ASTRO PROFIL ZNANIH: LUCIJA ČIROVIĆ

Astro profil znanih: Prepričljiva in svobodna igralka Lucija Čirović
Foto prirejeno po: lucija-cirovic.si

Astro profil znanih: Prepričljiva in svobodna igralka Lucija Čirović

Predviden čas branja: 3 minutes

S Saturnom v znamenju Dvojčkov je praktične in iznajdljive narave. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 9. Hiši v znamenju bika, zato jo vodi neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico.

Ima naraven dar za pravo, filozofijo in religijo.

Loteva se praktičnih nalog in je sposobna vztrajati pri njih tudi ko že vsi drugi obupajo. Obožuje dobro hrano in pijačo ter potrebuje preprosto, a udobno okolje. Je izjemno zvesta in potrpežljiva. Dobro bi bilo, da bi malce omejila svojeglavost in vsaj malo manj zavračala novosti, ki se ji pojavljajo v življenju.

Lucija je gonilna sila, ki ne popušča

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju raka v 10. Hiši. Globoko si prizadeva za uspeh v karieri in poklicu. Je tista, ki običajno deluje prva. Pogosto je vodja ali tisti, ki ga vidimo na čelu neke organizacije ali projekta. Zaradi velike zaloge energije in svoje vzdržljivosti lahko doseže v življenju vidne rezultate. Uživa v statusnih simbolih. S to pozicijo je zelo zaščitniška, impulzivna in nagonska.

Za vsako ceno varuje svoj dom in družino, včasih celo pred okoliščinami, ki je v resnici ne ogrožajo. Vse, kar počne, je čustveno obarvano. Ne zanima jo javni blišč, pač pa predvsem notranje zadovoljstvo in urejena družina. Zelo je občutljiva in zelo nesrečna, če se znajde v okoliščinah, ki pritiskajo nanjo. Njena energija zelo niha, zato nikoli ne veste, v kakšnem počutju jo boste ujeli.

Astro profil znanih: Prepričljiva in svobodna igralka Lucija Čirović

Pomembna ji je čustvena iskrenost

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju leva v 12. Hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Rada pomaga drugim ljudem, zato si pogosto izbere poklic, v katerem lahko pomaga manj srečnim od sebe. Rada se zabava. V življenju lahko računa na podporo žensk, sploh prijateljic ali starejše sorodnice. V ljubezni doživlja vznemirjenje in pogosto nepredvidene dogodke, ki popolnoma spremenijo prvotno začrtano smer.

Prepoznavnost prinaša nove uspehe

Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju kozoroga, in sicer v 5. Hiši. Je zelo priljubljena med drugimi ljudmi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati. Potrebuje partnerja in partnerstva vseh vrst. Ne moti jo, da pogosto pretirava, saj ima veliko drugih prijetnih in blagodejnih lastnosti.

Sposobna si je ustvariti prijetno in srečno partnerstvo.

Potrebuje veliko svobode in sporazumevanja, zato išče partnerja, ki je podobne narave. Spremlja jo želja po dosežkih v zunanjem svetu. Je izjemno pametna in sposobna do najmanjše podrobnosti načrtovati svojo pot do uspeha. Nikoli ne pretirava in se ne zapleta v nepomembne stvari v življenju. Vse, česar se loti, ima rep in glavo. Ve, da ne more hitro napredovati. S počasnimi koraki pa je sposobna doseči praktično kateri koli cilj si zastavi. Njena Venera, ki se nahaja v 10 .hiši ji podarja vztrajnost v odnosih in prilagodljivost. Z Merkurjem v znamenju Bika je njena komunikacija stabilna in prodorna in z njo zlahka prepriča skoraj vsakega.

Pripravljeno za Govori.se