bikice, v začetku maja lahko zopet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob navdušenju se boste spomnili vseh lepih trenutkov, vendar nikar ne pozabite tudi na razlog razhoda. V kolikor boste zopet naivni, se lahko kmalu prebudijo vse bolečine, ki ste jih bili deležni. V sredini maja boste vezani ves čas iskali pozornost ljubljene osebe. Lažje se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje. Samskim lahko zadnji dnevi maja, ki jih bo polepšala energija Venere v dvojčkih prinesejo prijetno presenečenje. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje zdravju in več časa namenite prijetnim stvarem.

V začetku maja, ko se boste z Venero v znamenju bika trmasto poglabljali, tudi če nasprotna stran tega ne bo želela, bodo želje in stvarnost na nasprotnih bregovih. Ne čudite se, če boste kljub želji po resni zvezi, pritegnili osebe nasprotnega spola, ki vam bodo naklonjene bolj prijateljsko in v vas ne bodo zaznavale nekoga, na katerega bi se lahko zanesle. Razburljivo bo še posebej proti koncu meseca, ko Venera prehaja v vaše znamenje. Po eni strani si boste močno želeli zbližanja, po drugi strani pa boste želeli ohraniti neodvisno naravnano naravo za vsako ceno. V zadnjih dneh maja pričakujte, v kolikor ste samski nepredvidljive spremembe.

Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja

Vse, kar ste na področju ljubezni ocenjevali za idealno ter popolno, se lahko v začetku maja izkaže za bolj neugodno. Napačna prepričanja lahko zamajajo tla pod nogami, zato nikar ne bodite preveč trmasti, ko se bo potrebno odločiti. Samski raki in rakice, še posebej tisti, ki že dolgo ničesar ne najdete pričakujte sredi meseca lepe priložnosti, ki jih bosta kovali iskrenost in strast. Pogosteje boste tisti v razmerju razmišljali o svoji vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju. Z energijo Marsa v znamenju ovna ne boste ravnodušni do komplimentov oseb nasprotnega spola, ki vas lahko zmedejo. V zadnjih dneh maja morate nasprotni strani malo bolj prisluhniti.

V začetku maja bodo na področju čustev na vsakem koraku prisotni novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili. Brez tehtnega premisleka in predvsem poglobitve ne bo šlo. Z več strani bodo vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj notranjih napetosti. V ljubezni morda ne vidite prave slike, zato boste težko uganili, česa si oseba, ki se vam prepleta po mislih želi. Svet čustev se bo v zadnjem delu maja, ko nastopi Venera v dvojčkih zavihtel v pozitivno smer, čeprav boste na trenutke še dvomili in se spraševali. Pomembno bo, odpreti se in v temačnih hodnikih pokazati več izvirnosti. Dober odnos z ljubljeno osebo vam lahko povrne izgubljeno energijo.

S svojo osebnostjo in premišljenim načinom boste nekoga prepričali, da je na ljubezenskem področju vse tako kot mora biti, čeprav bo resnica daleč od tega. Bodite kar ste, saj bo v sredini meseca odnos z ljubljeno osebo, v kolikor ste v razmerju na večji preizkušnji. Samski, izbrati boste morali novo pot, saj se vam vse na kar ste upali umika ter se obrača v nasprotno smer. Ko boste naredili korak naprej, vas bo to navdihnilo s svežino. V zadnjih dneh maja boste glede ljubezenskih načrtov za prihodnost povsem prepričani kaj si želite, ter kaj je tisto, kar vas moti. Če se nahajate v ljubezenskem trikotniku, je čas da izstopite.

Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja

S prijatelji boste v začetku maja preživeli krasen čas, sprostili se boste kot že dolgo ne. Težava bo le v temu, da vam lahko ljubljena oseba, če se ne boste ozirali nanjo zameri, da si ne vzamete dovolj časa za nežnosti. Najbolj idealen čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju bo v sredini meseca, ko se boste želeli ali ne, morali soočiti. Ne obljubljate da se boste spremenili, če o tem niste povsem prepričani.  Poleg ljubezni boste imeli v zadnjem delu maja srečo tudi pri poslovnih zadevah. Izbirajte modro ter se naučite poiskati pravo ravnovesje med ljubeznijo in kariero.

V maj se boste z Venero v znamenju bika, ki prebuja velikodušnost, podali nekoliko bolj sproščeni in ne tako zaletavi ali nepotrpežljivi kot običajno. Pri tistih, ki ste na začetku razmerja bo v ospredju direktna komunikacija, zato nikar ne mencajte, ko bo potrebno odgovoriti. Tisti, ki ste že dlje časa v razmerju z nekom nezadovoljni, vas bo določen dogodek končno opogumil, da poveste kar vam leži na duši. Pozornost bo potrebno, v kolikor se ne boste sposobni čustveno uravnovesiti usmeriti na področje osebne rasti. V zadnjih dneh maja vas bo razveselilo, da se lahko končno odločate po svoje.

Nikakor se v začetku maja ne boste sposobni zbrati, saj vas ovirajo misli, povezane s preteklostjo na področju čustev. Določiti si bo potrebno osebne meje in sprejeti pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru kmalu zopet razočarani. Vse se bo v sredini maja odvijalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale, zato se sprostite in poskrbite za dovolj druženja s svojo ljubljeno osebo. Samski strelci in strelke, prijateljstvo in ljubezen si bosta izredno blizu, kar vas bo vznemirjalo, saj si želite dorečene odnose. Idealen čas za ljubezenske izpovedi bo v zadnjih dneh maja, ko boste sposobni potovati tudi v globino.

Ljubezenski horoskop za mesec MAJ za vsa astrološka znamenja

V začetku maja, ko se bo Venera nahajala v znamenju bika, boste na ljubezenskem področju deležni vsaj enega dogodka, ki bo pustil pečat in vas prijetno presenetil. V sredini meseca zaradi svojih bremen ne boste najbolj razumevajoči, kar lahko osebo, ki vam je všeč zmoti in hkrati odbije od tega, da bi se vam še bolj približala. Opazujte se, ko boste zaznavali, da s strogim odnosom ne delate nič dobrega. Zadnji del maja, ki ga bo osvetlila Venera v dvojčkih, bo povezan s čustvi in simpatičnimi komplimenti.  Z nekom se bosta zopet razumela tako kot sta se nekoč. Samski boste dobili priložnost spoznati nekoga, ki bo čeprav je drugačen, zelo privlačen.

Ne bodite v začetku maja, ko vas bo obela energija Marsa v znamenju ovna presenečeni nad situacijo, ki je niste predvidevali. Počutili se boste dovolj pogumno, da naredite drzen korak. Vezani vodnarji in vodnarke, v sredini meseca bo pomembno, da si vzamete nekaj več časa zase in partnerja. Privoščita si krajši oddih ali izlet v neznano, s čimer bosta še dodatno poglobila odnos. Proti koncu meseca vas bo, v kolikor ste samski Venera v znamenju igrivih dvojčkov popeljala v objem strasti. Na vrsto boste prišli tudi tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje in si nekako ne opomorete od preteklega razočaranja.

V začetku maja vas čaka razgibano družabno življenje, kar utegne biti v kolikor ste v razmerju vzrok spora z ljubljeno osebo. Z novimi poznanstvi in zvezami boste pogumni in samosvoji, kar bo vplivalo tudi na ljubezensko življenje. V sredini meseca se boste vprašali, če delate prav, prav tako se boste sposobni opravičiti za pretekla dejanja ter pogledati iskreno v oči. Čustva boste izražali spontano in instinktivno. Od nasprotnega spola lahko dobite potrditev in se z vidnim zadovoljstvom odzovete vabilu. Presenečali boste z optimistično stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo marsikomu zelo všeč.

Katera astro znamenja lahko v maju spoznate čudovito osebo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko v maju spoznate čudovito osebo BIKI, DVOJČKI IN VODNARJI.

Katera znamenja zodiaka boste šla na področju čustev v maju skozi preizkušnje?

Skozi preizkušnje boste v maju šli kozorogi in ribe.

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V ZNAMENJU OVNA? in Mesečni horoskop MAJ 2024