Dnevni horoskop za četrtek 14. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 14. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: Prebudilo se bo veliko dilem, vendar se skušajte zavedati, da ste v bistvu sami krojač svoje usode.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Mesečni horoskop MAREC 2024

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Johann Strauss starejši, avstrijski dirigent, skladatelj
  • Fran Jesenko, slovenski botanik
  • Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, matematik, nobelovec
  • Michael Caine, angleški filmski igralec
  • Albert II. Grimaldi, monaški knez

Na današnji dan je bil v Londonu ustanovljen nogometni klub FC Chelsea. Žan Košir osvoji veliki kristalni globus za skupno zmago v deskanju na snegu. Ljubitelji števila pi praznujejo Pi dan, 14. marec je v angleškem zapisu 3.14. Rodil se je Billy Crystal, ameriški komik, igralec, režiser in Umberto I., italijanski kralj. Umrl je Stephen Hawking, angleški fizik, astrofizik, matematik in kozmolog in Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist.

ČE BI ZJUTRAJ SPOZNAL RESNICO, MI ZVEČER NE BI BILO TEŽKO ZASPATI.

Konfucij
Katera astro znamenja morate biti danes v prometu še posebej previdna?

V prometu bi morali biti danes še posebej previdni rojeni v zračnih znamenjih.

Katera astro znamenja se boste danes počutila utesnjeno, obremenjeno in nesproščeno?

V današnjem dnevu se boste počutili utesnjeno in nesproščeno ovni, raki in tehtnice.

Preberite tudi: PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE ali 3 MOŠKI ZODIAKA, KI SO PRAVI GOSPODJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na kariernem področju bo zelo pomembno, da ste diskretni in tega da se zavedate, še posebej, ko boste na vrsti, da izpostavite pomembne zadeve. Okoli vas bo mnogo nedokončanih obveznosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste navdušeni nad energijo, ki se bo prepletala, saj se boste morali na vsakem koraku vprašati, kaj storiti. V določeni družbi vam bodo očitali, da ste malce preveč zagledani vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaželeli si boste gibanja in svežega zraka. Če si že nekaj časa želite kaj novega na čustvenem področju, prihajajo zanimive priložnosti. Vezani, razumevanje z ljubljeno osebo bo na vrhuncu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na čustvenem področju se lahko ob manjšem nestrinjanju prebudi napeta energija. Z neznanci se v kolikor ste samski ne boste preveč ukvarjali, zato se jim boste spretno umaknili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Včasih se je zdravo postaviti zase, vendar pazite, da ne boste, ko boste izpostavili svoje prednosti pretiravali. Stvari vam bodo tekle izjemno gladko, zato se lotite vsega, kar vas sicer odbija.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v biku boste dobre volje in sproščeni, čeprav se bo na področju dela in denarja zvrstilo nekaj omejitev. Ne obremenjujte se preveč, če boste izpustili določeno zadevo iz rok, saj se bo hitro zopet ponovila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več časa kot običajno boste preživeli sami s sabo, saj ne boste imeli energije, da se soočate z drugimi. Bodite vsaj na ljubezenskem področju potrpežljivi in predvsem malo bolj tolerantni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo čustveno boste odreagirali ter si jemali k srcu, vse kar se bo odvijalo tako v službi kot tudi v domačem okolju. Ko vas bo nekdo nekaj prosil, boste našli mnogo izgovorov in se umaknili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekomu, ki se bo znašel v zagati, boste takoj pripravljeni pomagati, saj se zavedate, da se lahko poleg tega, da opravite dobro delo tudi nekaj novega naučite. V ljubezenskih odnosih boste sproščeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker vas bo nekaj razžalostilo v negativni smeri, boste takoj začeli kovati drugačen ter bolj dodelan načrt. Obstaja veliko področij, na katerih se lahko tokrat zelo izkažete, zato zavihajte rokave.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nemirno srce bo želelo slišati nekaj lepega, nekaj, kar bi vam povrnilo upanje. Preden boste nekaj pomembnega oddali, natančno preglejte celotno vsebino, saj lahko nekaj spregledate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub luni v znamenju bika bodite pozorni na napake, ki bi lahko vplivale na razvoj nečesa, kar od vas pričakujejo. Ker boste imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste notranje napeti.

Vas zanima: KAJ ČE BI OPUSTILI STARE MITE O LJUBEZNI? ali ŽENSKE, KI SO NAJBOLJ POVEZANE Z BRATI ALI SESTRAMI