NAJBOLJ NAPORNI BIVŠI PARTNERJI SO ROJENI V ZNAMENJU…

V katerem znamenju zodiaka so rojeni tisti, ki so najbolj zoprni in naporni v vlogi bivšega ali bivše?
V katerem znamenju zodiaka so rojeni tisti, ki so najbolj zoprni in naporni v vlogi bivšega ali bivše?

Vas zanima, v katerem znamenju zodiaka so rojeni tisti, ki so najbolj zoprni in naporni v vlogi bivšega ali bivše?

Predviden čas branja: 4 minute

Ko je v zraku ljubezen, prepletena z zaupanjem je vse lepo in čudovito, ko pa se razmerje prekine, ostane kup dvomov, nejasnih misli, žalostnih trenutkov in spominov na osebo, ki je sedaj bivši ali bivša. Najlažje je nadaljevati svojo pot, ter če vidimo da ne gre in ne gre osebo izpustiti, vendar vsi bivši in bivše tega žal niso sposobni storiti. V katerih astroloških znamenjih so rojeni posamezniki, ki so v vlogi bivšega ali bivše najbolj naporni, zoprni in neposlušni?

DVOJČKA

Čeprav dvojčki na prvi pogled delujete, da se takoj po razpadu razmerja poberete, v resnici ni ravno tako. Najtežje za vas po razpadu razmerja je, sprejeti, da ste sedaj sami. Nastopijo jeza, razočaranje in občutek, da vas je nekdo, ki ste ga ljubili prenesel naokoli. Kljub temu, da dejstva govorijo, da morda ni bilo dovolj ljubezni, povezanosti, ste prepričani, da se vam je zgodila velika krivica, ki je niste sposobni kar tako odmisliti. Iščete nelogične razlage, sposobni ste klicati bivšega ali bivšo ter jim pošiljati dvoumna sporočila, seveda na vsa omrežja, ki vaju še povezujejo. Pretekle zveze dvojček ne izpusti zlahka, ker ne želi nikogar izgubiti, tudi če so se ves čas vrstile težave.

V katerem znamenju zodiaka so rojeni tisti, ki so najbolj zoprni in naporni v vlogi bivšega ali bivše?

RAK

Ljubezen in pripadnost sta za zvestega raka na prvem mestu, zato je zelo težko prilagoditi se izgubi in jo na zreli način sprejeti. Prekinitev, ki vas je doletela dojemate kot da se je podrl ves svet in že v naslednjem trenutku nestrpno razmišljate, kako pridobiti bivšo ali bivšega nazaj v svoj objem. Prekinitev s preteklostjo je nekaj, kar je za raka prava nočna mora, zato so to običajno posamezniki, ki se kot bivši radi povezujejo tudi z ostalimi, npr. s sestro, mamo, bratom bivšega ali bivše, da bi le tako približali svojo energijo osebi, ki jih je zapustila. Ker so izredno občutljivi in sočutni, so zelo naporni, ko vsaj nekoliko dojamejo, da se je razmerje zares za vedno prekinilo.

LEV

Ko za osebo, ki ste jo ljubili niste več v središču pozornosti, znate vse skupaj še dodatno zakomplicirati in v svojem krogu narediti pravo dramo. Način obdelave čustev je za nasprotno stran zelo naporen, saj želite vsakega, ki vam prisluhne prepričati, da vam je bivši ali bivša naredila krivico. To je edina situacija v vašem življenju, ko ste se sposobni zaviti celo v vlogo žrtve. Čeprav ste levi znani po tem, da vedno izžarevate pozitivno energijo, ko se povezujete z drugimi, ostanete v vlogi bivšega popolnoma brez energije, nemočni, vendar pripravljeni na borbo, saj mora vendar biti vaša beseda zadnja. Pogosto se zanašate na manipulacijo, da bi si pridobili čim več sočutja nasprotne strani.

V katerem znamenju zodiaka so rojeni tisti, ki so najbolj zoprni in naporni v vlogi bivšega ali bivše?

ŠKORPIJON

Čeprav se škorpijoni po razpadu razmerja radi hladno pretvarjate, da bivše ali bivša za vas več ne obstajata, se hitro za tem vklopi močan maščevalen proces, ki je lahko za nasprotno stran zelo obremenilen. Škorpijon se kot bivši pomika skozi vse faze, od zanikanja do tega, da nekomu, ki ga je prizadel ne more iskreno privoščiti sreče drugje. Z veseljem bo vsem prijateljem razlagal najbolj intimne trenutke in morebitne vaše spodrsljaje, maščevalnost ga spremlja še dolgo časa, lahko tudi več let, tudi odpustiti škorpijon in škorpijonka običajno nista pripravljena.

Pripravljeno za Sensa.si