Dnevni horoskop za četrtek 19. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 19. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 19. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 19. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Situacija bo preizkušala čustva in lahko privede do občutkov zavrnjenosti. Potrebna bo samodisciplina.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z nekaj zavestnega samozavedanja lahko filtrirate svojo občutljivost in jo uporabite v pozitivni smeri.

horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom. Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni. Navidezna smrt narave ustreza duhovni polnosti v času največje človeške domiselnosti, kajti v tem času na polju ni dela.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.
Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Lucija Čirović: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 9. Hiši v znamenju bika, zato jo vodi neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravicoMars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju raka v 10. Hiši. Globoko si prizadeva za uspeh v karieri in poklicu. Je tista, ki običajno deluje prva. Pogosto je vodja ali tisti, ki ga vidimo na čelu neke organizacije ali projekta.

Zaradi velike zaloge energije in svoje vzdržljivosti lahko doseže v življenju vidne rezultate. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju leva v 12. Hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju kozoroga, in sicer v 5. Hiši. Je zelo priljubljena med drugimi ljudmi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati.

Pravila in modeli uničujejo genija in umetnost.

Heizlit

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ljubo Bavcon, slovenski pravnik
  • Ivo Ban, slovenski gledališki in filmski igralec
  • Lucija Ćirović, slovenska lutkarica, igralka
  • Lucija Stupica, slovenska pesnica
  • Sani Bečirovič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo v Mariboru ustanovljeno kazinsko in bralno društvo. Napoleon uvede odlikovanje legija časti. Začetek kmečkih in meščanskih uporov v Franciji. Rodil se je Alojz Grnjak, slovenski harmonikar in Mustafa Kemal Atatürk, prvi predsednik Turške republike. Rodila se je tudi Grace Jones, jamajška pevka, manekenka, filmska igralka. Umrla je Jacqueline Kennedy Onassis, ameriška založnica in Čoro Škodlar, slovenski slikar.

Kako boste danes delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju ljubezni bolj zadržani.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj vztrajna?

Najbolj vztrajni boste danes kozorogi in device.

Preberite tudi: NAJBOLJ NAPORNI BIVŠI PARTNERJI SO ROJENI V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v kozorogu ne boste želeli popustiti, čeprav po tihem slutite, da to morda ni najboljša odločitev. Analizirajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebudili boste čustvene energije, in sledili notranjim občutkom, prisluhnite tudi bližnjim in vse bo lepše. Na področju dela vam bo na pomoč priskočila neverjetna vztrajnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pokažite, da ste prepričani v svoja dejanja in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Prebudili se boste, ko bo nastopil najbolj pomemben trenutek, da se prebijete v ospredje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav boste porabili nekaj časa, da nekomu razložite, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Obljubili ste, torej izpolnite, o drugačnem scenariju sploh ne razmišljajte, čim prej pojdite v akcijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obrnite s pomočjo luna v kozorogu nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite v pravem smislu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tokrat se vam bodo dogajale pozitivne stvari, ki bodo povezane z vašo samozavestjo in šarmantnostjo. Tudi na čustvenem področju boste kljub energiji kozoroga zelo zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju kariere in financ se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu od sodelavcev ne bo najbolj všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju dela boste ostali zvesti sebi, kar boste dokazovali tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno odgovoriti, tokrat boste kratki in jedrnati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi energije kozoroga boste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite ljubezenske zaplete, ki vas vlečejo navzdol. Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nenehno se nahajate med dvema ognjema in potrpežljivost bo na preizkušnji, posebno če se vse skupaj odvija v službenem okolju. Ugotovili boste pomembno napako, vendar nimate pravih sogovornikov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste naredili ključne poteze se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki so še bolj občutljivi od vas. Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo ves čas po tihem vznemirjalo.

Vas zanima: ZAČNITE RAZMIŠLJATI KOT ZMAGOVALEC